Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (258)

tomeš 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se zdráhal se na to podívat, i když Rebel Wilson mám rád. A pak to nabízeli ke shlédnutí v letadle, tak jsem nepohrnul. A hele je to lepší, než jsem čekal. Je to vtipný a dobře se na to kouká, ensembl je vynikající, vč. eye candy jako Anders Holm nebo Jake Lacy nebo celýho ženskýho obsazení. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Trailer k tomuto filmu absolútne nenavnadil a dokonca musím povedať, že pre mnohých možno aj zabil tento film ešte predtým, než ho reálne videli. A môj názor? Je to dosť škoda. Pretože musím povedať, že "How To Be Single" je nakoniec jeden z najväčších prekvapení v tomto roku. Aspoň minimálne zatiaľ. Film sa síce tvári ako typická americká výplachová komédia, no nakoniec musím povedať, že to má zaujímavé postavy, má to hlavnú myšlienku, humor podľa mňa nikdy nejako neprestrelí a celkovo je to príjemný film na pozeranie. A to je prekvapivé, že to hovorím, lebo to je skutočne niečo, čo som od tohto filmu neočakával. Dakota Johnson mi opätovne potvrdzuje, že je dobrou herečkou a netreba ju súdiť pre jej rolu vo filme Fifty Shades Of Grey. Je talentovaná, sympatická a veľmi dobre vie svoju postavu predať. A nielen v tomto filme. Ale dobrí sú aj ostatní. Allison Brie je vtipná a vie ma pobaviť. Rebel Wilson to robí bez debaty a rovnako aj Leslie Mann má pár dobrých monológov. Neočakával som nič výnimočné, a nakoniec som sa dočkal zaujímavého, príjemného a oveľa hlbšieho filmu, než sa môže na prvý pohľad zdať. Ja si dokonca myslím, že stojí za pozornosť. Hovorím mu áno. Hodnotenie: B+ ()

Reklama

Samuel7 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejryzejší příklad ubohé americké komedie. Já ten jejich křečovitý humor zkrátka nedávám. Vulgární, trapná a kýčovitá slátanina s rádoby hlubokým poselstvím a koncem, co se zoufale snaží hrát na city. Horší film jsem dlouho neviděl a hodnocení 59 % je nanejvýš zarážející. Inteligentní filmy tu mají často srovnatelné hodnocení. ()

Minimie 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou mám pocit, že najít opravdu vtipnou komedii není dneska nic jednoduchého. Neříkám, že How to Be Single je bůhvíjaký zázrak, ale je to film, u kterého jsem se doopravdy smála nahlas. Miluju praštěnou Rebel Wilson, jejíž hlášky jsou snad film od filmu lepší. Skvělá oddychovka, kterou si klidně ráda pustím znovu. ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

Stačilo málo a mohl to být první film u kterého jsem v kině usnul. A to se nestali především díky Rebel Wilson, která jako jediná dokázala být vtipná. Ale jinak je film velmi nudný a hlavně špatně pojat. Je to zmatené, špatně se orientuje ve jménech i v lidech. Aspoň že se povedl výběr hudby. Jen Nechápu, že se distributor nebojí dát toto do kin. Prostě film, který vidět určitě nepotřebujete....28%. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama