Reklama

Reklama

V původním a velmi poutavém snímku, plném živých hudebních vystoupení, Streep ztvárňuje postavu Ricki Rendazzové, slavné kytaristky, která se ve snaze splnit si své sny o rockandrollové slávě dopustila nepřeberného množství životních chyb. Během návratu domů dostává tváří v tvář své rodině šanci tyto chyby napravit a změnit se. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (133)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Průměrná feel good podívaná, která neurazí a za ty necelé dvě hodiny nezačne nějak výrazně nudit. Meryl na své poměry nepodává nějak moc zajímavý výkon, k čemuž podle mě ani neměla moc prostoru kvůli absence nějakých více emotivních scén ve scénáři. Docela mě mrzí, že to nakonec nebyla ani sranda a snad každý vtip ve filmu, už byl i v traileru. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film není nic úžasného, není to nic, co bychom už dříve neviděli, ale má jednu velkou výhodu a to, že ho táhne Meryl Streep, která opět ukázala, že dokáže zahrát cokoliv a zároveň si to i užít. Je tam pár vtipných hlášek, o které se většinou postará její dcera Mamie Gummer a samozřejmě skvělá hudba plná energie. Já jsem si užívala každou minutu a i když tam je pár chybiček i tak je to skvělá podívaná plná energie a Meryl Streep. ()

Reklama

ibeh 

všechny recenze uživatele

Film jsem dodívala jenom kvůli Meryl, na kterou jsem byla zvědavá, jak si s rolí poradila. Celkem to šlo, zpívala pěkně, ale jinak průměr. Ostatní mě herecky vůbec nepřesvědčili, nedokázala jsem jim jejich postavy věřit. Děj byl jednoduchý, slátaný a konec hrozný. Už od začátku na mě špatně působila věta v popisku, že rocková hvězda má kvůli rodině šanci se napravit a změnit - a to v americkém podání :) ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Podle komentářů toto oslovilo asi více ženy - a potom ještě mě. Chlapi, kteří film totálně strhali, by asi chtěli, aby se tam hrál fotbal, ale tuhle debilní hru a všechno co se kolem ní děje nemusím. Pokud by filmová Ricky zůstala jen prodavačkou a neupsala se celoživotně rocku, asi by to celé bylo o ničem. Ale právě tato kombinace, láska (až posedlost) k rocku a konzervativní rodina dávají filmu ty správné grády. Není omluvou, že Ricky opustila rodinu a jela si ve svém koníčku, ale tohle dělá spousta rockerů, akorát že to bývají chlapi. Takže příběh dost slušně popisoval dění na obou stranách fronty. Živá vystoupení místní kapely dodaly milý ráz a za potěšení hudbou je ta čtvrtá *. Jinak spíše než komedie je to drama. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Já když se podívám na Meryl, tak i kdyby vypadala jako příjezdová cesta k našemu JZD, mám slzy na krajíčku. To mám teda na tý polňačce pokaždý, když jí projíždím na kole, ale trošku z jiných důvodů. Jasně, tenhle film by v zemi šablon mohl dělat krále i královnu najednou, jenže mně když je někdo sympatický nebo když mě něco pobaví, je mi nějaká šablona docela ukradená. Vtipná oddychovka s muzikou, která má grády. Teď už jenom doufám, že se mě nějaký chytrák nebude ptát, jestli bych dal čtyři plecky i kdyby v tom nehrála Streepová... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně u snídaně nosí Pete (Kevin Kline) třičko Indiana University. Kline na tuto školu skutečně chodil. (jezurka42)
  • Původně se ve filmu měly objevit pouze tři písně, ale Meryl Streep (Ricki) si vedla tak dobře, že se režisér snímku rozhodl dalších sedm písní přidat. (Streeper)

Reklama

Reklama