Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Filmový debut divadelního režiséra a scénáristy Tomáše Svobody vypráví příběh čtyř přátel, vášnivých hráčů vodního póla, kteří společně provozují bazén. Ten jim jednoho dne jako nevyhovující vypustí hygiena a čtveřice se tak rázem ocitá doslova na dně. Jeden z nich pak na dně bazénu začne dokonce i bydlet, když se pohádá s manželkou a uražen odejde z domova. Z nedostatku příležitostí začnou chlapi podnikat jako „hodinoví manželé" a zakrátko si najdou klientelu mezi místními dámami. Každý z nich má svou pravidelnou zákaznici, ale ty mají kromě oprav často i velmi specifická přání a potřeby. To se však pomalu přestává líbit partnerkám a manželkám našich hrdinů... Takto rozehraný příběh pak graduje nečekanou cestou do Tater, kde se vše pořádně zamotá, aby nakonec vše dospělo do zdárného konce, který slibuje nejedno překvapení. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (475)

GeusX 

všechny recenze uživatele

Povedená pohodová komedie s kultivovaným humorem. A navíc je to sympaticky přiznaná reklama (krom klasicky "nutné" vtíravé dávky product placementu) na mé rodné město, kde se téměř celý film odehrává a natáčel :) (viděl jsem: 2x) PS: Jasně, je to spíš jen na standardní tři hvězdy, ale jedna je navrch z výše zmíněného... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Naprosto chápu účel lehce košilaté oddychovky, ale opravdu visí divácké nároky tak nízko? Sitcomový obsah nacpaný do celovečerního formátu působí rozpačitě, ženské postavy jsou nelogicky se chovající karikatury z nějakého alternativního vesmíru, dospělí muži zase infantilní idioti. O vtipnost se stará pouze Kuželovitý tmelič děr paní hejtmanové, ale je to jen proto, že repliky dané scénářem pozvedá vlastní interpretací. Na druhou stranu je třeba ocenit absolutní nezištnost product placementu. Ať už tolikrát zmiňované triko či „S mikrofonem za vodním pólem“ na celostátní komerční rozhlasové stanici. Přenos ze zápasu pardubických Vyder proti Bojovným lachtanům z Nymburka je vtip s dobrým Korcem a zároveň Impuls pro Silvia Babiše, že má vysílání ještě rezervy.. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Teda riadne trapenie sa novych ceskych filmov, uz som im pomaly prestal davat sancu po hrozach ako Gympl /2007/, Babovredy a Zakazane Uvolneni /2014/ a vidim, ze trapenie sa pokracuje. Namet je slaby, nestrhne, a zase sa dostavil dostatok nudy, fakt nechapem, naco sa este taketo nudne zvachance natacaju a hlavne komu? Hatsepsovetzial moja milovana ceska kinematografia ide od 10-ich k 5 -im, skoda. 15 % ()

Kosmik 

všechny recenze uživatele

50% Dobře rozjetá komedie, kterou osvěžují krásné symbolické vtípky. Vše ale zkazí úlitba generálnímu partnerovi filmu, jednomu obřímu turistickému resortu na Slovensku. Takže se hrdinové musí vydat do tohoto resortu, aby zde postupně prošli všechny turistické atrakce. Propagačnímu videu se tak podřizuje i veškerý děj. Dost hořké zklamání. Jinak by to mohlo být i za 70 až 80%. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Není to takový průšvih jako naše komedie posledních let. To z toho ale dobrou komedii nedělá. Novotný je kolík, o tom žádná. Film spolehlivě táhne a kromě trapné masky penisu svého ňoumu hrál naprosto uvěřitelně. Tam kde se konverzovalo - např. v posteli o narozeninách matky, měl film nejsilnější momeny. Exteriérové scény naopak byly vrcholem trapnosti a ,,honičku'' na lanovce s tvůrci mohli rovnou odpustit. Další z čeho jsem byl zděšen byla Norisová a hlavně obézní Čvančarová, kterou do filmu dosadili jako sexy babu... Pane režisére, to nebyla devítka to byla nula! Hepáč na konci byl předvídatelný už od poloviny filmu a já vůbec měl s celým tím svým pohádkovým pojetím trochu problém. Je hezké jak se hoši chovali k babče Dukle, jenže oni to dělali za prachy... No a nemluvím vůbec o všech těch skvělých výrobcích a firmách co tučně jistě přispěly na rozpočet filmu a jakoby náhodou tam je vždy vidět v celé kráse někde jejich logo, cedule, auto.... Hrůza. Rád bych se dožil okamžiku, že si o sponzorovi přečtu jen v titulkách a dál jím nebudu otravován. Takový bude u mne mít respekt. Přehršel výrobků a značek ve filmu má na mne spíše antireklamní účinek a jistě ne jen proto, že hrdina jel na Slovensko Toyotou od konkrétního autoprodejce si jí poběžím koupit... Naopak. Jak říkám ve filmu mi to s--- vadí. Dávám tedy jen dvě koupací čepice. * * ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Firemní auto „Hodinového manžela“ je Subaru Libero. (ČSFD)
  • Filmaři pro film hledali nejhorší bazén. Nakonec byl vybrán bazén v Nymburce. (aporve)
  • Rok pred vydaním snímky vznikol v Česku podobný amatérsky film, s rovnakým názvom – Hodinový manžel (2013). (PATWIST)

Reklama

Reklama