Reklama

Reklama

Vizionářský režisér snímků Dům tisíce mrtvol, Vyvrženci pekla a Halloween přichází s hrůzostrašným příběhem pěti zaměstnanců karnevalu, kteří jsou v noci před Halloweenem uneseni a drženi jako rukojmí v rozlehlém areálu. Vydáni napospas svým únoscům jsou nuceni hrát zvrácenou hru na život a na smrt zvanou 31. Během příštích dvanácti hodin budou muset bojovat o své životy s nekonečným zástupem vražedných maniaků. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (120)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po vynikajícím The Lords of Salem se Zombie nepochopitelně vrátil k vyzoomované a epileptické ruční kameře, takže mi hned zkraje znechutil a otrávil celý zbytek filmu, protože polovina jeho záběrů pro mě byla naprosto nestravitelná. Bohužel do té poloviny samozřejmě patří všechny akční a "slasherové" scény. A ta druhá polovina? Nevím, jestli to není jen mým znechucením skákajícím obrazem, ale mám pocit, že už Zombiemu trochu dochází tvůrčí invence. Doufám, že nebude kráčet neblahou cestou Tarantinovou, tedy od originálních a více či méně zajímavých filmů k plytkým a užvaněným pitominám. Hlavně kvůli nesnesitelné kameře je 31 zatím ta nejhorší zombiárna, i když Šery Zombiová s věkem zraje jako víno (nemyslím ovšem herecky). ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie je prostě retardovanej.Mohl to být další zábavný vykosovák ve stylu Texaského masakru, jenže to by Rob Zombie musel přestat rok od roku navyšovat svůj každodenní přísun heráku.Nejhorší ze všeho co vás bohužel plácne okamžitě do xichtu je příííšerný casting, doslova k zblití.Když pominu tu jeho rachitickou, hnusnou, anorektickou a vyfetovanou čubku který řiká myáj dárling a obsazuje jí do každýho svýho filmu, tak je zbytek herců ještě daleko horší.Plejáda vyčpělých, vyfetovaných, polozapomenutých, podivných existencí, které prožívaly své chvilky slávy někdy v době, kdy v USA hitparádach byl na první příčce Jimmy Hendrix se svojí Foxy Lady a z takových zoufalců sestaví Rob ústřední hereckou pentalogii, jíž od prvních minut přejete jediné...smrt.Jenže ta se díky Robově debilitě dostavuje pomalu, pomalu a navíc řítkých dávkách proložených několika ichtylními postavami vrahů bez jediného náznaku charismatu či atmosféry která se nedostává a jediné co se dostává je neskutečná porce trapnosti, ubohosti a smíchu.Filosofické kecy kokotských charakterů z obou stran barikády ve vidláckém pulp exploinťáku....to je k posrání.Kdyby se Zombie aspoň chvilku režisérsky snažil a vysral se na to být za každou cenu svůj (což znamená prostě vymaštený magor) natočil by opravdu zábavný krvák, protože vraždy mu jdou dobře a Halloween je skvělý film, jenže Rob prostě musí jet podle toho svého trademarku a točit filmy o kreténech pro kretény.S tímto tvůrcem jsem ztratil definitivně veškeré naděje na platný zářez do hororového žánru.30%. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Vyvrženci pekla opět nepřekonáni a smutné zjištění toho, že za posledních deset let nedokázal Zombie natočit lepší film, než tHWoES, což je navíc kreslená komedie (!). Je fajn, že Třicetjednička má špinavou atmošku, partičku hustě pošahaných magorů se šíleným Doom-Headem v čele a jednu krvavou scénu s dvěma motorovkama. Jenže to je na takhle očekávanou novinku tragicky málo. Postavám se opravdu nedá fandit (Sheri Moon už začíná bejt dokonce otravná), celkově to postrádá smysluplnej děj, při akci se kamera hnusně klepe a i ty mordy jdou často mimo obraz. Tohodle filmu je prostě strašná škoda - podobně jako Lords of Salem, člověk pak ani nemá důvod se těšit na další Zombieho projekty. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie skládá holdy Texaskému masakru a sedmdesátkám. Už zase. Rob Zombie zaměstnává všechny (ne)herce co jich jen v rodině má. Už zase. Rob Zombie dává naplno znát svou fobii z klaunů. Už zase. Rob Zombie natočil variaci na své předchozí filmy. Už zase. A je to stokrát viděná pulpově úchylná vybíjená na jedno použití, kde se na logiku, návaznost, byť jen jednu sympatickou postavu, které byste nepřáli krutou smrt, přehlednost střihu a podobné nadbytečnosti prostě nehraje. To však jeden v okruhu správně naladěných/podnapilých přátel i čeká čili zdaleka největší překážkou té správné trashové zábavě je, že hispánská nacistická čivava se odporoučí až příliš brzo na úkor nápaditosti jednotlivých gore smrtí a působivosti zabijáckých úchylů (s čestnou výjimkou Doom-Heada). ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Kde začít? Potenciál tu byla a i když Roba považuju za průměrného režiséra tak díky tomuto filmu spadnul do podprůměru. Tohle je tak šablovinovitý film až je to k pláči což zamrzí na to jak dlouho se čekalo. Vraždi jsou dost často mimo kameru což je u Roba taky nezvykem. Film je děsně pomalý a celá ta sestava "31" je dost o ničem byly to prostě obyčejní psychouši kteří vraždily obyčejně. Herci jsou podprůměrný chtěl jsem vyzdvihnout jako obvykle skvělého McDowella ale moc se tu nakonec nepředvedl, Sheri je už neuvěřitelně okoukaná a umí jen dva obličeje a ani u jednoho nedokázala zavřít hubu. Vlastně jediné co mě překvapilo a potěšilo byl Richard Brake který hrál naprosto parádně takovýhleho psychouše(nicméně jeho vraždy byly docela rutinní a odfláklé) a naprosto pardní hudba hlavně poslední skladba od Aerosmith "Dream On". 2* za prakticky posledních 20 minut jinak slabota. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (6)

  • Sid Haig musel odriecť svoju účasť na tomto filme, pretože bol v čase plánovaného začiatku natáčania hospitalizovaný v nemocnici. (beso74)
  • Tím kostymérov Roba Zombieho nebol schopný nájsť vyhovujúci kostým pre Malcolma McDowella (otec Murder). Tento problém vyriešil až obraz z filmu Barry Lyndon (1975), ktorý má režisér doma a vďaka ktorému ho napadlo, že by mohol vyzerať podobne, ako oblečenie hercov z filmu. So svojou ženou Sheri Moon Zombie tak objednali lacný kostým na internete a upravili ho do záverečnej podoby. Tá sa Malcolmovi McDowellovi nepáčila. (Marceloo)
  • Ide o prvý Zombieho crowdfundingový (fanúšikmi financovaný) film. (FromHell)

Reklama

Reklama