Reklama

Reklama

Karate tiger 3: Pokrevní bratři

  • Hongkong Qin xiong di (více)

Obsahy(1)

Will Alexander (Loren Avedon) a jeho starší bratr Casey (Keith Vitali) si poslední dobou moc nerozumí a nedokáží nalézt společnou řeč ani na oslavě narozenin jejich milovaného otce Johna. Když je však John Alexander - bývalý agent CIA – zavražděn, vydávají se bratři po stopách jeho vraha až na Floridu, kde spojí své síly, aby vykonali spravedlivou pomstu. V cestě jim však stojí celý zločinecký gang v čele s ďábelským Francem, který mistrně ovládá bojová umění. Snímek, jehož originální název zní Blood brothers byl u nás uváděn jako třetí ze série akčních filmů Karate tiger. (decouble)

(více)

Recenze (67)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Klasické, staré béčko – podle toho se k tomu musí přistupovat. Třeba s Avedonem film: Král kickboxerů – to je můj oblíbený film z dětství. Takže když jsem si tohle nedávno prvně pustil, tak mi mnoho aspektů filmu připomnělo toho krále kickboxerů. Sice bylo tohle slabší, ale furt to bylo zábavné. Výborná, klasická hudba starých béček, solidní souboje – bylo jich dostatek, dobře byly natočeny – co víc si v tomto ohledu přát. Příběh nebyl špatný, ale v mnoha ohledech mi nesedl. Zde by to mělo působit trochu vážněji k příběhu jako pomsta – to se však nestalo. Bylo to takové trochu odlehčené. Jako nebylo to špatné, ale záporáci mě moc nebavili a napětí nebylo žádné. To jsou docela chyby, takže jsem si říkal, jestli mám dát vůbec 4 hvězdu. Ale z nostalgie k těmto starým, poctivým béčkům jsem dal lepší hodnocení. Jsou teda lepší, chytlavější, podobné snímky, ale já se bavil dobře. S radostí se k tomu ještě vrátím. ()

haj 

všechny recenze uživatele

Po akční stránce výborný, souboje i kaskadérský kousky jsou tvrdý, syrový, choreografie slušná a ani příběh vyloženě nenudí. Škoda, že Loren Avedon nehrál tehdy ve víc filmech, co se týče bojovejch schopností ve filmu, tak mi z neasiatů přišel nejšikovnější a jeho Karate Tiger 3-4 v akci o tolik nezaostávaly za velkou částí asijský konkurence. ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"KDE JE TEN CHLAP ANGEL?" "ASI TO BUDE ŇÁKEJ TEPLOUŠ"! Za hodnocení dějové linky a hlubší myšlenky bych navrhoval dvojitou otočku s výskokem a lokýtek od mého oblíbence L.Avedona!! Já chtěl akci, skvělou choreografii bojových scén a občas se zasmát (hřeben v zadní kapse kalhot a agent CIA, který se vždy zaručeně pozná podle zrcadlovek z TOP GUNU). Toho se mi dostalo v plné míře a jsem spokojen! L.Avedon s K.Vitalim tvoří dokonalou bratrskou dvojici (a to nemluvim jen o fyz podobnosti). Záporák , který byl jistě předlohou pro Simona Phoenixe? Proč ne? Skvěle zapadl a při závěrečné scéně dva na jednoho mu i na chvilku fandim! Film má tempo a zmiňuji, že co se týká bojových scén, jsou pro mne v serii KARATE TIGER Pokrevní bratři číslo 1. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem zbožňoval jako malej kluk a teď po asi patnácti letech jsem na to koukl a opět (nazíráno samozřejmě trochu jinou optikou) se skvěle bavil. Keith Vitali byl epesní sekáč, který kosil všechny okolo jako by se nechumelilo, jezdil v bouraku a měl u sebe pokaždý nějakou ženskou - prostě postava do B konce 80. let jako vyšitá. Jasně, příběh je nic moc, ale čert ho vem tady se hraje o bitky, hlášky a škleby. A všeho se dostane vrchovatě. K tomu záporák na kterýho jen tak nezapomenete, předvádějící fakt špinavé triky a echtové disko což mě v podobných filmech dostává do extáze :) Top 3 akčních B konce 80. a začátku 90. let. ()

castor 

všechny recenze uživatele

„Pomsta nechodí do penze!“ Uhozený příběh, kterak bratři Will a starší Casey přicházejí o otce, bývalého agenta CIA, kterého po oslavě jeho narozenin někdo zavraždil. Roky si příliš nerozumějí, přitom teď spolu mají spolupracovat. Další ošuntělý VHS kus, ve kterém hrají hlavní roli okoukaná klišé, poměrně špatní herci, laciné kulisy, ale zároveň hbité ruce a vysoké kopy. A nám bylo samozřejmě -náct a tahle chaoticky číslovaná béčka série Karate Tiger jsme milovali. Přidejme spoře oděné ženštiny, zlomyslný dabing Jendy Přeučila a řadu kouzelně hloupých scén: třeba návštěvu „kartotéky“ s TOP SECRET případy nebo řadu „vedlejších“ situací (třeba jak se baví osazenstvo baru, jak Maria skáče do prázdného bazénu, přitom byl ještě před chvílí plný, jak si dvacítka policistů nevšimne, že dvojice vyskočila z letadla, jak Casey na konci poplácává Willovo prostřelené rameno…). Povedl se i ústřední záporák, albín s liščím obličejem Rion Hunter působí poměrně dobře. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Niekoľko krát počas filmu si môžete nad hlavami hercov všimnúť mikrofón. (Johnny.ARN)
  • U finálové rvačky v hangáru je možné vidět, že každý komplikovanější úder, zejména kopy, dělá za Keitha Vitaliho asijský stunt. (Raziel811)

Reklama

Reklama