Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

malylada 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem přehnané očekávání, ale na tento kousek jsem se těšil. Původní film, který spolu s Dvojitým zásahem ovlivňoval mé filmové dětství, kdy jsem potají se sousedem koukali na VHS, když byli rodiče v práci. Je fajn vidět MMA šampiony, GSP, Werduma, Velazqueze, jakož to fanoušek tohoto sportu. JCVD si roli nesmírně užívá a je asi to nejpozitivnější na celém filmu. Bohužel hlavní herec Van Dammovi nesahá ani po kotníky, ten byl pro tyto role jako dělaný, naštěstí Bautista roli Tong Poa zvládl solidně a vyrovnává rozpačité pocity. Je neskutečné, jak i přes třicet let zpětně je původní Kickboxer choreograficky jak v soubojích, tak tréningu hrdiny někde jinde, než současný film. Na druhou stranu je těžké překonat takový jednohubku, kult 80. let, kdy byl Van Damme ve vrcholné formě. Ty roznožky ve zpomalovačkách už nepřekoná nikdo......5/10 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Velký a zásadní problém filmu se projeví už na samém začátku - Bautistův Tong Po je vlastně docela sympaťák. Což je dost průser. Jinak to je hrozný čajíček, podivně ospalý a uondaný až na tři světlé body - JCVD krade hlavnímu hrdinovi i všem ostatním film pro sebe, sorry, ale fandíte prostě Tong Poovi, předtitulkový vtípek s legendárním tanečkem. ()

Reklama

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Není to úplně zlé. Dave Bautista je tu brutální záporák. Van Damme tu hraje trenéra, takže lepší comeback v už x-tém pokračování filmu v názvu "Kickboxer" nemohlo být lepší. Hlavní hrdina už tak sympatický není. To podle mě film strhává spolu s trapnou policíí, která to táhne dolů. Šlo to udělat daleko lépe. R.I.P. Darren Shahlavi ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Kluci z Moviezone snad dostali zdarma trénink s Van Dammem, jinak nechápu, co je vedlo k hodnocení 6/10. Kickboxer Vengeance je neuvěřitelně zbytečný film, ve kterém nefunguje vlastně téměř nic. Tak předně z Bautistova Tong Poa nevychází ani charizma, natož hrůza, maximálně tak zápach z nandrolonového opojení. Moussi, Shahlavi, St-Pierre něco umí, ale to je tu zase Střihač s Kameramanem, alias Skřípač s Hematomem, kteří bojovou akční scénu skřípnou do spárů tety Horskádráhahadr a zbyde po ní jenom modrozelená podlitina. No a Žán Klód tu vystupuje v podivné roli mentora, né že bych mu to nevěřil, ale ty pochcaný sluneční brejle mě fakt srali a on je né a né z té palice sundat. Takovej mistr nemistr, namistrovanej ministr. Choreografie Larnella není špatná, ale není možno si jí užít, neb Skřípač s Hematomem blbnuli jako dva tamaríni o poslední kus švestky. Chceme se účastnit dalšího dílu, který má přiletět hned příští rok?? Režisér LogoTetris naverboval islandské pohoří Bjornsson, americký růstový hormon Shaw a Lorda Raidena. Malou šanci tomu dám :) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

No... už originál nebylo nic jiného než film pro cílovou skupinu (naštěstí ve správné době). Kickboxerův restart je copy+paste. Všeho. Včetně retro nádechu (věřím že před 20-30 lety by to byla pecka). Děj opět není (plus je to řekl bych o dost více zmateně natočené) a paradoxně nejvíc sympatií tady budí Dave Bautista. JCVD působí tak nějak zvláštně protivně (pořád s těma brejličkama - i během bitkaření), i když nutno uznat párkrát se nostalgicky předvedl. Což je milé. Ono milých je víc věcí (cameo původního Tong Po bylo kouzelné) i hravost s jakou se spustili titulky (přímější odkaz na původní film jsem snad ještě nikde neviděl). Také ti co "vědí" si pochrochtají nad zápasníky MMA (ten kdo neví: "květákové ucho" se neudělá samo od sebe ;)) a i Gina Carano udělala radost (i když to byla spíš čestná role, protože nepředvede vůbec nic). Prostě je to debilita, ale milá a cílená pouze pro jistou skupinu diváků. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Vo filme si vedľajšie úlohy zahrali hneď traja bývalí šampióni MMA najprestížnejšieho organizácie UFC: Fabricio Werdum, Cain Velasquez a Georges St-Pierre. (Patrik200s)

Reklama

Reklama