Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Už originál pro mě nikdy nebyl kdo ví jaká pecka, ale určitý věci v něm aspoň fungovali. Tady funguje jenom starej dobrej Žán kterej je pořád v poho jinak tu máme hlavního hrdinu s charizma uzený makrely a Bautistu kterej je sice fakt hovado, ale to nestačí, páč on je jak bez života, žádný emoce nic v originálu aspoň Qissi házel zlý pohledy a byla tam poznat i rivalita mezi ním a Žánem tady nic. Oni vesměs všichni působí dojmem jenom si to v pohodě odehrát a hlavně se nezranit. Nejvíc to nasere u Giny která to začíná mít těžce na háku a chytá podivný manýry. Film který opravdu v době kdy je tolik starších a lepších arénovek nemá co nabídnout.30% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Van Damma opravdu už nechápu. Kdysi zničili kult prvního Kickboxera naprosto debilní pokračování, kde nechali postavu Kurta zavraždit protože se jim na to Jean vysral a o dekádu později si sám Van Damme zabije šanci to všechno napravit. Kickboxer z roku 1989 je vůbec můj nejoblíbenější film s Van Dammem, skvělá atmosféra 80.let, výtečná choreografie, přehledné akční scény, fantastický Hertzogův soundtrack a Michel Qissi jako démonický Tong Po. Prostě nesmrtelná klasika VHSesek našeho dětství, kult, parádní akční béčko a nový Kickboxer je naprostý brak, scénářem vesměs kopírující vesměs se snažící o něco nového, ale bez švihu, s naprosto tragickým tvůrčím týmem a nulovým zapálením. Souboje sou strašný, hudba jak z déčkovýho porna, logika naprostá nula, idiotské chování postav (hlavně té policajtky a vůbec všech těch podivných rádoby fízlů.) Braková kamera a stupidní dialogy. Van Damme sice kope docela slušně, ale co tam dělá, proč tam vůbec je...to je věc druhá, navíc je v půlce scén předabovaný bůh ví proč nějakým mutantem. Prohra a bolestivá snad až na dvě nebo tři slušný bitky a finální likvidaci té nepohyblivé opice Bautisty, který nemá na Qissiho ani omylem. Všechno prostě špatně. Atmosféra neexistuje, nic, akčňáky z osmdesátejch a devadesátejch měly prostě šmrnc, tohle bylo k zblití. Přitom stačilo najít lepšího režiséra a netočit to jako remake, ale jako pokračování které ignoruje všechny díly po jedničce a Van Damma prostě v ústřední roli, místo toho jde bokem a mentoruje Sashu Mitchella s Dawnovým syndromem a hereckým nadáním larvy. Zklamání na celé čáře a a děsim se druhého dílu, i když trailer vypadá docela nadějně...jenže u Van Damma mi už ta naděje nějak dochází. Každou hozenou pomocnou ruku totiž použije aby si s ní vytřel prdel bez papíru a spláchne jí do hajzlu.30%. ()

Reklama

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Sakra kolikátý tohle je už díl? Je jasný, že na starého dobrého stále ve formě zběsile kopajícího Van Damma to nemá. Do hlavní role se moc ten slaďouš nehodil, ale budiž. Dave Bautista výborně vybranej záporák ten má na to ksicht a přirozenej respekt, jak dělanej. Co se týká samotných soubojů byly vcelku fajn, ale finální souboj s Davem byl přitaženej za vlasy, pač když ho slouží minimálně 10x na zem po řádné sadě úderů a on se vždy zvedne a Dave lehne jen cca 3x a má dost přitom je to namakaná vazba, jak hrom, tak to mi hlava nebere. Je průser, že u těchhle filmů je to vždy takhle dané mstící se brácha musí vždy vyhrát. Legendární taneček Van Damma na konci pobavil. Dávám 40% ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

" muay thai a láska nejde dohromady" Sakra to je nádhera!! Tetelim se blahem, protože ze zdejšího hodnocení mi běhal mráz po zádech! Ze strachu, že to nebude béčko, že JC prostě nebude stíhat a bude seschlej, že u toho nebude mít ty svoje frajerský kecy!!!! Tohle je ale fantastico dejavu! Bojová sekvence střídá tréninkovou a Klódík v ciganským klobouku, v brýlích záměrně zakrývající jeho kruhy pod bulvama a v naprosto famózní formě, kterou nemá ani Sly nebo Arnie v tomhle věku, mě bere, jako za starých dobrých časů mladého Tong Poa!!!!! ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Trailer sliboval poctu originálu, místo toho přišla znevažující fraška. Na Bautistu se sice hezky dívá, ale jako wrestler nemá ani základy muay thai a estráda na papundeklových slonech posílá snímek do špíny zapomnění. Děj nula, atmosféra nula. Hvězda pro JCVD z nostalgie, druhá pro krásnou Malakul Lane. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno