Reklama

Reklama

Sedm dní v pekle

(TV film)
  • USA 7 Days in Hell
Trailer

VOD (1)

Tato neobvyklá komedie v dokumentárním stylu paroduje životy dvou profesionálních tenistů, nesmiřitelných rivalů (Andy Samberg a Kit Harington) před jejich klíčovým soubojem - nejdelším wimbledonským tenisovým zápasem, který trval 7 dní. Tento komediální speciál uvádí známé televizní osobnosti Andyho Samberga a Kita Haringtona v neobvyklé parodii plné slavných hvězd, jejíž děj se odehrává v prostředí vrcholového tenisu. Premiérově uváděný v jednom nejvýznamějších víkendů tenisové sezóny - v průběhu finále Wimbledonu - "Sedm dní v pekle" nabízí neuctivý, potměšile seriózní pohled na dvojici fiktivních hráčů z nepříliš vzdálené minulosti, kteří sehráli zápas tenisových zápasů: sedmidenní pětisetový wimbledonský maratón, který z těch dvou vyždímal doslova všechno. Vedle vrcholů (a propadů) onoho zápasu přináší "Sedm dní v pekle" také dokumentární pohled na životy a kariéry dotyčných soupeřů: Aaron Williams (Samberg) je věčný nespokojenec, jehož chování v nejlepší náladě trumfne chování Johna McEnroea v té nejhorší (McEnroe hraje ve filmu sám sebe) a Charles Poole (Harington) je tupý génius, který na svých bedrech nese tíži anglické touhy po wimbledonském vítězství. Pozadí příběhu těchto falešných superhvězd humorně dokresluje přehlídka slavných osobností v rolích fiktivních postav nebo lehce ironických verzí jich samotných. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Jon Snow vs. Jake Peralta aneb z každého sportu si lze dělat legraci. 7 days in Hell je absolutně ujetá záležitost, která je až moc šílená. Herci přehrávají a užívají si každou scénu, gagy nemají chybu, navíc je ve filmu královna, která nadává, mlátí a taky oplácí vztyčený prostředníček, dvěma vztyčenými prostředníčky. Těch 40 minut je adekvátní délka, mít to více, mohlo se to minout účinkem a být to trapné. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Těch nejvíc drsných sedm dní v historii tenisu, který si utahuje nejenom z královského sportu, ale i z královské rodiny jako takové. Tak poctivě suchej, ale naprosto výstižnej britskej humor, jsem hodně dlouho neviděl. A divím se, že jsem se s tím setkal zrovna u takové jednohubky, jako je právě tenhle kousek. ()

Reklama

santiamén 

všechny recenze uživatele

6/10 Parodie jsou zapeklitý subžánr a až na čestné výjimky (Limonádový Joe) mi nikdy k srdci nepřirostly. Nedokážu docenit humor, který kolísá od chytře vygradovaných vtipů (soudní kreslíř) až k úplně nejprimitivnějším sexuálním narážkám (případně fekálnímu humoru). Takže opět bojuju s tím, jak vlastně hodnotit komedii, která mě dokáže upřímně rozesmát, abych se v další minutě horko těžko bránila touze obracet oči. Tady se toho nečekaně dost povedlo, oceňuju obsazení, stopáž i to, že si autoři vyhráli s detaily (camea), ale nemůžu ignorovat momenty, které jako by se do děje vestříhaly z náhodného filmu Adama Sandlera. Pejsek s kočičkou, jak to u parodií bývá. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Čekali byste, že pravidla budou zakazovat čtyřhodinový sex na kurtu, ale není to tak." Takže se na kurtu bude nejen hrát tenis, ale i sexovat, fetovat, provokovat a možná přiletí i kouzelník. Já jsem tedy přímý přenos zápasu bílého bratra sester Williamsových s britským dementem v přímém přenosu prošvihl, ale to nevadí, protože sedm dní na kurtu bych strávil pouze při bitvě Megan Fox s Kate Beckinsale v propocených tričkách. Přesto musím přiznat, že takhle jsem se na kurtu již dlouho nepobavil a nyní se vydávám po stopách úžasného švédského právního systému, neboť mi chybí poklidná cela, vydatná strava a sexuální orgie s Lundgrenem. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Geniální humor. U tohohle filmu se musí aspoň jednout zasmát snad každý, ten nápad je vážně skvělý a všechno to, co na ně nabalil. Každý každičký nápad na vtip nebo hlášku, byl vážně neuvěřitelný. A docela mi sedlo, že to trvalo tři čtvrtě hodiny. Jak znám Američany, byli by schopní z tohohle udělat dvou hodinovej celovečerní film.... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Film popisující sedmidenní tenisový zápas byl natočen za pouhé 3 dny. (Nine)
  • Andy Samberg (Aaron Williams) jako kluk sice tenis hrál, ale kvůli přípravě na roli netrénoval ani jednou. Kit Harington (Charles Poole)si dopřál jen jednu lekci, a to den před začátkem natáčení. (Nine)
  • Film bol inšpirovaný maratónskym mužským zápasom Isner – Mahut na Majstrovstvách Wimbledonu v roku 2010, ktorý je najdlhším tenisovým zápasom v histórii. Celkovo zápas trval 11 hodín, 5 minút. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno