Reklama

Reklama

Dva mladé páry se vydávají pátrat po životě místní legendy zvané doktor Satan. Cestou naberou stopařku Baby a ta jim poté, co se jejich auto rozbije, nabídne, aby přespali v domě jejích rodičů. Tak se čtyři přátelé seznamují s vražedným klanem Fireflyových a jejich domem tisíce mrtvol... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (422)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„It's all true. The bogeyman is real and you found him.“ Pokud s oblibou spíte v rakvi, obědváte polévku s babiččiny lebky a hlavně, jste-li geek orientovaný na hixploitation a slashery ze 70´s, nebudete Zombiem rovnou hozeni s půl tunovým závažím do zatopeného hrobu. Jinak vám to totiž může připadat jako dílo Krustyho Klauna, jemuž sebrali Protazin, levný bourbon a doutníky připalované rychle uhašenou stodolarovkou a na měsíc ho zavřeli do cely s Jeffrey Dahmerem, kde pokuřujíc kvalitní afgánský hašiš od Leváka Boba prožil ty nejhorší noční můry, v níž králíčka z reklamy na Duracell opakovaně análně znásilňoval Cryptkeeper (považuji za úsměvné, že se ani jeden z těchto přístupů navzájem nevylučuje).. Abych panu Cummingsovi zase jen nekřivdil, musím pochválit sympatický vzhled Dr.Satana, scénu s likvidací policejní patroly a hlavně výkon Sida Haiga v roli Cpt.Spauldinga (pokud se někdo pokusí o remake TO, tak TO musí být ON). Jinak ale dost málo na "Jízdu smrti", co říkáte..? ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Hodně bizarní směs všeho možného, obsahující ovšem nejeden nezapomenutelný okamžik. Už úvodní scénka je k popukání, Fireflyovic barák s okolím je stejně pozoruhodný jako Spauldingovo panoptikum a když do něj přijdou poldové hledat pohřešované, nemá to chybu :-). Postavy jsou jedna zajímavější než druhá, ale pro mne je jednoznačnou jedničkou Baby - tomu říkám holka do nepohody! Rob Zombie je zkrátka nejenom výborný muzikant, ale i překvapivě (všeho) schopný filmař. ()

Reklama

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Nadupaná, vesele sadistická jízda od začátku až do konce! Snad ještě u žádného "hororu" (uvozovky proto, že u tohohle se člověk opravdu nemůže bát - "pouze" bavit) mi nebylo utrpení obětí tak moc lhostejné (tzn. rozhodně jsem se nevžívala do jejich role, jak to jinak obvykle dělávám), a naopak zábavička hlavních kruťáků tak moc po chuti. Jednoduše řečeno, vskutku velmi originálně pojatá pocta žánru - a tím "originálně" nemyslím ani tak děj (inspirace Texaským masakrem je jasná - inspirace, né vykrádání), jako spíš mému oku dokonale lahodící vizuální "art"-orgie - je vidět, že si s tím Robík opravdu vyhrál - a to nemohu neocenit! Navíc úplný závěr mě vyloženě potěšil! A ty nápisy na tričkách! A prasák grampa! A zlý klaun! Prostě dík! ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Výborný splatter horor, ktorý je ako sa patrí poriadne úchylný, nechutný a so skvelým čiernym humorom (neuveritelne zábavný Captain Spaulding, ktorý hádže jeden skvelý fór za druhým ). Rob to síce nakoniec prehnal v používaní kamerových filtrov ale aj tak natočil skvelý film pre hororových fanúšikov. 7/10 ()

Dever odpad!

všechny recenze uživatele

Soundtrack Scott Humphrey a Rob Zombie: 1. Howdy Folks [0:31] ,2. House of 1000 Corpses - Rob Zombie [3:43] ,3. Saddle Up the Mule [0:17] ,4. Everybody Scream - Rob Zombie [2:36] ,5. Stuck in the Mud [1:16] ,6. Holy Miss Moley [0:16] ,7. Who's Gonna Mow Your Grass - Buck Owens [2:19] ,8. Run Rabbit Run - Rob Zombie [3:01] ,9. Into the Pit [1:21] ,10. Something for You Men [0:20] ,11. I Wanna Be Loved By You - Helen Kane [2:47] ,12. P**sy Liquor - Rob Zombie [4:57] ,13. Scarecrow Attack [2:12] ,14. My Baby Boy [0:14] ,15. Now I Wanna Sniff Some Glue - The Ramones [1:34] ,16. Investigation and The Smokehouse [0:35] ,17. The Bigger the Cushion [2:26] ,18. I Remember You - Slim Whitman [2:03] ,19. Drive Out the Rabbit [0:13] ,20. Mary's Escape [1:19] ,21. Little Piggy - Rob Zombie [3:54] ,22. Ain't the Only Thing Tasty [0:26] ,23. Dr. Satan [0:19] ,24. Brick House 2003 - Rob Zombie/Lionel Richie/Trina [3:48] ,25. To the House [2:29], ()

Galerie (60)

Zajímavosti (29)

  • Na začátku filmu vidíme v televizi slavnou scénu z filmu Vlkodlak (1941). (-Bomba-)
  • Rob Zombie v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)

Reklama

Reklama