Reklama

Reklama

Prázdniny v Provence

  • Slovensko Prázdniny v Provence
Trailer

Obsahy(1)

Léto neskončilo, zábava trvá. Vojta Kotek, Jakub Prachař a Kryštof Hádek se po zimní komedii Padesátka vrací na plátna kin s letní atmosférou a s francouzskou vůní v komedii Prázdniny v Provence. Režisér Vladimír Michálek je obsadil do rolí tří kamarádů a členů hudební skupiny, kteří utečou před svojí manažerkou až do slunné Francie k tetě jednoho z nich. Trochu se poflakují, hodně si užívají a taky potkají krásnou a sympatickou dívku, která umí lámat srdce. Každý z velké trojky kámošů je jiný, společně pak vrství více či méně šílené situace. Zavilý hulič marihuany, hláškující filosof a nesmělý basák dělají všechno ve větším, než malém množství. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (202)

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Film ke zdobení perníčků číslo 2. Vyšla jsem ze své komfortní zóny, protože jestli je nějaký herec, kterého nemám ráda, je to Vojta Kotek. Pardon, já vím, jsme stejně staří, měla bych ho milovat, ale mě prostě snad žádný z českých herců není tak nesympatický jako on. Začátek filmu vypadal slibně, nakonec se ukázalo, že je to film vlastně absolutně o ničem, ale Prachařův humor mě fakt rozesmál. Jeho role ostatně je celá vtipná. Takže jdu proti proudu, ale mě se to líbilo :D Je pravda, že velkou část filmu jsem neviděla, jen slyšela a možná to bude tím. Ale myslím si, že máme rozhodně horší filmy, než je toto. Takže za mě prostě další průměrná česká komedie. ()

srolyma 

všechny recenze uživatele

Taková letní blbůstka o hulení a chlastu. A trochu o Francii a o růžovém víně. Ale hlavně o hulení a chlastu. Především o hulení. Místy vtipné, místy rozvláčné, celkově odnikud nikam. Obsazení slibovalo větší jízdu. ()

route60 odpad!

všechny recenze uživatele

Já chtěl sledovat pohodový film a dostal jsem trapné nic a ještě je to prezentováno jako komedie no mám takový dojem že Vladimír Michálek zapomněl na režii jako takovou natož aby se vůbec snažil, herci dělají vše co mohou ale je to k ničemu, 0 od 0 pojde. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Toto zrejme mala byť akási humorná sonda do problematiky medziludských vzťahov, no nebola to ani sonda, už vôbec nie humorná a totálne bez významu a zmyslu. Len pozliepané scény z nejakej dovolenky, ktoré mali asi tvoriť nejaký súvislý dej, o ktorom podľa mňa ani režisér netušil, aký by mal byť. Na čo sa Česi zvrhávajú k takýmto tupostiam, to fakt netuším. Jedna hviezdička z milosti za pekné francúzske prostredie, inak ale jedna veľká filmová katastrofa. 20 % ()

pafka odpad!

všechny recenze uživatele

Proc to vzniklo? S Provence to nema spolecnyho nic, vubec nezjistite, ze jste na tom miste. Jen zirate na neustale zcuzeny hlavni postavy, ovsem nema to zadny presah do rovin osobnich (vycitky, chut neco delat, deprese, atd atd). Proste nic, jen hezka holka a kupa chlastu. Neskutecne zbytecny film. ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím proč jsem si mezi Válečnou etapou vs Horor etapou střihl tuhle českou shit komedii... Stalo se ... Nelituji toho, potřeboval jsem ze sebe dostat agresivní myšlenky. Takže dávám 10-15% a to za záběr na cecky, které ani nebyli té dané herečky, ale to nevadí. A zbytek procent za prostě podle mého dobré obsazení. Všechny tam regulérně mám rád. Žádný špatný herci tam nebyli ... Jen zřejmě tentokrát nechtěli předvést nějaký herecký znalosti hold no... a ani to málo co předvedli nemůže zachránit něco co je absolutní propadák, scénář, příběh... Nic z toho nedávalo smysl.  Většinu scén kde by mělo být slunečné počasí a měli by jste cítit ten pot na těle je zataženo a nebo tam regulérně prší... Tohle nebyli Prázdniny v Provence. Tohle byla jedna nepovedená dlouhá noční můra. :D vlastně nuda ... ale úplná! ()

fritol34 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, ale v kině jsem se dost nasmál a nevadila mi absence příběhu, nevadily mi nesouvisle postříháné scény o ničem, jen jsem vnímal atmosféru toho filmu.Ale doufal jsem že jako kapela budou více hrát a být slyšet, mělo to být více zaměřené i do muziky a ne jen do chlastu a hulení. Takže trochu i zklamání že se to mohlo stát i něčím víc než jen prázdninovou blbostí, ()

cortez odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film. Děj tam žádný v podstatě není, to co se tváří jako děj je jen nějaký paskvil, taková slepenina záběrů. Tvůrci zřejmě původně chtěli vytvořit videoklip k nějaké písničce, to by možná odpovídalo, ale jako "film" vůbec. Pořád se tam chlastá a hulí, ale ani u toho není žádná sranda. Pokus o nějaké polodrama ke konci je spíše nějaký neurčitý a hodně zhulený pokus stejně jako jeho aktéři. Prostě jedna z dalších českých tragédií. ()

tomashinka odpad!

všechny recenze uživatele

Nějak jsem nepochopil co chtěl autor sdělit. Buď si někdo zaplatil reklamní blbost, která má jediný smysl - propaguje Provence, nebo někdo sehnal sponzory, aby mu zaplatili dovolenou pro pár přátel od filmu a tu si dokonale užili. Jinak fakt nevím proč. Děj o ničem, pár slabších vtípků hlavně ze začátku, pak už nic. Hulení, chlast, delirium, všichni vesměs mimo a za celý film se vůbec nic nestane. Pánové místo aby balili holky, předháněli se kdo sbalí hezčí a chovali se jako chlapi tak shánějí hulení, záchody a 98% času jsou mimo (i když mám obavy, že to je smutný obraz velké části dnešní dospívající generace). Nic nenadchne, převážně nuda a čekání co z toho všeho vypadne a ono nic nevypadne. Rozhodně stačí vidět v televizi a když budete přepínat mezi dalšími osmi programy, o nic nepřijdete. Nemám důvod dávat ani jednu hvězdu, není za co. ()

gstudio odpad!

všechny recenze uživatele

WTF? Vydržel jsem to čtvrt hodiny... Prosím někoho ze statečných - kteří "to" vydrželi do konce - o stručné info, jestli to byla stejná nezáživná kravina i po zbytek stopáže. Díky... ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus až moc odlehčený letní filmeček. Přitom potenciál je tu obrovský v podobě vynikajícího hereckého obsazení, zejména u chlapců. Jen to z nich vytáhnout, jak už se to párkrát podařilo v jiných filmech. Kluci se hodně snaží udržet to trochu nad vodou, ale brzy vyjde najevo, že vlastně nemají co hrát. A to ani hudebně. Film bez příběhu se tak po dvaceti minutách smrskne na nekonečné čekání na konec, který stejně vlastně není. Velká škoda. ()

GzL odpad!

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu stojí za zhlédnutí jedině prsa Jany Krausové. Pokud by se hodnotila v samostatné kategorii, dal bych hodnocení mnohem vyšší. ()

v.indruchova odpad!

všechny recenze uživatele

_Dala jsem tomu 20minut a bylo to až moc. Dostavil se pocit vraťte mi 20 min. mého života! Jediný, co bylo vtipný bylo na začátku "Kdo řídil"? Postavy byly divné, vůbec jsem jim to nevěřila. Proč někdo něco takového točí? Říká to něco o naší kynematografii? Doufám, jen co se týká žánru komedie, dramata nám jdou líp.?_ ()

Reklama

Reklama