Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupinka lidí bojuje o život ve městě zamořeném zombie. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (105)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle mne velmi mile překvapilo ... Znechucenej většinou nízkorozpočtovejch zombáren z posledních let a v podstatě i třetím dílem videohry, která mne vůbec nebavila a po 10 min jsem ji smazal z pc, jsem v tento film vůbec nevěřil,, že mne zaujme. No a on zaujal !! A to od samotnýho začátku až do konce. V podstatě nonstop akce, nic moc se tam neřeší, prostě pár hlavních hrdinů v dost levně vypadajícím prostředí (zapomeňte na nějakej načančanej vizual po vzoru full hd videohry ...), což ale nevadí, protože je furt na co se koukat. Navíc co se mi hrozně líbilo, tak že film se bere jakýmsi zvláštním způsobem vážně, čekal sem spíš "splatter-komedii" a kdepak. Je to dost vážnej a temnej film a humor je zde spíš dost černej a jen takovej odlehčenej a úsměvnej. Sám se sobě divím, jak zombárny už moc nemusím, tak tohle mi hrozně sedlo. 4/5. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Dead Rising jde v podobných stopách jako jeho herní bráškové. Jde o určitý morbidní humor typu: Zombií táta jde po ulici s na břiše upevněným šátkem na miminka ve kterém je i jeho v tu dobu již na půl snědená ratolest, ze které si ještě ukusuje. atd.. A ono by to možná i fungovalo, kdyby tam nebyli dolarové zombie(lidi co neumí vůbec hrát zombie), a mělo to o něco chytlavější příběh co by ve Vás vzbuzoval alespoň nějaké napětí, tak by to nebylo špatné. . .. Ale jinak vše vynahrazuje chytlavá akce a povedené masky. .... HODNOCENÍ: 60% (3*) ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Šíleně dlouhý, nudný, bez příběhu, bez pointy. Dokonce sem u toho poprvý i usnul než sem to vůbec dokoukal, což se mi u filmů moc nestává. Zombie tématika fajn, ale ne vždycky může zafungovat. Nejlepší scéna rozhodně ta úvodní, podle který se měl ubírat celej film. Do toho ty vsuvky ze studia plný blbejch keců. Sice se to zrovna amatérsky netvářilo, ale potenciál zazděnej. Když už nic jinýho, tak aspoň řezničina vším, co je po ruce s kapkou děje, ale bohužel to nemá daleko od odpadu. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

No tohle bylo pro mě utrpení dokoukat. Začátek schválně lákadlo úlomek nejlepší scény filmu, pak však ovšem nuda, nuda, nesympatický postavy a záporáci (pankáčovej gang) kterej je ted skoro v každým filmu.. masky (až na klauna) taky nic moc. Ten film mě prostě štval, jediné plus je ta scéna kdy ty zombies mlatí všim co najde (o tom měl být taky celej ten film). ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Watchtower je dalším nízkorozpočtovým (nechápej ale špatným) postapo zombie filmem. (Hru neznám) Nízký rozpočet byl celkem znát, ale jen u trikových a pyrotechnickcýh efektů. V ostatním si film plně zaslouží průměrné hodnocení. Film je vlastně příběhem dvou hrdinů, kteří se ocitnou v karanténní v zóně jednoho města v USA, která je uzavřené armádou. V zóně zůstaly jak nenakažení lidé, tak zombie. Nákaza nepřišla náhle. Jedna zombie přišla již před lety a přeživší či pokousaní, které se podařilo vyléčit sérem Zombrex se zase stávají nemrtvými. Zombrex totiž přestal náhle fungovat což upoutá pozornost dvou reportérů. Těm se podaří spojit s televizním kanálem UBN do živého vysílání věnovaného epidemii. K dění v karanténě se tak čas od času s živými vstupy přihlašuje komentátorka a Frank West (Rob Riggle) - jeden z přeživších minulé epidemie. Ten divákům dává různé rady jak čelit zombies a odpovídá reportérce ve studiu na zvídavé dotazy. Já nevím jak vy, ale já z Franka nemohl. To prostě bylo fakt vtipné a zábavné. Film celkově jede na takové mírně ironické vlně a chvilkami nevíte zda to celé není parodie na všechny ty akčňáky o spiknutí armády a na zombíkovské filmečky. Jinak mi byla sympatická i Megan Ory od které bych se asi klidně nechal kousnout (ale jen trochu .-). Jak to shrnout? Samozřejmě s Walking Dead se to srovnat nedá. Tam je laťka nedosažitelně vysoko nejen pro tenhle film. Ale zase oproti jiným zombie záležitostem jsem se u toho nenudil, nevzdychal nad zoufalým provedením a často jsem se u toho upřímně zasmál. Já tedy dávám 3 injekce Zombrexu. * * * ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Při scéně ve skladu si můžeme všimnout, že jeden člen ze skupiny Logana (Rob Riggle) hraje hru "Dead Rising", podle které je film natočen. (sQelle)
  • Vo filme je odkaz na hlavného hrdinu z hry Dead Rising 2, Chucka Greena. Jeden zo zombies má na sebe taký istý žltý kabát, aký nosila v hre práve táto postava. (beso74)
  • Chase (Jesse Metcalfe) má na sebe oblečené tričko, na ktorom je zobrazený Servbot, postava z PC hry Mega Man Legends, ktorú podobne ako Dead Rising produkovalo štúdio Capcom. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno