Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupinka lidí bojuje o život ve městě zamořeném zombie. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (105)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

U sledování Dead Rising jsem si v duchu furt řikal ten vtip s bačou....je to bláto nebo hovno, je to bláto nebo hovno?Přesně takhle jsem si řikal dvě hvězdy nebo tři, dvě hvězdy nebo tři?Nakonec dám přeci jen větší hodnocení.Problém tohodle filmu je hlavně režisér, který je absolutní kokot což dokazuje už jeho předchozí bezduché béčko prznící název Leprechaun.Hru neznám, takže nemůžu soudit, ale připomělo mi to Dead Island, mám ten dojem, že tyhle pičačiny pro dětičky budou stejně jen na jedno brdo.Jak jsem psal už u hodně povedeného Wyrmwoodu, mám radši zombie komedie, než vážné filmy, tady to ale neplatí.Když totiž v Dead Rising je něco vážnýho a herci opravdu musí hrát (výtečná Meghan Ory) je to v pořádku, ale humor totálně selhává a zbytečně schazuje docela slušnou dramatickou stránku.Hlavně ty sračky z toho studia, tvl to prodloužilo stopáž minimálně o půl hodiny a nic trapnějšího jsem už dlouho neviděl.Rob Riggle je nehoráznej idiot a už v Dumb and Dumber To mě neskutečně sral.Proč měl režisér potřebu cpát tam ten idiotskej pokus o humor nepochopim.No ale když přestanu píčovat na tuhle stránku filmu, tak to byl jinak výtečněj gore pocuc plnej pořádnejch nechuťáren a pořádnýho masakru.Dead Rising je zvláštní zombie film, na půl mě neskutečně sral a napůl mě to mrtě bavilo.Mít to v rukou lepší režisér, mohla to být hodně zábavná pecka.Jedno z dalších mínusů je bohužel zjištění, že z Virginie Madsen už není užásná šukatelná matka, ale jen matka.49%. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Po "Světové válce Z (2013)" konečně pořádnej zombie horor! Po všech těch lacinejch srágorách sem si svoje "nedělní" ráno pěkne zpříjemnil! Je tam i pár vtipných momentů, které trošku odlehčují katastrofický scénář! Hordy zombie se valí ulicemi, není uníku, karanténa a uzavření ulic Feca a armádou je namístě. Vakcína neúčinkuje a tak ty co přežili předchozí invazi a byli nakaženi, jsou nyní bezmocně odkázáni pouze na čas než se přemění v krvežíznivé bestie! Dvojice ambiciózních novinářů, ale objeví důkazy, které usvědčují armádu z toho, že se celou dobu snažila dostat absolutní moc pro sebe, aby mohla všechny místo záchrany zabít! 80% ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Na pohled profesionální zombie béčko se vzhledem k monotónnímu a neživému (ehm) obsahu nejvíc potýká s přiškrceným rozpočtem, poněvadž šíleným davovým masakrům stohlavých hord se ani nepřiblíží. Předlohu jsem si na vlastní gamepad neosahal, ale kromě tohoto si z recenzí na ni vybavuju jako základní herní mechaniku využívání veškerého haraburdí v prostředí a jeho kombinaci do absurdních smrtonosných udělátek, což filmaři snaživě zachycují i tady, ovšem opět omezeně. "Gore" porcování nemrtvých zabaví, to né že né, nikoliv už vážnější aspekty příběhu přepálené délkou. Lepší 2* ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Video horor se stopáží dvě hodiny? Myslel jsem si, že se tvůrci zbláznili, ale opak je pravdou. Ano, má to 120 minut, ale taky to solidně odsýpá a člověk ty dvě hodiny vůbec nepostřehne. Po řemeslné stránce je film velmi dobře udělaný a bez problémů by snesl uvedení v kinech. Jediná zásadní výtka je, že atmosférou je to spíš Resident Evil než The Walking Dead. Pokud chtějí natočit dvojku, nemůžu se dočkat. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Rozbiehajúca sa zombie nákaza, panikáriace mestečko a grupa rozdielnych ľudí, ktorá sa snaží prežiť. Aj keď je to pomerne tradičná schéma zombie hororov, je "Dead Rising" v skutočnosti založený na rovnomennej hre. Ktorú síce nepoznám, ale tipoval by som, že bola zábavnejšia a hodnotnejšia než tento film. Pozerať sa síce dá, no nie je ničím zaujímavejší od desiatok či stoviek podobných zombie survivalov. Natočené aj obsadené v pohode, hororové moc nie; skôr akčné a sem-tam ozvláštnené humornými scénkami (na chvíľu som si spomenul aj na "Sharknado") a dokonca aj post-apo momentmi typu "Doomsday". A napriek tomu všetkému to stále nič moc nie je. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Dej filmu zachytáva udalosti, ktoré sa odohrali po skončení hry Dead Rising 2 a pred začiatkom Dead Rising 3. (beso74)
  • Ještě než byl film natáčen, vznikla stejnojmenná hra na PC. (Safa Daniel)
  • Chase (Jesse Metcalfe) má na sebe oblečené tričko, na ktorom je zobrazený Servbot, postava z PC hry Mega Man Legends, ktorú podobne ako Dead Rising produkovalo štúdio Capcom. (beso74)

Reklama

Reklama