Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cynthia Rothrocková a Jeff Wincott pracujú v špeciálnej policajnej jednotke. Vďaka majstrovskému ovládaniu ázijských bojových techník kung-fu sú totiž tou najnebezpečnejšou zbraňou vo výzbroji policajného zboru. Podarí sa im samotným zlikvidovať celý gang priekupníkov zbraní? (oficiální text distributora)

Recenze (36)

castor 

všechny recenze uživatele

„Jsi na tenkém ledě.“ – „Ale mám výhodu, protože umím bruslit!“ Sean Thompson je zpátky (i když ho hraje jen tak mimochodem Jeff Wincott), po svém boku má znovu Billie (Cynthia Rothrock) a už spolu zřejmě nespí, a proti sobě mnohem zajímavější soupeře (Evan Lurie, Leo Lee, Billy Drago, Sherrie Rose), než v prvním díle. A ve znovu pitomoučkém příběhu, kdy přijde záhadně o život Seanův starý známý, nabízí i lepší choreografii soubojů. Vše odstartuje úvodní bitka v parku, ve které dealeři čekají na dobře mířený úder, pokračuje několika solidními (i uměle vyvolanými - trio chlapíků chce hrdinčinu kabelku) bojovými sekvencemi, aby vše vyvrcholilo ve staré továrně. Vždycky mi to přišlo o třídu lepší než první díl (**). Má to tempo i „nápad“ a toho času série Martial Law patřila k tomu lepšímu, co VHS produkce bojových filmů nabízela!! Jen si teď říkám, zda by nebylo pro poldy lepší, kdyby ty grázly jednoduše a rovnou pozatýkali. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování ultraBéčka plného bojového umění ... ehm ... No každopádně musím uznat, že jednička se mi líbila víc a to jak díky lepší choreografii soubojů, tak díky aspoň ucházejícímu ději, který mne tolik netrýznil jako zde. Tohle už ani není film, naprosto zbytečné scény, k ničemu nevedoucí záběry a dialogy, které jsou prošpikovány několika těmi souboji. Souboje se mi nelíbily, prostě skoro vůbec. Můj osobní názor je, že jejich choreografie byla příšerná a s prvním dílem nebo podobnými filmy v té době vznikajícími prostě film pokulhává. Nejvíce práce na filmu odvedl střihač, který snad rozstříhal i samotné herce a "bojovníky" a tu si vlepil nohu, tu sem ruku, tu sem pád na zem, teď se nám zde někdo objevil úplně jinde než by měl být ... No prostě hrůza a děs!! Wincotta jsem nikdy nemusel, prostě mi neseděl, nesympaťák prostě ... ani jeho bojové umění s tyčemi (kálí) mu u mne nijak nepomohlo (na to jsme tady měli jiného přeborníka - Jeffa Speakmana ) ... Jediná přednost před prvním dílem je použití opravdu namakaných, nafoukaných borců z posilky a pár tehdejších úřadujících USA/Kanada-martial arts-kaskadérů ... No a Cynthie se taky nějak extra nepředvedla, nevím, prostě mi ten film po letech vůbec nesedl, naopak od milého překvapení u dílu prvního ... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Misia spravodlivosti 2". Prvú časť som nevidel, takže nemôžem porovnávať, ktorá je lepšia. Či boli natočené ešte aj ďalšie pokračovania vôbec netuším. Vlastne i ku tomuto titulu som sa dostal celkom náhodou. Všimol som si, že tam hrá Cynthia Rothrock, tak som si to pozrel. Cynthia Rothrocková je ženskou verziou Chucka Norrisa. Vždy stojí na strane spravodlivosti. Každého zločinca, ktorý jej skríži cestu zmláti ako žito a skope ako elektrika. Presne tak to predviedla i v tomto filme. ** ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Bezesporu je "Martial Law II", více dynamičtější, zábavnější a svižnější, než "průměrnější jednička", která v takové míře nedokáže vtáhnout do děje. Bojové scény jsou propracovanější, takže Jeff Wincott se svojí zdatnou kolegyní Cynthií Rothrock, můžou naplno rozvinout své bravurní umění. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Wincott je proste zabijak a zaplatpambu ze vystridal toho dementa Mc Queena hned je hlavni predstavitel verohodnejsi pribeh je jednoduchej ale funguje to samozrejmne tu je spousta skvelych souboju se schopnymy protivniky ktere potesi milovniky podobnych kousku jeden z filmu na kterych jsem vyrostl ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Policista Sean Thompson (Jeff Wincott) je povýšen na detektiva a při hlášení se do služby na oddělení potkává kamaráda Borelliho, který se chová trochu podivně. Borelli je následující den nalezen mrtvý v autě a Sean s Billie (Cynthia Rothrock) se tomu snaží přijít na kloub... Akční béčko se se všemi klady a zápory té doby. Nedopečený příběh plný chyb a akční scény, kterým chyběla zajímavější bojová choreografie. Přehlédnout se nedá záporákův poskok Tanner (Evan Lurie), protože vypadá jako Sylvester Stallone s dlouhými vlasy. Billy Drago mohl být využit trochu lépe. ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Maje chuť na béčko a zavzpomínat si na staré časy, koupil jsem si v nostalgickém rozmaru tento film. Začnu trochu z jiné strany. Film jsem sledoval s českými titulky, protože dabing prostě nemám rád, ale po nějaké době jsem se rozhodl titulky nevnímat, jak byly odfláknuté (kupříkladu „I don’t understimate, so you don’t understimate me.“ přeloženo jako „Já nepotřebuju tebe, tak ty nepotřebuj mě.“ a další.). K samotnému filmu. Příběh mi přišel v rámci žánru v pořádku. Ne však už samotný herci. Neherečka Cynthia Rothrock, která drží tyč hůř než vařečku a v bojových scénách přesvědčuje pouze svou ohebností, se svým „hereckým výkonem“ jednoznačně přehrává Jeff Wincotta. Určitě v tom má prsty i střihač, který nedokázal zkrátit některé scény, z nichž nejkřiklavějším případem je rvačka Jeffa v tělocvičně. Z pozice fanouška bojových umění mi přišlo nechutné americké pojetí bojových umění: míchaní korejského, japonského a filipínského bojového umění, takže mi z toho bylo na zvracení. Výsledkem je hnusný guláš. Choreografie akčních scén, jak už zde bylo zmíněno, je však také otřesná. Taková zoufalá zábava občas neuškodí, člověk si váží více dobrých filmů. 20 % ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Jeff Wincott byl daleko lepší volbou než jeho předchůdce a k Cynthii se líp hodí a dobře spolu sekundují. Děj je opět dobrý propleten rvačkamy abychom vydrželi na finální výprask ve starém skladišti. Dvojka je více svižnější a akčnější,no prostě lepší. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Choreografie soubojů skutečně o třídu výš než v jedničce, ale pořád to není žádná velká sláva. Spousta úderů, facek a kopů, které protivníky dlouho prakticky nezraní, ale bitka má díky tomu tu správnou stopáž. Klasické "předem připravené pozice" a náběhy na pěst či chodidlo však místy pobaví. Nejhezčí je pak mlátička v ringu, kde se dva urostlí černoši postaví bílému bijci Evanu Luriemu a olej a krev stékají po svalech. Naopak nejhorší je paradoxně finále, kde si zjevně tvůrci uvědomili, že už jsou zase s tou délkou filmu na štíru a bylo třeba všechno urychlit. Wincott vs Lurie tak za pár vteřin šlus a Johansson tu laťku svým paralympijským stylem opravdu nezvedl. Jinak psát tu o něco o ději, hereckých výkonech, zápletce a dalších podobných "artových" záležitostech nemá moc cenu, kdo někdy viděl "hrát" Cynthii Rothrock, bude vědět o čem (ne)mluvím. Zase za tři, ať nežeru. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Jeff Wincott v hlavní roli a hned je to lepší než první díl. Akce a bitek bylo spousta a hlavně ta bloncka (nemyslím Rothrock ale tu záporačku) ta byla top! Wincott všechny rozsekava paradnima chvatama a ani si při tom nerozcucha ten svůj ulizlej účes mazák jeden. ,,nice suit" ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke oveľa prepracovanejšie. Samozrejme najmä čo sa súbojov týka. Po nevýraznom McQUEENovi juniorovi na scénu nastupuje JEFF WINCOTT, ktorý neprávom dodnes živorí v tieni svojho brata MICHAELa. Ďalším borcom, ktorý tu predviedol svoje kvality bol EVAN LURIE. Mrzí ma len, že CYNTIA tu hrala akoby druhé husle. (23.6.2009) ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Lepší než první díl,horší než třetí.Konečne Jeff Wincott,je o dost lepší než syn Steva McQueena Chud,Cynthia klasicky gumová herečka,ale dobrá bitkařka..Rozhodne neurážející akční béčko. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

O chlp lepsie ako jednotka. Hlavne je tu viac bitiek, takze menej casu musime stracat s dalsou ultradebilnou zapletkou, ktora skoro vobec nedava zmysel. Jeff Wincott je sice sympatickejsi ako mlady McQueen z jednotky, ale bit sa ovela lepsie nevie.Asi fakt staci byt pribuznym slavnejsich a talentovanejsich hercov na to, aby ste aj bez talentu natocili par filmov. Jeff to zasluzene daleko nedotiahol narozdiel od brata. Cynthia znova bojuje zo vsetkych najlepsie, ale znova tu hra len druhe husle. Keby mala viac priestoru, tak by sa to mozno vyhrabalo aspon na 2*. Takto je to niekde medzi. 3/10. edit 2022: Pri hodnotení tohto filmu sú dôležité dve veci. Či akciu (až na kratučkú záverečnú drsnú prestrelku s brokovnicou tu sú iba bitky) porovnávate s kvalitou z 80s Hong Kongu alebo s poloamatérskymi opusmi z posledných 10tich rokov aké točil Seagal a spol. Ja som to pred pár rokmi porovnával s tou kvalitou a na ňu sa to proste vôbec nechytá. Bitiek je síce dosť ale sú natočené v takom tom USA krčmovom štýle. Hlavne Wincott je v bitkách pomalý, často triafa vzduchoprázdno a nič extra nepredvedie. Jeho bitky ma vôbec nebavili. O niečo lepšie je na tom Cynthia. Je oveľa dynamickejšia, kontaktnejšia a sem tam okrem úderov predvedie aj kop do gulí alebo náročnejší chvat. Plus jej to tu neskutočne sekne. Ale celkovo bitky na HK pomery stále hlboký nudný podpriemer. Druhý dôležitý aspekt pri hodnotení je ten, či sa dokážete vžiť do polohy malého dieťaťa, ktoré si tento film púšťalo dookola na VHSske od Intersonicu. Síce som to takto zažil, ale holt už som starý náročný chren a nedokážem to. Vidím tam len mizernú akciu a zápletku, ktorá možno dáva zmysel, ale je na chuja a nebaví ma. Ale nech má Wacík radosť, tak zvyšujem hodnotenie na zložito vypočítaných 20% a 2 hviezdičky. Žiadnu logiku v tom nehľadajte. :) ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

O dost lepší Martial-art filmek než první díl. Změna hlavního hrdiny filmu prospěla, protože Wincott je i jako fighter o třídu výš. Příběh je opět jednoduchý, ale nenudí. Souboje jsou na svou dobu pěkně provedené a je jich hodně. Cynthia zde moc prostoru nemá. Za mě 80% :) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Uz v jednicke mi kvalita scenara bola dost podozriva.... no a v Martial LaW II uz ide o cisty scenaristicky vyplach, za ktory by scenarista mal dostat 3 dni na samotke, aby ho rychlo presli taketo koniny. Za pohlad na nesympaticke individua ako sa navzajom mlatia dam 5 % ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Trochu se polepšili od minulého dílu výběrem hlavní postavy Jeff Wincott, se ukazal býti trochu lepším. Záporák trochu taky zaúřadoval a Dilly Drago potěšil. Střihač a režisér o stupínek lépe, ale scénář o dva stupně pohoršil. Předvídatelnost neviší kvality, při méně odhadnutelných scénách jen 20 minut dopředu. ()

Reklama

Reklama