Reklama

Reklama

Mimoni 2: Padouch přichází

  • USA Minions: The Rise of Gru (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. Jmenuje se Gru a aniž to tuší, tohle setkání mu zásadně změní život. (Cinemart)

Videa (6)

Trailer 5

Recenze (152)

otík 

všechny recenze uživatele

Viděno v kině s vlastníma dětma. Ty při některých scénách tleskali a tetelily se blahem. Takže pro děti super. Mně to přišlo rozhodně slabší než jednička, ale i tak je tam hodně vtípků a vtipných scén. Bohužel tempu děje moc neprospívá hodně delších scén, ve kterých si Mimoni svou hatlamatilkou vypráví a nikdo neví, co vlastně říkají. Dabing fajn, ale při vší úctě k panu Lábusovi jeho hlas na malé děcko se už moc nehodí. Celkově nadšen nejsem, ale děti ano, takže? Udělej si obrázek každý sám. Hudba: Heitor Pereira ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí posledního mimoního dobrodružství začínám mít pocit, že nám kanárkově žlutá začíná nějak nebezpečně blednout. Jediné, co bych možná vyzvednul je propojení s prvním „padouchem“ pomocí známých postav, ale jinak perlivá limonáda, kterou někdo zapomněl zavřít, a všechny bublinky dávno vyprchaly. Myslím, že nazrál čas změnit barvy. ()

Reklama

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Asi by se dalo vypíchnout dost věcí, které mi tu vadily, nicméně i protože jsem jedničku viděl asi 30x a dost rychle jsem ji vzal na milost, tuším že tady to časem bude podobné. Zase zajímavý soundtrack, pár vtipných scének. Možná zbytečně šílený mysteriozní podtext s kouzelným náhrdelníkem, ale budiž. 6/10 ()

Davidkkk 

všechny recenze uživatele

Mini Booooss! Po maratonu Mimoňů jsem počítal s tím, že mi bouchne hlava a odumře plus mínus polovina mozkových buněk (což se taky stalo). Svým způsobem je to ale skrytej klenot kinematografie (!) a pro vymletý palice, jako jsem já, fakt sranda. The Rise of Gru je slabší než první díl, přesto však “relaxační“ konina, díky který se z vašeho děcka stane influencer na Tik Toku a profesionální hráč Fortnitu. 6/10 ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Dlho očakávané pokračovanie príbehu obľúbených Mimonov sa snaží predovšetkým nadviazať na úspechy trilógii Descpicable Me. Problém je v tom, že Minions 2 sa dá viac považovať za nejaký prequel k príbehu Gru, ako nejaký samostatný film, kde v centre pozornosti sú Mimoni. To, že sa jedná o animák Mimonov bolo najviac cítiť v scénach, kde obľúbená trojica sa učí bojové umenie Kung Fu. Všetko ostatné sa spíš točí okolo Gru a o jeho snahách stať sa najväčším zločincom všetkých čias. Vizuálna kvalita je stále v poriadku, podobne ako aj postavy, len obsahovo a vedenie príbehu zaostáva za očakávaním, nehovoriac o kvalitných a vtipných scénach (potenciál a možnosti tu boli). Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (17)

  • Film obsahuje krátkou mezititulkovou filmovou scénu. (OJan)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Reklama

Reklama