Reklama

Reklama

Mimoni 2: Padouch přichází

  • USA Minions: The Rise of Gru (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. Jmenuje se Gru a aniž to tuší, tohle setkání mu zásadně změní život. (Cinemart)

Videa (6)

Trailer 5

Recenze (152)

Nevka 

všechny recenze uživatele

Až na samotný závěr perfektní animák pro celou rodinu. Mimoni jsou už tradičně střelení, zábavní a docela i kreativní - rozhodně více než v jedničce. Český dabing u animáků je navíc pořád skvělý, čímž se alespoň částečně kompenzuje absence originálního znění v našich kinech. Illuminations mě začínají hodně bavit. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Mimoni bohužel opět slabota... Samotní Mimoni byli fajn, vtipní, zábavní a srandovní - ale zbytek filmu celkem fail, jakž takž ušel ještě Gru (navíc bych si mnohem raději poslechl eng. verzi se Stevem Carellem, než s Jirkou Lábusem, který je sice vynikající dabér, ale na dvanáctileté dítě to jaksi nebylo ono), ale ta šestka padouchů byla katastrofální, předvídatelná, nudná, divná. Navíc mi to přišlo , že to není animák pro děti, když velebí padouchy a zločiny - děti sice tleskaly, jak na začátku, tak na konci filmu, ale tuším, že netušily čemu vlastně.. Prostě Mimoni jdou mimo mě, a ani kino tomu nepomohlo spíš naopak, takže z filmu zklamání...viděno v kině ve 2D (cze) ...40% ( A ani za vstupenku jsem Fabii nevyhrál, nu což, škoda, ale za týden Thor - ten to jistí) ()

Reklama

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

Pekný úlet, kde sa strieda jeden vtipný moment za druhým, ale aj tak tomu stále niečo chýba... Áno, s mimoňmi je to bláznivé (ako vždy), ale v tomto prípade mi celý príbeh príde na môj vkus až príliš bláznivý. Prečo? Celé sa to vlastne točí okolo jedného kameňa, ktorý spôsobil taký hlúpy záver, že som až gúľal očami a nemohol som uveriť, čo pozerám (aby ste pochopili, to, o čom tu píšem, asi si najskôr budete musieť tento film pozrieť). Celý čas som si bol istý hodnotením aspoň 4*, ale práve ten záver ma presvedčil o opaku. Ale, v konečnom dôsledku som sa príjemne pobavil, potešilo ma aj niekoľko odkazov na Ja, zloducha a myslím si, že v tomto prípade sa určite jedná o vydarenejší animák, ako bola prvá časť z roku 2015. Aby som to zhrnul, ak potrebujete na chvíľu vypnúť a chcete si pozrieť nejakú neškodnú oddychovku, Mimoni 2 budú pre vás tá pravá voľba. Za mňa 6,5/10. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Mimoňům není snad co vytknout, snad každý by je (po počátečních lapáliích) chtěl mít ve finálovém battlu po svém boku. Barevný svěží animák jdoucí ve stopách předchozích žluťásků a padoucha (moc originálních nápadů a humoru ale radši neočekávejte), který zaručeně pobaví děcka a určitě neunudí doprovod. Vzhledem ke svižné necelé hodince a půl ideální varianta, jak si odpočinout od dětí s dětmi. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, jestli jsem za těch 7 let o tolik zestárnul, nebo Mimoni pěkně vyčpěli. Prostě už to není ono. Co funguje fajn je snaha o propojení s prvním padouchem (potkáme mraky známých postav). Co celkem pobaví jsou dospělé narážky (třeba Mimoni v kung-fu scénách mají na sobě stejné oblečení jako Bruce Lee v Game of death) a San Francisco je vyobrazené fenomenálně. Na druhou stranu díky změně konceptu vyprávění je děj vyloženě náhodný a debilní (i na Mimoní nenáročnou optiku). Také mě celkem rozčilovala ta až okatá inspirace Marvel filmy současnosti. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (17)

  • Tento film se datuje na začátek roku 1961. Pet Rock, do kterého se Otto zamiluje, však vyšel až v polovině roku 1975. (KGBelik)
  • Wild Knuckles vícekrát nazve Grua „Belmondo“ podle stejnojmenného herce. (Zix.)
  • První v kinech uvedené pokračování animovaného prequelu a animovaného spin-offu. (KGBelik)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno