Reklama

Reklama

Mimoni 2: Padouch přichází

  • USA Minions: The Rise of Gru (více)
Trailer 12

Obsahy(1)

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. Jmenuje se Gru a aniž to tuší, tohle setkání mu zásadně změní život. (Cinemart)

Videa (6)

Trailer 12

Recenze (152)

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je cílovka na hony vzdálená mému věku, i tak mě to bavilo. Najde se samozřejmě spousta nedostatků (kung-fu výcvik, nic moc záporáci), ale díky krátké stopáži a štědrému výskytu mimoňských scén se u toho člověk pobaví - velkou zásluhu na zábavě má samozřejmě samotná Mimoňština, která patří mezi nejlepší smyšlené jazyky, které kdy spatřily světlo promítačky. Plusem je i fakt, že není potřeba znát předchozí filmy či sérii Despicable me, film obstojí jako samostatná jednotka. Děcka budou potěšená a zájem o koupi plyšáků, jogurtů, oblečení a dalšího merche zaručen. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Asi by se dalo vypíchnout dost věcí, které mi tu vadily, nicméně i protože jsem jedničku viděl asi 30x a dost rychle jsem ji vzal na milost, tuším že tady to časem bude podobné. Zase zajímavý soundtrack, pár vtipných scének. Možná zbytečně šílený mysteriozní podtext s kouzelným náhrdelníkem, ale budiž. 6/10 ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla prostě nuda. Je to sice krátké, ale poměrně prázdné. Vtipů je skutečně naprosté minimum, i krátké skeče mimoňů, které v prvním díle alespoň trochu táhly, jsou dost slabé. V podstatě jediná věc, která mě hodně bavila, byla hudba a Amerika sedmdesátých let. Auta, hipíci a afra, to musím ocenit. Jinak ale to spadá to kategorie " milá nuda". ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Evidentně nejsem cílovka a ti žlutí cosi mě vlastně a priori tak nějak popuzují. Jistě by se našel idioblb moralista, který by po tomto sdělení začal pindat, že proč se na to tedy dívám a hodnotím. Inu, člověk dělá některé věci, protože k tomu má své důvody. Mým dvěma důvodům se to docela líbilo, takže je moje hodnocení lehce nad průměrem, ale i tak z celkového zážitku dne - ten bramborový salát před filmem byl lepší než ten flim. ()

Davidkkk 

všechny recenze uživatele

Mini Booooss! Po maratonu Mimoňů jsem počítal s tím, že mi bouchne hlava a odumře plus mínus polovina mozkových buněk (což se taky stalo). Svým způsobem je to ale skrytej klenot kinematografie (!) a pro vymletý palice, jako jsem já, fakt sranda. The Rise of Gru je slabší než první díl, přesto však “relaxační“ konina, díky který se z vašeho děcka stane influencer na Tik Toku a profesionální hráč Fortnitu. 6/10 ()

Galerie (23)

Zajímavosti (17)

  • Film obsahuje krátkou mezititulkovou filmovou scénu. (OJan)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Reklama

Reklama