Reklama

Reklama

Mimoni 2: Padouch přichází

  • USA Minions: The Rise of Gru (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. Jmenuje se Gru a aniž to tuší, tohle setkání mu zásadně změní život. (Cinemart)

Videa (6)

Trailer 5

Recenze (152)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je nahláškovaný nářez jak svině a už dlouho jsem se v kině nonstop nesmál jako zde! Mimoni 2 jsou nekompromisní zábava, která potěší jak malé, tak z nostalgie a skvělého humoru i velké diváky, jede od začátku do konce a člověk se až do titulků nezastaví. Animace je jako vždy výborná, dabing ještě lepší a všechny situace, do kterých se Gru i Mimoni dostanou, jsou naprosto šílené, scéna v letadle a kung-fu tréninku je bezesporu nejlepší z celého filmu a když se 5minut v kuse tlemí jak děti, tak i dospělí, tak to o filmu jednoznačně něco vypovídá. Jsem odrovnaný a kdyby mi někdo před týdnem řekl, že Mimoni 2 budou pohádka roku, vysměju se mu. Po projekci ale můžu s klidem říct, že jde nejen o pohádku roku, ale dost možná i o nejzábavnější film roku, a to jsem k pohádkám povětšinou dost kritický. Odcházím z kina vyšťavený jak už dlouho ne a moje bránice se bude ze smíchu vzpamatovávat ještě dost dlouho:D ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Funguje to solidně i teď. Je to sice celý postavený na tom, že Mimoni roztomile žvatlají, dělají kraviny a tváří se u toho buď hustě, nebo nevinně, ale pokud od toho nečekáte dalšího Já, padoucha, dostanete dobrej výplach, který je příjemně krátký, uteče a děti budou nadšený. Takže vlastně dobrý pro všechny. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Dlho očakávané pokračovanie príbehu obľúbených Mimonov sa snaží predovšetkým nadviazať na úspechy trilógii Descpicable Me. Problém je v tom, že Minions 2 sa dá viac považovať za nejaký prequel k príbehu Gru, ako nejaký samostatný film, kde v centre pozornosti sú Mimoni. To, že sa jedná o animák Mimonov bolo najviac cítiť v scénach, kde obľúbená trojica sa učí bojové umenie Kung Fu. Všetko ostatné sa spíš točí okolo Gru a o jeho snahách stať sa najväčším zločincom všetkých čias. Vizuálna kvalita je stále v poriadku, podobne ako aj postavy, len obsahovo a vedenie príbehu zaostáva za očakávaním, nehovoriac o kvalitných a vtipných scénach (potenciál a možnosti tu boli). Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Až na samotný závěr perfektní animák pro celou rodinu. Mimoni jsou už tradičně střelení, zábavní a docela i kreativní - rozhodně více než v jedničce. Český dabing u animáků je navíc pořád skvělý, čímž se alespoň částečně kompenzuje absence originálního znění v našich kinech. Illuminations mě začínají hodně bavit. ()

Davidkkk 

všechny recenze uživatele

Mini Booooss! Po maratonu Mimoňů jsem počítal s tím, že mi bouchne hlava a odumře plus mínus polovina mozkových buněk (což se taky stalo). Svým způsobem je to ale skrytej klenot kinematografie (!) a pro vymletý palice, jako jsem já, fakt sranda. The Rise of Gru je slabší než první díl, přesto však “relaxační“ konina, díky který se z vašeho děcka stane influencer na Tik Toku a profesionální hráč Fortnitu. 6/10 ()

Galerie (23)

Zajímavosti (17)

  • Postavy filmu sa premenia na zvieratá z čínskeho horoskopu. Negatívne postavy sa premenia na draka, hada, tigra, byvola a opicu. Pozitívne postavy na zajaca, kohúta, kozu. Na záver sa negatívne postavy premenia na potkanov. Zo zvieratníka nevidíme prasa, psa a koňa. (giaruj)
  • První v kinech uvedené pokračování animovaného prequelu a animovaného spin-offu. (KGBelik)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Reklama

Reklama