Reklama

Reklama

Maeve pokračuje v pátraní po svojej dcére. Dolores sa pripravuje na svoj ďalší krok. Muž v čiernom je prehováraný dcérou, aby odišiel z parku a Elsie s Bernardom sa snažia zistiť, kde sa stala chyba. (HBO Max)

Diskuze

MasterD

MasterD (hodnocení, recenze)

Závěr docela fajn, ale všechny zvraty byly strašně prvoplánové.

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Apollyon09

Vždyˇ%t komentuješ každý díl, jak tomu nerozumíš a jak se ti něco nelíbí, jak to je samoúčelné. Si přečti rozbor epizod, když nestačí seriál. :))

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Badmaniak

Jediný, ktorá sa u každého dielu sťažuje si ty, ako každému radí, aby na to "nečuměl". Prvá séria síce mala svoje kovbojky, ale tie akosi podopierali dej a bolo zaujímavé sledovať ako sa jednotlivé postavy pomaly približujú k nejakému vrcholu. A proti Shogun Worldu by som v zásade nemal nič, keby mal aspoň nejaký prínos pre dej. No nemal, a to že ho celý skopírovali z westworldu, tak to je len dôkaz, že ide o sprostú vatu. 

na příspěvěk reagoval Badmaniak

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Apollyon09

Prosimtě ty už na to nečum, když si jen u každýho dílu stěžuješ. Očividně koukáš jen na efekty a děj ti uniká. Prakticky je úplně jedno, v čem se o odehrává. I když pravdu máš v tom, že některé části jsou spíš jen filozofická výplň pro znázornění pozadí některých postav (třeba právě minulý díl - obecně linku s tou namachrovanou bordelmamá nemám rád...).

Ale tak to už u seriálů bývá. Ale dějové zvraty a inteligence děje WW za to stojí. A co si pamatuju, tak v minué řadě také byly tyhle slabší výplňové díly, než se celá skládanka poskládala a vše dávalo smysl. Stejně jako teď s příchodem Forda na scénu, který se dal ale taky předpokládat už pár dílů, kdy stále ovládal celý svět.

na příspěvěk reagoval Apollyon09

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Už by aj stačilo tých kovbojok! Desná nuda... Celý Shogun World nemal vlastne žiadny prínos pre postavy a dejovú linku. Úplne zbytočná odbočka, ktorá len ukázala ako málo kreativity má Lee Sizemore, alebo Lisa Joy? 

na příspěvěk reagoval Badmaniak

Reklama

Reklama