Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

venison 

všechny recenze uživatele

Komedie „Byla to divoká noc“ je náramná konina, ale příjemně vyvážená :-D Troška brutálního humoru, špetka romantiky, kousek drogového vtipu a rozumná porce pomatení smyslů. Hlavní zápletka je tisíckrát omletá (moje ex mě nechce a kamádi jsou zlí, protože mají svoje dospělé životy a já jsem chudák, který touží nejvíc po tom zachovat vše tak jak to bylo), ale její vyprávění ve stylu „Prci, prci, prcičky“ nebo „The Hangover 1+2+3“ celou úroveň pozvedá. Joseph Gordon-Levitt hraje zoufalce, který vplouvá do vod středního věku velmi přesvědčivě.. Velmi potěšilo obsazení Lizzy Caplan, i když do menší vedlejší role.. A kdo nemá rád chundelatého trapáčka Setha Rogena, neměl by na film koukat :-) Jak už bylo naznačeno, nejedná se o „normální“ film pro „běžného“ diváka, ale je to taková velmi jednoduchá koleda, která během přeslazených Vánoc zvedne náladu svým škodolibým humorem :-D ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Celkem typický film Setha Rogena, tentokráte z období Vánoc. Dobré herecké obsazení s obrovským plus za camea (Michael Shannon, James Franco a samozřejmě také Miley). Víc než polovina vtipů ovšem stojí přímo na tom, že se Rogen zfetuje. To sice je občas vtipné, ale hodinu a čtyřicet minut tím neutáhne. Kromě cameí bych vyzdvihl ještě vtípek s Leem di Capriem a vtipné tradice hlavní trojky. ()

Reklama

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Upozorňujem, že možno sa v komente vyskytne náznak spoileru, ako keď sa Santovi rozsype vrece už v lete. Na začiatku mi všetko včítane Rogenovej židovskej hviezdy a rapovania prišlo trápne, no postupne ma to začalo baviť viac a viac. Zmysel Francovej postavy som ja debil neprekukol v štádiu smskovania, tak ma rozosmial, aj napriek lascívnosti. A pointa postavy Michaela Shannona ma vyslovene potešila, keď už som nečakal prítomnosť žiadneho iného žánru než párty komédie. Celé to tour de bar na mňa pôsobilo dobrodružne a vypointovane. Multi-trip z darčekových drog rozosmial viacnásobne. A ešte aj Miley Cyrus mi bola konečne sympatická. Na Vianoce znovu, ak si spomeniem. ()

SimpanzJi 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelnej zážitek.. Nejdřív se mi do toho vůbec nechtělo, ale při chvilce volného času jsem si to pustil. Bavil jsem se od začátku do konce. Několik super hlášek, nezapomenutelná scéna v kostele, super herci. A hlavně Joseph Gordon-Levitt a Miley Cyrus zpívající Wrecking Ball. "I forgot these words, it doesn't matter... Baby, I still love you" Takhle povedený jsem to opravdu nečekal. Doufám, že se duo Joseph Gordon-Levitt a Seth Rogen ještě někdy v budoucnu sejdou. Mackie mi tady moc jako postava nesedl a dost mě ve filmu štval. Snad asi jediný mínus... Ale jinak 90% - rozhodně to není naposledy, kdy jsem tenhle film viděl.... ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tak som si to zrátal: Videl som s Rogenom 34 filmov a menej ako tri hviezdy som dal len na animák o Hortonovi. A teraz toto. Jeho snáď najzbytočnejšia - alebo lepšie - najprebytočnejšia komédia. A ten film natočil Levine. Prečo to nefunguje? Pretože je to všetko od romantiky, cez feťarinu, až po vianočnú rozprávku s elfmi, pričom jediné, čo dostáva dostatok priestoru je Rogenov trip. A ten je aj jediný vtipný. Všetko ostatné je navyše, Shannon jasný od druhej scény, Caplanka dostala scény dohromady asi štyri, z toho len tri krátke výstupy s Levittom a nakoniec má niečo medzi nimi dojímať? Na rozprávku to nemá atmosféru, na romantiku scenár ani postavy, na film o priateľstve dostatok chémie a na komédiu tomu chýba humor. Čo to bolo, kurva? ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno