Reklama

Reklama

Miliardové výkupné

  • USA Take Down (více)
Trailer 1

Když po autonehodě dojde oběma jejich rodinám trpělivost, Kyle (Jeremy Sumpter) a Amy (Phoebe Tonkinová) se ocitnou mezi ostatními rozmazlenými, nezvladatelnými syny a dcerami z miliardářských rodin ze všech koutů světa na odlehlém ostrově u skotského pobřeží, kam je jejich frustrovaní rodiče poslali na drsný kurz přežití. Zhýčkaní výrostci tak dostanou poslední příležitost dospět, vzdát se svého lehkomyslného života a konečně za něj přijmout odpovědnost - nebo riskovat, že budou vyděděni. Ostrov však zničehonic přepadne skupina žoldáků, kteří zabijí učitele i hlídače a za propuštění privilegovaných studentů požadují nejvyšší výkupné v historii - MILIARDU DOLARŮ. Když zajatci zjistí, že budou tak jako tak zabiti, jejich tvrdý výcvik jim skýtá jedinou naději, jak nad žoldáky vyzrát a zůstat naživu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (66)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Některé filmy se prostě nepovedou a tenhle je jeden z nich. Dívat se na to je ztráta času, věřte mi. Hrozně chabé a trapně zahrané. Ani to nemělo logiku...spoiler ... vycvyčený zabiják s poloautomatickou puškou si neporadí s lukem a šípem od kluka co jednou trefil srnku velkou jak stodola.... Ne fakt trapný ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(75/2016) / Celkom zaujímavá režisérska história Jima Gillespieho, dávno dávno odštartoval kariéru docela známym "I Know What You Did Last Summer" a potom dokonca thriller so Stallonem v hlavnej roli (D-Tox). Talentu asi moc na rozdávanie nebolo takže až na jeden bezvýznamný horor sa dostávame rovno do roku 2016. Jim sa ale nepoučil a znovu servíruje priemerný, uťahaný thriller kde dokopy neni moc čo hrať a pozerať. Potenciál survival hororu na parádnom ostrove je zabitý zbytočnými kecami v prvej hodine a keď sa konečne dostane aj k tomu hlavnému lákadlu, logika hlavne v chovaní postáv dostáva KO rovnako ako parta trénovaných zabijakov od bandy zbohatlíckych deciek. Aj v rámci žánru slabota. (3/10) ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

O tom, ako sa z rozmaznaného poserútka s plnými gaťami veď viete čoho, stal nasledovník Ramba - vzor cnosti a obávaný bojovník. A to všetko expresne rýchlo, len za týždeň kurzu prežitia v divočine, čo počíta jedného lukom zastreleného jeleňa a položenie jednej pasce na zajace. Evidentne asi niekomu stačí fakt málo, aby sa stal neohrozeným kráľom divočiny a všetkých rozmaznancov zachránil... Hrozne otravný scenár, plný takých logických lapsusov, že za také niečo by sa hanbila aj upratovačka verejných záchodov. No ale na druhú stranu, keď sa vypne mozog, tak sa na tom zabaviť dá, odsýpa to rýchlo, má to spád a pri pár miestach sa človek aj zasmeje. Tiež milo prekvapila drsnosť niektorých scén. Myslím, že na ten slabučký priemer to stačí. 50/100 ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Výborný, pár lidiček, a senza napínavej guláš alá ... teď nevim k čemu to přirovnat, prostě zavři haranty na ostrof, chtěj prachy, něco se posere, tak co s nima? No prostě je pak všechny povraždi ?? Výborná byla ta kladná čubka, jak zlomenou kostí pojebala tu zápornou čubku do krku.. Nějak mi povypadli jména, soráč :-) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No jo no. Partička rozmazlenců se po několikadenním zálesáckém tréninku postaví skupině vycvičených zabijáků a asi nebudu moc spoilerovat, když napíšu, že žoldáci jsou prakticky bez šance, protože kromě rambovských vychytávek si chovanci osvojili i lukostřelbu, nad kterou by nejeden trénovaný lučištník Stoleté války slintal blahem. Je celkem jasné, že u Take Down se musí totálně vypnout mozek a nezapínat ho ani na tu nejmenší chviličku. Když se vám to ale podaří, dá se film označit za sice trošku zbytečně dlouhou, ale jinak odsýpající zábavu se sympatickým obsazením a krásnou skotskou přírodou. A protože jsem se krátce po začátku přepnul do režimu absolutní vypatlanosti, hodnotím nadprůměrně. 70% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo na viacerých miestach vo Walese a na ostrove Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama