Reklama

Reklama

Krysař Willard

Trailer

Obsahy(1)

Vidíme dům a v něm muže. Není to obyčejný dům ani obyčejný muž. Jmenuje se Willard Stiles (Crispin Glover), nosí černý, dvacet let starý oblek a ulízané vlasy mu rámují bledý obličej. Není divu, že nemá přátele ani dívku - celý svůj život strávil pod taktovkou dominantní, nyní již poněkud trouchnivějící matky a ulisného šéfa, co ho drží ve firmě jen proto, že jí kdysi vedl s Willardovým otcem. Jednoho večera matka přikáže Willardovi, aby ve sklepě vyhubil krysy. Willard se o to zpočátku pokouší, ale když se mu podaří první chytit, naopak jí pustí a začne si s ní hrát a povídat. Po čase se skamarádí s celou krysí koloníí obývající sklep (a že jich není málo) a než se naděje, dokáže si Willard všechny ochočit. Vzhledem k tomu, že stovky krys se prakticky prokoušou čímkoliv, jsou velice inteligentní a Willarda poslouchají na slovo, stáva se z nich velice účinná zbraň, kterou její majitel často a rád použije proti těm, kdo se mu postaví... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Chválím scénky s malými hlodavci a pěkné obličejové kreace Glovera (herecky je na tom o něco hůře). To je ale asi tak všechno, což je škoda, protože příběh se dal klidně rozehrát na nějakou vážnější strunu. I tak jde ale o milý film, na který jsem si dlouho nevzpoměl - a teď se mi to dobré vybavuje. ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Dávám sice jen tři hvězdičky, protože jsem měla pěkných pár výhrad - na druhou stranu, je to film, který si rozhodně budu pamatovat... A uvažuju o tom, že si ho seženu v originále, protože mám silné podezření, že český dabing tu a tam silně zapracoval ve Willardův neprospěch. Ovšem, zvlášť věta "Co můžeme udělat, Bene..." a s ní související pocit zlomyslného zadostiučinění mi na hodně dlouho uvízne v paměti...;-) ()

Reklama

Decker 

všechny recenze uživatele

Hodne temne, ponure, smutne a misty depresivne pusobici je toto povedene dilo, ktere stoji urcite za pozornost, avsak nedoporucuji tem lidem kteri maji panickou hruzu z krys. Ve filmu jsou jich snad miliony a jedna je vetsi a hnusnejsi nez druha ;-) Vykon Crispina Glovera je uctyhodny. Hudba vse jeste vice dokresluje a vytvari tu spravnou temnou atmosferu. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Nejlepší pasáž jsou hned úvodní titulky, které jak kdyby vypadly z ilustrací McKeena. Dále pak kvalitou vystupuje scéna s "kočičtou" v domě navíc podbarvená krásně teskným songem. Škoda, že vedle vyzdvihovaného Glovera dost nespravedlivě zapadává představitel Bena. Natolik charismatického a sympatického zloducha jsem už dlouho neviděl! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tento film vůbec nemá čím zaujmout. Za čistokrevný horor se to označit nedá, protože s hororovými atributy pracuje dost nudně a spíše si z hororu jen určité prvky vypůjčuje. Nezaujme ani herecké obsazení, i když čítá herce, kteří hrát dovedou, ale tentokrát nepředvedli zhola nic. Slabý film po všech stránkách. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (11)

  • Trailer k filmu obsahuje scény, které se ve snímku nakonec neobjevily. (Chatterer)
  • DVD a Blu-ray verze tohoto filmu v některých zemích měla navíc bonusový materiál. Tento bonusový materiál obsahoval smazané či alternativní scény z filmu a také alternativní konec. (JesterKruger)

Reklama

Reklama