Reklama

Reklama

Melissa McCarthy (Ženy sobě, Drsňačky) září v roli Michelle Darnell, obchodní magnátky, která se kvůli finančním podvodům ocitá ve vězení. Po propuštění chce ihned navázat na své předchozí podnikatelské úspěchy, někteří lidé ale tak rychle nezapomínají a neodpouští. Protože nemá kde bydlet, musí se nastěhovat ke své bývalé asistentce Claire (Kristen BellLedové království, Profesionální lháři) a její malé dceři Rachel. Michelle se ocitá na dně, přesto neztrácí čas a hned chystá plán, jak znovu vybudovat své impérium. Podaří se jí opět získat status jedničky mezi lumpy, nebo ji láska jedné rodiny konečně napraví? (Bontonfilm)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (67)

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele

Prasnica v plnej paráde! Kvík-kvík, kroch-kroch! Very funny! Očividne si každý tvorca komédií s touto herečkou (samo sebou, že ona sama tiež) myslí, že stačí prebehnúť pred kamerou a o zábavu je postarené. Bohužiaľ, ono to fungovalo u tonážneho Hardyho (spolu s Laurelom) v nemých groteskách, pri sledovaní bravčovej Melissy je vám proste trapne. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Ve všetkých smeroch zabudnuteľný film, akurát Melissa McCarthy ma toľko charizmy, že napriek tomu sa pri pozeraní divák až tak nenudí. Dopomohli k tomu aj "hosťovačky" takých es ako Kristen Bell, Peter Dinklage, či Kathy Bates. Film napísala samotná Melissa McCarthy so svojím mužom, ktorý film aj zrežíroval. Ako jednohubka fajn, ale Melissa by sa radšej mala sústrediť namiesto písania priemerných scenárov na hereckú dráhu, v ktorej vyniká (alebo ešte prípadne na jej stand-upy). Pár vtipov sa našlo, ale ku komédii roka je The Boss na míle ďaleko. ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele

Tak dobrou komedii jsem opravdu dlouho neviděl! Proto dávám 5 hvězd. Většinou mě komedie až tak neberou, ale když je komedie z roku 2000-2010, z USA a k tomu je to ten typ sra*ka komedie, tak bývá sakra povedená, ale tohle je rok 2016 a to jsem opravdu nečekal. Velmi milé překvapení! Myslel jsem si, že takové komedie vymřely, ale pořád ještě žijou! Melissa McCarthy je opravdu fajn a vtipná herečka. Snad pořád jsem se musel smát! Prostě Boží! Sice se tu objeví to klišé, že se rozhádají a pak se dají do kupy, ale to klišé není, kvůli přerušovaným dobrým vtipům, naštěstí. Jsem rád, že je zde její typickej českej dabing, který na komedii přidává. VYHODNOCENÍ: ŽÁDNÁ LESBÁRNA ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Melissa si ide to svoje a tentokrát naplno. Rozhodne to ale nie je dobrá správa pre diváka. Nemôžem povedať, že by vo mne vzbudzovala sympatie aj vo svojich najlepších momentoch, ale v tomto filme je naplno za citového kripla čo sa ku všetkým okolo seba chová ako zmrd a pritom ešte si zvoleným účesom a ohozom zaistila to, aby bola adekvátne odpudivá aj fyzicky. Jej slovník pritom pozostáva prevažne z nadávok a všemožných narážok na vagíny a kozy. Príbeh pri tomto všetkom nehrá žiadnu rolu a je tomu aj zodpovedajúco primitívne vystavaný. To najlepšie čo o tomto filme dokážem povedať je to, že to mohlo dopadnúť ešte horšie. 3/10 ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Je zásadová, panovačná, drsná, sebereflexní. To je Michelle Darner, obchodní magnátka jdoucí za svým cílem bez ohledu na nikoho a na nic i za cenu podvodu. Energická komedie ryze v americkém stylu plná vtipných scének, parodií a drsných hlášek. Ano, tohle zřejmě někdo nevydýchá. Michelle je jako uragán a dá se říci že kde se objeví, tam tráva neroste. Ale má výsledky, což samozřejmě vždy někoho rozhodí. Příběh vypadá podivně, ale dává mnoho životních lekcí. Syrový sarkasmus tu na diváka útočí každým coulem a tak než se mnohý divák otrká, takřka se vtom bez skrupulí ztratí. Melissa McCarthy svoji roli pojala v plné síle až nejeden žasne, kolik energie v ní je. Americký koncept tohoto humoru je pro českého diváka krapet těžkopádný, ale holt se nejedná o film dle režie Zdeňka Trošky. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať nepodarené scény. (Johnny.ARN)
  • Film se původně jmenoval Michelle Darnell. (kellne)

Reklama

Reklama