Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe Blake, člen Hnutia Odporu, odchádza s nákladom z ríšskeho New Yorku do Colorada v neutrálnej zóne. V japonskom San Franciscu zatiaľ Juliana Crane dostane od sestry zásielku s nahrávkou, ktorá ukazuje zábery spojencov, ako vyhrali vojnu. Pribalený je aj lístok na autobus s konečnou stanicou Colorado. Tam sa zoznámi s Joeom, ktorý odhalí temné tajomstvo. (Arsenal83)

(více)

Recenze (10)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní pilot, který rozehraje spoustu zajímavých dějových linií, představí dostatečně nosně působící konflikty i postavy a naštěstí mu nechybí poutavá atmosféra a ani nějaká ta záhada, která se bude postupně odkrývat. Chtěl jsem si nejprve přečíst knihu, ale dopadlo to stejně jako vždycky, když si chci přečíst dlouho připravovanou četbu - nedostanu se k tomu a pak čtu něco naprosto jiného. Takže nemám možnost porovnání, ale zatím se mi hodně líbí, jakým směrem se to vydává, jelikož je tu toho dost o co hrát. Ale nechci chválit den před večerem - jak už jsem se přesvědčil, dost seriálů má skvělý pilot a krátce po něm upadnou do telenovely, průměrné kriminálky či neschopnosti vytěžit svůj námět naplno. V poslední době se mi to u seriálů děje častěji než bych si přál, tak snad to nebude platit i tady. 4* ()

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele

Předlohu neznám, jen vím že existuje. Zatím netuším co od seriálu vlastně čekat, ale alternativní historie mě jako námět baví a toto je ve finále zpracované poměrně dobře. Jen se pilot vleče a pokud hodlá pokračovat v podobném tempu pak doufám, že bude dostatečně detailí a dávat smysl, jinak hrozí natahovaná břečka. Zatím ale dávám optimistických 80%. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotná epizóda The Man in the High Castle celkom ušla. Príjemne ma prekvapil alternatívny svet v ktorom Tretia ríša a Japonsko vyhrali 2 sv. vojnu a USA si medzi sebou rozdelili. Príbeh a zápletka zatiaľ nič moc. Počas prvej časti sa stretli osudy dvoch hlavných hrdinov. Všadeprítomná špionáž, silný policajný štát a robotníci kam len oko dovidí robia z tohoto seriálu krásnu realistickú podobizeň na inú alternatívnu totalitnú inštitúciu. ()

sepp 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní díl se trochu vlekl, ale rozhodně nebyl nezajímavý. Tak uvidíme dál. Jinak líbí se mi cit pro detaily, které dokreslují budovaný svět - např. SPZky aut apod. ()

cesky_hrac 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám ve zvyku psát komentáře k jednotlivým epizodám seriálů. Ale v případě pilotního dílu seriálu The Man in the High Castle to nejde. Musím si vylít srdíčko. První díl byl vynikající až mě z toho mrazí. Výborné kostýmy, hudba...Zkrátka nastavil laťku vysoko. Těším se na další díl. Doufám že, seriál mě nepustí a bude se mnou ,,mlátit" o zem dál. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama