Reklama

Reklama

Vánoční crazy komedie. Pátý díl úspěšné série se značkou Kameňák opět sleduje neskutečné karamboly kolem starosty Pepana, který tentokrát opravdu nemá klidný adventní čas. Zdá se, že Kameňákov neproslaví, protože nepřející občanští aktivisté mu zhatili plán – postavit obří skokanský můstek na nedaleké hoře Říp. A to si přímluvu obstaral osobně u samotného pana prezidenta! Zázraky se však dějí, zvláště o Vánocích, a prezident ve finále jako vždy překvapí. Než ale dospějeme k happyendu, u kterého se dojme celý Kameňákov i celé lidstvo, zažijeme během čtyř adventních týdnů typický kameňákovský mumraj. (Indigo Film)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (286)

ilemas

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem, tudíž nehodnotím. Nechápu, když někdo dá odpad 1,2,3,4 proč ještě leze na Vánoční kameňák ? Pochybuji, že to spousta hodnotících vůbec viděla, dávají odpad už z recese. Zajímavé je, že jsou vyprodané kinosály což u trapárny Star Wars nejsou. Že by byl kameňák nakonec lepší než Hvězdné války? A proč, když jsou všechny Kameňáky samej odpad se pro velký úspěch točí další díly? Už se těším na Kameňák 7 !!! Reklama na bilboardu v Babovřeskách. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Kameňák 5" je naozaj veľmi zlý film. Scenár je len chaoticky riadeným tokom navzájom prepojených vtipov. Čo je v podstate zaujímavý nápad, ale samotná realizácia nie je vôbec uspokojivá, obzvlásť keď sa to opakuje už piaty krát. Zdeněk Troška je režisér, ktorého ja raz nedokážem pochopiť. Mne ten jeho štýl príde desne buranský. Najviac svoje filmy ničí tým, že obsadzuje nehercov alebo totálne podpriemerých babrákov, ktorí nedokážu presvedčivo zahrať ani prd. Bolo mi z toho až trapne. "Kameňák 5" je odpad! ()

Reklama

Alan_Shearer odpad!

všechny recenze uživatele

Ty píčo, to mě poser. Na Brabcovo veledílo nahlížim dvěma druhy pohledu. První z nich je pohled klasický, kterým hodnotím všechny filmy. Co si budeme, jedná se o totálni bullshit bez špetky vtipu, kreativity, inteligence a vlastně tam je všechno špatně. Jediný, co bych tolik nehanil, je scéna s prezidentem (mezi slepými jednooký králem) a existence nadržených prcin typu Bendová, Molnárová nebo ta starostova dcera Julie. Atmosféra nulová, vtipy stokrát ohraný, herecký výkony tristní, nápad se skokanskym můstkem blitka a vůbec nechápu, proč se do týhle kokotiny Brabec pouštěl ... že by penízky? Nemá Brabec dluhy? Nebo snad zmagořil? Celá série Kameňáku je odpad, ale jaksi taksi se z prvních tří dílů stal kult a zejména díl číslo jedna bych tolik neodsuzoval. Ale tohle umělý protáhovaní bez jakýkoliv inovace, kór ještě bez Zmrdka Trošky, už asi sto padesátej díl, kterej má za úkol akorát vydělat prachy a srát na všecko ostatní - nevim nevim. Chápu, že Kameňáka tvůrci nemyslej vážně a že nějaká dylina z Horní Dolní po vypití deseti lahváčů se tomu zasměje, ale tohle už je moc. Druhý pohled je čistě ironický a zmrdský. Cenim, že plejáda zkrachovalců, neherců a trapáků se sešla v jednom filmu. Chyběl mi snad už jenom Sagvan Tofi, Roman Skamene, Martin Zounar a Petr Rychlý ... samozřejmě bych si mohl vzpomenout ještě na Gondíka, Brožovou nebo Jaro Sypala, ale člověk nemůže mít všechno. Naštěstí nas kluci obohatili o kratké vystoupení vykopávek Upíra, Pitkina nebo dokonce Hrušky s Rosenbergem. Pokud se podívám na výčet charakterů, jsem spokojen. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Nezastírám, že bych se párkrát nezasmál. Ale nechápu, že tento film režíroval F. A. Brabec. Trapné či sprosté rádoby vtipy, pokus o záchranu v podobě odkazů na předchozí slabé Kameňáky (i po letech oslovování Trošky), žádný děj, slabý konec, bídné herectví...alespoň, že Vánoční Kameňák pustili v televizi tři týdny před Vánoci, protože takovýto nevkus se do sváteční nálady opravdu nehodí. ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Ublinknul jsem si, několikrát. Podřadný humor, stokrát omleté vtipy, nespočet roliček celebrit, které nikoho nezajímají, laciné vystavění „příběhu“. Výborný kameraman F. A. Brabec nemá na režijní židli co dělat, povedla se mu Kytice, ale jinak je to packal. Trapnost zase krapet postoupila. Nejhorší tuzemská filmová série bohužel pokračuje. ()

Galerie (153)

Zajímavosti (7)

  • Autobus, kterým Julča (Kristýna Hrušínská) přijíždí do Kameňákova, je Ikarus E91, patřící dopravci DPP, vyrobený v roce 2003 a sešrotovaný roku 2020. (JLanovkar)

Reklama

Reklama