Reklama

Reklama

Dračí srdce 3: Čarodějova kletba

  • USA Dragonheart 3: The Sorcerer's Curse (více)
Trailer

VOD (1)

Mladý ctižádostivý rytíř se vydává hledat padlou kometu, která podle pověsti obsahuje zlato, ale ke svému nemilému překvapení nalezne místo komety draka jménem Drago. Když ale Drago zachrání Garethovi život, vzniká mezi nimi pevné pouto, které jim může pomoci porazit zlého čaroděje a zastavit jeho hrůzovládu. Během velkolepé fantastické výpravy Gareth ve filmu pro všechny věkové kategorie pozná, jaký je skutečný úděl rytíře! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

xzajox 

všechny recenze uživatele

Jednotka nebola trhákom prvej triedy, no dala sa pozerať. Dvojku som nevidel, no zrejme išlo o lacné pokračovanie, ktoré len ťaží zo slávy jednotky. Tu ide o podobný počin. Aj keď to nie je úplná katastrofa, nízky rozpočet je očividný. Herci nič moc, efekty celkom štandardné - veľmi neohúria. Príbeh tiež trochu gýčovitý. Nakoniec však na tom niečo bolo. Drakov mám rád a napriek rozpočtu sa im pár krát podarilo navodiť správnu atmosféru fantasy stredoveku. Tiež sa mi páčil nápad ghost-draka. Ak drakov nemusíte, kľudne ignorujte. 45% - 2* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Trikově je tohle paráda na to, že to není až tak finančně náročné - myslím že to nestojí desítky miliónů. Ten drak prostě vypadá dobře a celkem se tam hodí. Navíc Ben Kingsley má výtečný hlas. Dvojka byla taková levná blbina, která se snažila spíš o humor, tohle je akční jízda, která má sem tam nějaký vtípek, ale je to laděno spíše do vážné roviny, no alespoň dospělejší, a je to celkem dobré. ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá, když se rýžují úspěšné filmy. Potkalo to Starship Troopers i Vymítače ďábla, Jaws, nekonečný příběh a další a další. Pouhý stín svého slavnějšího bratříčka, který sází především na vcelku sympatické herce a efekty taky neurazí. Na takové to půlnoční vysílání v televizi to stačí, ale působí to vlastně jen jako produkt, který byl natočen proto, aby nějaký produkt (obsah) vznikl. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Ta padající hvězda možná Keltům nese lepší zítřky.............. Věnováno památce Ricka Finkelsteina, výkonného producenta, který zemřel 2.10.2013. Je to mizerně natočené, špatné triky, nevěrohodné prostředí a nevýrazné herecké obsazení. Filmu by slušelo víc vtipných pasáží. CITÁT - To je ten pach chudých.......... ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

„Merisi! Zobuďte, ho...dávaš pozor?!“ „Ja...áno...ehm.. čudné sny a divy, príšery tlačia na staré krivdy...áno, tu stena, tu kamene, draci, pomaľovaní ľudia, vresk a krik, obesenci zo stromu.“ Už len ticho, pracuje len myseľ a pozerám na okolostojacich rytierov, mysliac: „takmer zneužitý na druidskom kamennom oltári volám do nebies a tie odpovedajú. Kliatba je zrušená a vidím vesmírny záber vo filme s dejom 15. storočia. Uctiac si predkov maľujem si tvár, odhŕňam rúcho a stojím nahý pred pomaľovanými amazonkami.“ Do boja za spravodlivý svet. (videné 06.04.2015,HDrip) ()

Galerie (63)

Zajímavosti (2)

  • Tvorba CGI efektů a vymodelování digitálního draka stálo filmaře 7 milionů amerických dolarů. (fiLLthe3DD)
  • Natáčelo se v Rumunsku. (Terva)

Reklama

Reklama