Reklama

Reklama

Obsahy(1)

S pomocí Freda Johnsona a bojovníků SVP se Miller, Holden a posádka Rocinante vydají na nebezpečný zátah ve snaze najít informace o záhadné protomolekule. Na Zemi se Avasaralaová dozvídá důležitou pravdu o Fredu Johnsonovi. (Prime Video)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda se mi líbila, ale druhá byla ještě o třídu lepší. Kvalitní atmosféra zůstala, napětí přibylo, ale hlavně došlo na pořádnou akci včetně souboje vesmírných plavidel. Útok na stanici Spin byl dobře natočený, a když jsem připočítal politické tahy Chrisjen Avasaraly, o pěti kouscích bylo rozhodnuto. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejak takto akčne som si predstavoval finále prvej série a tak trochu prvé dva diely série druhej beriem ako keby boli záverečnými tej prvej. Ale to sú iba prázdne reči. Dostáva sa nám solídnej vesmírnej bitky a na konci sa dočkáme pomerne prekvapivého rozuzlenia, kedy začneme konečne chápať, o čo tu v skutočnosti ide, pretože nám (aj hlavným postavám) to objasní niekto, kto doteraz najviac ťahal za nitky. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikajuca cast. Akcia hodne vypata a zaver trosku s "horucou hlavou" ako sme zvyknuti u podobnych "drsnych" typkoch ako je nas pan detektiv. Zatial na Zemi politicka okolo seba buduje urcite zdanie a uvazuje v sirsich suvislostiach. Pathviezdie je mozno trosku nadsadene tym adrenalinom, ale zabavnost a atmosfera dielu si ho myslim zasluzia. ;) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama