Reklama

Reklama

Staršinovi Vaskovi, veliteli oddílu protiletadlové obrany v Karelijské pustině, je přidělena jednotka dobrovolníků skládající se z mladých žen. Když přijde zpráva, že v zázemí seskočili dva němečtí parašutisté, musí staršina reagovat. Vybere pět děvčat a s touto „jednotkou" se vydá Němce zajmout. Brzy však zjistí, že zde neseskočili dva parašutisté, ale šestnáct těžce vyzbrojených komandos... (Bohemia MP)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Výborně zpracovaný film jako obnova starého díla. Vypatlané fanatické makovice tu řvou o Putinovi (Malarkey apod)  a měli by se jít léčit,

Josko

Josko (hodnocení, recenze)

Hodně dobrý film, víc než důstojné zpracování původního díla. Místa vypadají stejně, ženy jsou typově podobné a velmi koukatelné, děj se drží linie a přestože je stopáž kratší, nic podstatného nechybí. Ovšem technické provedení je úchvatné, zde je odstup 40 let nejznatelnější.

radoan

radoan (hodnocení, recenze)

V zozname hercov chýba Sofya Lebedeva hrajúca Brichkinovu. Popisy v galérii sú popletené a chaotické. Mikulcina pod obrázkom Malachovej a naopak, aj keď pred tým je tam Mikulcina označená správne.

Reklama

Reklama