Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) své dcerce Stelle brzy pořídí sourozence, a proto se rozhodnou vyměnit svůj dům za větší. Jenže zbavte se stávajícího obydlí za rozumnou cenu, když se vedle právě nastěhovala banda holek, které si pletou život s permanentní párty, a v duchu hesla „Spaní je jen pro sraby!" neberou na nic a nikoho ohledy? Mac a Kelly záhy zjistí, že zopakování osvědčených triků, které vyzkoušeli na kluky (včetně populárního schovávání airbagů do gauče v obýváku), na tyhle ostré vysokoškolačky v čele s Chloë Grace Moretz (drsná holčička z Kick-Ass) neplatí. A protože je tlačí čas, pozvou si posilu, Teddyho Sanderse (Zac Efron), bývalého nepřítele číslo jedna, z něhož se vyklubal kámoš do nepohody. S jeho pomocí se vytasí s novým arzenálem zbraní, které mají sousedky zaručeně vypudit. Jenže dívčí impérium je připravené vrátit každý úder. (Cinemart)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (265)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ne tak dobré jak první díl, ale je vidět, že si to herci užili. Bavilo mě, jak to rezignuje na jakoukoliv logiku. Sousedi si tam neustále vzájemně lezou do baráků, nebo se s vážnejma ksichtama snažej dostat ze zamčený garáže pomocí airbagu. Chloe Moretz je opravdu vtipná a Zac Efron je tady fakt sympaťák. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo snad ještě lepší jak 1. Námět je sice podobný, ale myšlenka zajímavější. Místo bratrstva se totiž do vedlejšího domu nastěhovalo sesterstvo. Dost se tu řeší témata jako feminismus nebo sexismus. Taky si z nich občas střílí. Některé postavy se posunuly a jiné zůstaly tam, kde byly. To je například problém Teddyho v podání Zaca Efrona. Chloë Grace Moretz asi víc sedly dětské role, ale taky není špatná. Nakonec po všech společných naschválech opět najdou společnou řeč. Přišlo mi, že je tady víc fórů, takže je film svižnější. Další díl už ale asi nebude. "Proč bych maso počítal na gramy?" :D ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Tohle pokračování kazí reputaci dobrému prvnímu dílu. Zvládnul jsem v pohodě dokoukat do konce, vyloženě mě to nenudilo, v pohodě jsem to zkouknul, takže ode mě film dostane 3* (čtěte 2,5*), ale asi spíše vypíšu jen věci, které se mi nelíbili. Seth Rogen a Rose Byrne už nejsou vtipní, jako v prvním díle. Sesterstvo v čele s Chloe Grace Moretz se mi tam vůbec nehodilo do toho filmu. Z Davea Franca udělala homosexuála, za to palec dolů. Zac Efron měl tentokrát úplně špatně napsanou postavu, všechno co dělal, bylo trapné, divím se, že tohle vůbec podstupoval. No asi tedy chápete, že bych se raději obešel bez tohoto pokračování. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,UDĚLÁME JIM TO, CO UMĚJ DOSPĚLÍ NEJLÍP – PŘEKAZÍME JIM ZÁBAVU!“… /// Mac a Kelly mají nový sousedy – týnejdžerský žáby, co založily pařící sesterstvo. Sousedská válka může začít… V mým věku mě už krvavý tampóny naházený do vobejváku nerozesmějou. Jedná se o přehlídku nechutností, trapáren, kreténskýho chování či skutků hodnejch Darwinovy ceny. Vlastně jsem nic jinýho ani neměl čekat. Bejt puberťák… tak se vobejmu s vostatníma puberťákama, páč bysme (asi?) cákali blahem. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Parchanti mě vždycky rozpláčou (miminka i puberťáci). 2.) Místo plyšáka dáváme faganovi umělýho ptáka (na hraní debile… ty vole ty seš drsnej…). 3.) Thx za titule „mark82“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Kupodivu mnohem lepší, než jednička. Tentokrát to není žádná familierní komedie, ale správný nekompromisní nářez. K dokonalosti tomu samozřejmě něco chybí, ale s kamarády se u toho budete bavit. Co mě ale dokonale sralo, je výběr ženského osazenstva. Selenu tam dají na 3 vteřiny a zbytek odehraje bloncka (ta se mi líbí), černoška (proti ní nic nemám) a hnusná tlustá kráva. To jako i v tom Hollywoodu musíte plnit nějaké kvóty proti diskriminaci? Nám se tu takové ženské prostě nelíbí! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Rose Byrne (Kelly), jejíž postava ve filmu čeká druhé dítě, byla těhotná i ve skutečnosti. (Stanislaus)
  • Kelly (Rose Byrne) se v jedné scéně ptá své dcery Stelly: "Do you see things that I don't?" ("Vidíš věci, které já nevidím?"), čímž odkazuje na roli, kterou Rose Byrne hrála v hororu Insidious (2010) a jeho pokračování Insidious 2 (2013). (Stanislaus)

Reklama

Reklama