Reklama

Reklama

Napínavé francouzské krimi líčí nemilosrdný boj dvou soupeřících policejních oddělení. Šéf speciálního oddělení boje proti gangsterům Fush se snaží v rámci možností hrát čistě a bez podrazů. Ale nedá se říct, že by jeho kolega z kontrašpionáže, inteligentní a cynický komisař Ballestrat, ctil za všech okolností zákon. Ballestrat čeká na vhodnou příležitost, jak svého protivníka i s jeho mladou kolegyní zničit. Ta se brzy naskytne a válka policajtů začíná. Claude Brasseur byl za svůj výkon oceněn Césarem – nejvyšším francouzským filmovým oceněním, jeho partnerku ztvárnila krásná Marlene Jobertová. (Česká televize)

(více)

Diskuze

Laliss

Laliss (hodnocení, recenze)

Šedá nuda, to už snad naše český kriminálky že 70.let jsou zábavnější a obsahují víc vzruchu a napětí.

kondrova

kondrova (hodnocení, recenze)

Zajímalo by mě, jaký film viděl autor tohohle Obsahu. Je to působivá anotace nějakého hollywoodského trháku přesně podle všech pravidel: dobro, zlo a krásná hrdinka na té "nejsprávnější straně"... Je mi líto, ale Válka policajtů to není.

sogun

sogun (hodnocení, recenze)

videl niekto TAKYTO film natoceny v sucastnosti? prosim dajte mi vediet

Související novinky

Zemřel herec Claude Brasseur

Zemřel herec Claude Brasseur

22.12.2020

Ve věku 84 let zemřel francouzský filmový, televizní a divadelní herec Claude Brasseur. Syn francouzských hvězd stříbrného plátna, Odette Joyeux a Pierra Brasseura, započal svou kariéru v roce 1956… (více)

Reklama

Reklama