Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (155)

mira.l 

všechny recenze uživatele

Jejda, to bylo ale tááák dojemný, až mě to nijak moc nebralo. Celkově mi to přišlo dost nevěrohodné, nemyslím, že lidé s touto nemocí vypadají tak, jak vypadala Katie vpodstatě po skoro celou dobu filmu. Nepatrnou expozicí při východu ranního slunce spustila, čemu se léta vyhýbala (proč sakra třeba nelehla v tom autě na zadní sedačky a něčím se nenechala zakrýt a dovézt někam, kde by mohla relativně bezpečně vystoupit?) a nakonec vlastně spáchala sebevraždu výhledem na východ slunce?? Hmmm... ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Zázrak (jako, že bysme viděli něco,co tu ještě nebylo) se nekonal, ale je to velmi hezký a dojemný milý film se spoustou krásných písniček... Bella Thorne je nádherná, nádherná, Patrick jako by tátovi z oka vypadl a zdědil i herecký "talent" (čti celý film se jen usmívá a nehraje) - bohužel nevime, jestli zdědil i skvělou angličtinu, protože film je nasazen do kina v dabingu (dost nepochopitelně)...je to samozřejmě průhledné a nějak srdce-ryvný konec se taky nekonal, ale pozor (SPOILER - neskončí to šťastně, Katie umře- což je rozhodně plus)...Subjektivně se mi to líbilo hlavně proto, že sám jsem nemocný, takže jsem si celý film říkal, že na diskotéce jsem byl prvně v pětadvaceti a vlakem jsem jel shodou okolností před dvěma týdny - ale po asi 14letech...Doporučuju jako podklad k rande...viděno v kině...95% ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi teen pohádky, romantiku se vším všudy a nevadí Vám milostný příběh, který nekončí šťastně, usedněte a připravte si kapesníky! Katie je celý život uzavřená pod rolety oken, krom pravidelných návštěv doktorů, jelikož trpí ojedinělou nemocí na denní světlo. Roky plynou a ona dospívá a touží po lásce. Tajně obdivuje Charlieho, který chodí kolem jejího domu každý den již několik let. Díky lásce k hudbě, chodí Katie po setmění hrát na kytaru na nádraží. Když jí tam jednoho dne spatří Charlie, začne se o ní zajímat až se do ní zamiluje. Netuší však jakou má nemoc a ona nechce pokazit jejich společné zážitky. Prožívají tedy krásné okamžiky do chvíle, než se jednoho rána po večerním výletě vzbudí na pláži a Katie zjistí, že vychází slunce! 70% ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Mám tri dôvody prečo nemôžem ísť do plných ...1. Nič neprekoná Japonský originál z roku 2006, 2. Bella Thorne je rozhodne pekná žena, ale nie je charakterná herečka, a neuveril som jej to, 3. koniec čo hral na city mi nevadil, vadilo mi nelogické správanie zvyška postáv na konci filmu. Ale bod navyše dávam, Bella to naspievala krajšie ako Jui. Edit (nakoniec som dal aj tak 5*) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keby tam nehral toporný Patrick, čo by dedič nehereckého výrazu, tak to mohla byť aspoň priemerná teenage romanca. Ale Patrick sa neoslobodí. Dokonca ani v novinách o ňom nepíšu ako o hercovi, ale ako o potomkovi známeho anabolikára, ktorý sa zas niekde v bare ožral a preklátil ešte menej známu hviezdičku ako on sám. Patrick teda ostáva jedným z lídrov novodobého hnutia s názvom Povolanie syn. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení filmu probíhalo od 12. října do 10. listopadu ve Vancouveru v Britské Kolumbii (Kanada). (griph)
  • Na základe rovnomenného tínedžerského románu od autorky Trish Cook. (Arsenal83)

Reklama

Reklama