Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osud je spojil. Nebezpečné síly se je snaží rozdělit. Geralt a Yennefer dělají, co mohou, aby byla Ciri v bezpečí, zatímco se na kontinentu schyluje k válce. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 5

Recenze (164)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

UPDATE PO TRETEJ SÉRII: Tak nám teda Witcher skončil a neskončil veru v najlepšom. Scény s Cavillom sú stále samozrejme najlepšie, ale jednak dostal menej priestoru, keďže sa tvorcovia pripravujú na prechod od Witchera v hlavnej úlohe na Ciri a jednak sa niekam vytratila gulervúcosť niektorých scén, ako to bolo v prvej sérii. Časť s Lovecraftovským monštrom ála Thing bola fajn, taktiež na lodi a pár ďalších, ale vyradenie Geralta tým podrazákom od čarodejov, tak to som nečakal. Ak ak aj hej, tak na konci, čím by ako tak vysvetlili zmenu herca. Ale nie, oni si ho nechajú odísť do diaľky ako v nejakom westerne, dobre že nie do západu slnka. Veru, čakal som viac. OK, dostali sme zasa nejaké tie intrigy, ale na GoT to nikdy nemalo, dostali sme klasicky po Netflixovsku homozložku v podaní barda, dostali sme podľa mňa mdlejší príbeh a menej akcie, časť s Ciri v púšti bolo varenie z vody, nečudujem sa Cavillovi, že opustil potápajúcu sa loď. Netvrdím, že si ďalšiu sezónu nepozriem, ale neviem si predstaviť, čím pozitívnym môže prekvapiť a to nie je dobrá vizitka pre tvorcov. ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem si jistej, že kdyby Zaklínače dělalo od začátku HBO, tak by byla kvalita alespoň o 2 úrovně výše. Jakožto velký fanoušek 1. série a oukej 2. série, už mě to zde taky pomalu přestává bavit jak si mění příběh a scénář furt hrozně zaostává. Sice je tu mnohem více věcí z knížek než v minulé sezoně (tam nebylo téměř nic), ale stylem jakým je to odvyprávěno, je občas už na nervy drásající. Pár jednotlivých scén je dobrých, ale většina kolísá a musím přiznat, že buď otravná nebo zbytečná. Co zde např. udělali s Marigoldem v jedný části je snad trestuhodné, Radovid tragickej ve všem, celkově ten casting v těch vedlejších rolích je špatnej (kromě Dijkstry) a Rience hrozně nevyužitej a antiklimatickej. Kontinent mi přijde velkej asi jako Středočeskej kraj, jak se všichni rychle přesouvají. Chudák Henry se musel celou dobu tvářit, že mu ty předělávky v příběhu nevadí, ale vevnitř určitě pomalu umíral. Na tu jeho choreografii akčních scén je ale radost pohledět. Tito tvůrci si ho nezaslouží a je dobře, že od tohoto radši odešel. V příští sezonu už vůbec nevěřím, že bude dobrá, i kdyby byl Liam skvělej, ale kouknu stejně, asi jenom ze zvědavosti už. Dal bych 2 hvězdy, ale pro Henryho dám tu třetí. Není tu žádný díl, který by extra vynikal (bitva o Thanedd kdybych měl vybrat), jenom pouze pár jednotlivých scén, které se povedly. Půjdu si přečíst znovu knihy na zlepšení nálady. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velký špatný. Když Cavil neseká na kusy příšery je to buď strašně zmatené, nebo nudné, často obojí. Předlohu jsem nečetl, ale blekotat pořád dokola jak je Ciri důležitá a jak všechno změní přece pro knihy nemůže být dostatečně nosné téma. Plky o rodině začínají být horší než v Rychle a zběsile. Herecky to vlastně taky není žádná sláva a krom hlavního bručouna je to mizérie, i když za to možná můžou mizerné dialogy. Když si vezmu ten potenciál, který tvůrci po první řadě zabíjí nezajímavými politickými linkami je mi to až líto, že Zaklínače nekoupilo HBO. Henry Cavil odchází a já to zabalím asi s ním. ()

CaladanChmur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jenom pitomec dokáže zplodit takové moudro, jako že " to byl přece jednoduchý úkol - jen se držet knih" a dá tomu odpad jako LukasKalasek. Za mě je celý tenhle počin o dva levely lepší než přehypovaná Hra o trůny. Jeden level tomu dodává příbeh a svět zaklínačů a mágů a Zřídla a různých potvor. A druhý level i zpracování a choreografie. Za mě v pohodě 5 hvězd. I když tá pátá je tam hlavně z osobního pocitu. Nicméně 80% tahle série ode mě má právem. ()

Alois88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak vám nevím. Ze třetí série zcela evidentně čiší snaha vrátit seriál zpět do kolejí knižní předlohy, což maximálně oceňuji. Nedá se ovšem říct, že by se to vydařilo. Spíš než po kolejích tedy jedeme po rovnoběžné silnici s mnoha objížďkami. I když odmyslím záměrné prznění postav ve jménu diverzity, aby byly uspokojeny hlavní požadavky Netflixu, a že je toho v této řadě požehnaně, tak stejně nejsem spokojený, protože děj působí strašně nekonzistentně. I přes tuto kritiku bych ale řekl, že se třetí řada podařila více než ta druhá a totální nátěr od fanoušků vnímám hlavně jako pomstu za nešťastný odchod Cavilla. Ostatně, většině lidí z mého okolí, kteří nečetli knihy, se seriál líbí. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Třetí řada seriálu se natáčela ve Slovinsku, Chorvatsku a na severu Itálie. (raininface)
  • Bojový choreograf Wolfgang Stegemann se vrátil ke 3. sérii, aby připravil bojovou scénu podobnou z první epizody Začátek konce (2019). Do přípravy druhé série nijak nezasáhl. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama