Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osud je spojil. Nebezpečné síly se je snaží rozdělit. Geralt a Yennefer dělají, co mohou, aby byla Ciri v bezpečí, zatímco se na kontinentu schyluje k válce. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (164)

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, bohužel žádné zlepšení, naopak. Svět Zaklínače definitivně přišel o jakoukoliv unikátnost a stalo se z něj generické fantasy do tuctu, ve třetí sezóně s jediným motivem – ochrana pronásledované Ciri, který hraničil s umanutou posedlostí a ztrácel se v nepřehledných politických zájmech celého kontinentu se snad desítkou zainteresovaných stran. Akce bylo málo (ještě méně té dobré, až ve 2. půlce snesla nějaká měřítka) a Geralt se dávno smířil s rolí pohůnka, jelikož zde všechno řídí rozhodné ženy. Seriál dobře vypadá, přes ucházející finále však tápání a arogance tvůrkyň pokračují v sestupné tendenci. ()

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stojím pevne za tvorcami seriálu a za Cavillovým Geraltom mi bude ľúto asi toľko, čo za výmenou na poste jeho kobyly. Len dúfam, že ustoja hlúposť nemalej skupiny divákov a zdarne ukončia tú skvelú vec, ktorú začali a ďalej rozvíjajú. Vôbec nie dokonalá a predsa neodolateľná Sapkowského séria je totiž PRESNE tým materiálom, ktorý si žiada tu zvolený prístup... ale tak vysvetľujte to polo-sčítanému obecenstvu a hollywoodskej hviezde (ktorá sa tvári ako neviem aký veľký fanúšik a potom predvádza herecký výkon hodný tak akurát štvrtého herného pokračovania). Držím palce, nepoľavujte, dobre to robíte! ()

Reklama

bartias 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevyrovnaná a na dvě poloviny rozdělená třetí série vygraduje zajímavě pojatou pátou epizodou. Hned do té následující šesté je nacpané fakt všechno, co člověka napadne - kromě jednorožce, ten se objevuje až v sedmém dílu, který ale naopak působí dojmem, že v něm není vůbec nic. Slibně rozjetý příběh se postupně propadá do hlubokého maglajzu a začíná působit podobně „brakově” jako pozdější knížky. 7/10 ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to fakt smutné, když si vzpomenu na to, jak kvalitně seriálový zaklínač před 4 lety zahájil svou pouť. Ale tým okolo Lauren Schmidt postupně ukázal pravou barvu. A tou jest bohužel absolutní plivanec do tváře původní knižní sérii. Opravdu jako jediný klad ve všech třech sériích mohu vyzdvihnout Cavilla. On jako jediný věděl, s jakou monumentální sérií má co do činění. A hlavně Geralta ztvárnil způsobem, jako by z oka vypadl knižní předloze. Jinak nenalézám žádná jiná výrazná pozitiva. Jasně, hlavní postavy pořád patří k tomu nejlepšímu (vztah s Yennnefer to drží nad vodou), ale ostatní je přímo kolosálně zpraseno! Vedlejší linky tragické, chvílemi nedávající sebemenší smysl. A ta rádoby akce? Já vám fakt nevím, ale ani jedna bitka se nedala měřit s potyčkami z první série (zejména ta na tržišti s Renfri se pořád vyjímá na výsluní). A ta digitální krev a strašné CGI? To mi též nejde na rozum, když si vzpomenu na štědrý rozpočet. Jo, ono už s Cavillem to stojí za houby. A teď si, dámy a pánové, představte, že v příští sérii už nebude. Tím jest zaděláno na průser jako vrata. Za mě si třetí série odnáší průměrných 5/10 ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvych pat uvolnenych epizod tretej serie, bolo mimoriadne slabuckych. Siesta do kompenziu priehrstim akcie, dalsia dava priestor Ciri a jej halucinaciam nuz a v tej zaverecnej sa toho opat zhutni prilis vela, aby opat nevyriesila nic, ale "navnadila" na dalsiu seriu. Celkovy dojem az na dve casti je pre mna velkym sklamanim. A podla hodnoteni nie som sam. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Třetí řada seriálu se natáčela ve Slovinsku, Chorvatsku a na severu Itálie. (raininface)
  • Bojový choreograf Wolfgang Stegemann se vrátil ke 3. sérii, aby připravil bojovou scénu podobnou z první epizody Začátek konce (2019). Do přípravy druhé série nijak nezasáhl. (Geralt z Rivie)
  • Hrad, v ktorom sa Geralt stretne s príšerou, je inšpirovaný hradom Predjama v Slovinsku. (Ingtar2)

Reklama

Reklama