Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pohledná servírka z krkonošského hotelu Bobí vrch Gita (Ž. Veselá) zahyne pod koly auta svého milence, který ji zabil kvůli obavám, že na něj dívka vyzradí nezákonné machinace s valutami. Gitu krátce nato začne hledat její sedmnáctiletá kamarádka Anna (D. Veškrnová). Naivní dívka, která vyrostla v dětském domově, chce původně jen padesát korun, které kdysi Gitě půjčila. Každý v hotelu se domnívá, že Gita prostě odjela za lepším, jak se tu už mockrát stalo. Jenže Anna začne v domnělém odchodu spatřovat řadu nejasností – Gita si například před svým zmizením nevyzvedla drahé boty, které si nechala opravit. Anna využije situace a nastoupí na Bobím vrchu jako pomocná síla v kuchyni. Nepotrvá to dlouho, a bude potřebovat pomoc… (Česká televize)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

unsound

unsound (hodnocení, recenze)

Doopravdy holka na zabití a nejenom holka,film je hrozná hrůza.(se ani nechce věřit že to točil Juraj Herz asi to dostal jako stranickej ukol)

alanparson

alanparson (hodnocení, recenze)

Skvělý film, skvěla Dáša, no jako většinou obvykle. Akorát, mě mrzí to, že vm od žačátku filmu, kdo je vrahem, když už jsm to v TV viděl tolikrát...Už zde Dáša projevila svůj nesporný herecký talent...

Související novinky

Juraj Herz 1934 - 2018

Juraj Herz 1934 - 2018

09.04.2018

V neděli zemřel režisér, scénárista a herec Juraj Herz. Jeden z hlavních představitelů československé nové vlny vystudoval fotografii na bratislavské UMPRUM, následně režii a herectví na loutkářské… (více)

Reklama

Reklama