Reklama

Reklama

VOD (1)

Ania, sedmadvacetiletá učitelka hudby na základní škole, si domluví rande na online seznamce Planet Single. Její protějšek Ant-Man se nedostaví. V baru si ale Anii všimne úspěšný TV moderátor Tomek. Pozornostmi žen zhýčkaný arogantní Tomek se domnívá, že Aniu sbalí k jednorázovému použití, ale se zlou se potáže. V dalším díle svého TV pořadu Tomek představí loutku Haničku, silně podobnou Anie, a zesměšňuje její vzhled, povahu a chování. Pořad má velký úspěch a je zařazen do primetime. Tomek vyhledá Aniu, potřebuje se od ní dále inspirovat – má si dávat rande online a Tomkovi sdělovat své zkušenosti. Ania nakonec souhlasí, když jí za to Tomek slíbí koupit nový klavír pro její školu. Ant-Man, který se ve skutečnosti jmenuje Antoni, s omluvou požádá o druhou schůzku, vysvětlí, že tu předchozí zmeškal kvůli dceři. Je lékař, vdovec a Ania si s ním výborně rozumí. Tomek, který se do Anii pomalu zamilovává, žárlí a podezírá Antoniho, že Aniu vodí za nos. Špehuje ho a dojde k názoru, že je ženatý. Další schůzku zkazí tím, že tam vpadne i se štábem a kamerou. Ukáže se ale, že žena, kterou měl za Antoniho manželku, je ve skutečnosti jeho sestra. Antoni nelhal, a je z toho hrozný trapas. Ania Tomkovi řekne, že už ho nikdy nechce vidět. Svěřuje se své kamarádce, kadeřnici Ole, která má se seznamkou vlastní problém. Dcera z prvního manželství jejího partnera Bogdana ji nesnáší, a tak jí a Bogdanovi vytvoří na seznamce falešné profily a přesvědčí je, že si spolu píšou, ačkoli ve skutečnosti vše píše ona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Plán je takový - ufiknu mu koule, ty ho znásilníš a pak ho zabijeme." To je romantika. Polský holky se prostě nebojí ničeho. Já jsem se u toho z počátku docela dobře bavil, jenže pak se zábava přes dramatickej oblouk proměnila v moralizování a tam už se moc bavit neumím. Nicméně jsem rád, že mě při tom sexbomba Ola označila za ideálního partnera - normálního chlapa, kterej doma čumí na porno. To splňuju minimálně z padesáti procent a jsem na to hrdej. ()

harfuska 

všechny recenze uživatele

Co za magiczna komedia, bez głupiego teatru. Ze śmiechu złapiesz brzuch, będziesz płakać z podniecenia, a twoje serce ogrzeje cię tak wielką miłością i szczerością. Ponadto film ma znakomite aktorstwo, inteligentne dialogi i świetne utwory. I, oczywiście, brak też księcia na białym koniu. Spójrz na to sam, a nie będziesz żałować. Och, jak ja kocham ten film. ()

Reklama

korok 

všechny recenze uživatele

Polskou komedii jsem neviděl již delší dobu, narozdíl od jiných žánrů. Čekal jsem zda dostanu podobnou kvalitu jako v kdysi shlédnutých Chłopaki Niepłaczom, Testosteron, Dzień Świra aj. A dočkal jsem se. Film byl velice zábavný a několikrát během sledování jsem se od srdce zasmál, až jsem se za břicho popadal. Maciej Stuhr, známý i z fimů v české koprodukci, pro mě osobně jeden z nejlepších polských herců a krásná Agnieszka Więdłocha, mě známá z válečného seriálu Czas Honoru, své role zvládli výborně. Opravdu mě překvapuje to, jak je polská kinematografie popředu před tou naší, která kdysi byla světová. Od dob vynikajících Pelíšků, snad nepřišla opravdu povedená komedie, možná ano ale marně teď vzpomínám. Těch od sousedů z Polska si, od té doby, vybavím okamžitě několik. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Jo tohle mi sedlo. Zvlášť po té nekonečné šňůře hororů a temnejch filmů, co furt teď sleduju (protože furt a furt vychází další) mi tu udělalo dobře. Sice to není kdo ví jak dobře zahraný, scénář je vlastně taky dost jednoduchej, ale i tak...je to milý, citový, docela vtipný. A jsou tam krásný baby, to hlavně... ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Dám 3 hvězdy , ale je to mezi dvěma a třema. Chlápek má pořad kde si dělá z ženských srandu  jednou potká ženskou co čeká na chlapa z domluveného  rande co nedošel a udělí si z ní srandu v pořadu. Pak ji najde a nabídne jí, že koupí do školy klavír  , když mu bude říkat historky z jejich rande a on to pak použije ve svém pořadu. Do toho sledujeme jinou ženskou co má vztahové problémy se svým chlapem a jejich dcera si z nich dělá srandu (tahle linka je zbytečná kdyby tam nebyla bylo by to lepší). Mezitím ona potká  chlapa a líbí se jí ten z toho pořadu si myslí, že , ale lže. Na konci se všichni pohádají a jdou od sebe pak se udobří a máme hudební  vystoupení, které není špatné. Má to dobru hudbu a hlavní herečka je pěkná ženská typově mě přijde podobná jak Josefíková bohužel stopáž to zabíjí přes 2 hodiny je moc. 60 procent uvidím co další díly. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno