Reklama

Reklama

VOD (1)

Ania, sedmadvacetiletá učitelka hudby na základní škole, si domluví rande na online seznamce Planet Single. Její protějšek Ant-Man se nedostaví. V baru si ale Anii všimne úspěšný TV moderátor Tomek. Pozornostmi žen zhýčkaný arogantní Tomek se domnívá, že Aniu sbalí k jednorázovému použití, ale se zlou se potáže. V dalším díle svého TV pořadu Tomek představí loutku Haničku, silně podobnou Anie, a zesměšňuje její vzhled, povahu a chování. Pořad má velký úspěch a je zařazen do primetime. Tomek vyhledá Aniu, potřebuje se od ní dále inspirovat – má si dávat rande online a Tomkovi sdělovat své zkušenosti. Ania nakonec souhlasí, když jí za to Tomek slíbí koupit nový klavír pro její školu. Ant-Man, který se ve skutečnosti jmenuje Antoni, s omluvou požádá o druhou schůzku, vysvětlí, že tu předchozí zmeškal kvůli dceři. Je lékař, vdovec a Ania si s ním výborně rozumí. Tomek, který se do Anii pomalu zamilovává, žárlí a podezírá Antoniho, že Aniu vodí za nos. Špehuje ho a dojde k názoru, že je ženatý. Další schůzku zkazí tím, že tam vpadne i se štábem a kamerou. Ukáže se ale, že žena, kterou měl za Antoniho manželku, je ve skutečnosti jeho sestra. Antoni nelhal, a je z toho hrozný trapas. Ania Tomkovi řekne, že už ho nikdy nechce vidět. Svěřuje se své kamarádce, kadeřnici Ole, která má se seznamkou vlastní problém. Dcera z prvního manželství jejího partnera Bogdana ji nesnáší, a tak jí a Bogdanovi vytvoří na seznamce falešné profily a přesvědčí je, že si spolu píšou, ačkoli ve skutečnosti vše píše ona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

silentname 

všechny recenze uživatele

Planeta Singli" ma úprimne prekvapilo ako dobre spracovaná romantická komédia. Také sa už objavujú veľmi zriedka. Zväčša sú skôr otravné alebo plné klišé. Alebo oboje. Tu sa tiež nejakých tých klišé dočkáme, no film dokáže pracovať so svojou témou a priniesť zaujímavý príbeh so zaujímavými a dobre napísanými postavami. Mám rád Aniu, a hoci Tomek u mňa začne ako jeden neskutočne arogantný a nesympatický imbecil, tak sa ukáže, že sa v ňom ukrýva aj určitá dávka šarmu. A keď si robí srandu z jednotlivých mužov, s ktorými si Ania vyrazí na rande, vie to byť skutočne humorné a úprimne som sa od srdca na mnohých momentkách smial. Pre mňa veľmi svieže, vtipné, dobre napísané a napriek všetkým klišé to dokázalo fungovať a vybudovať dobrú romantickú atmosféru. Dokonca až natoľko, že som bol zvedavý aj na pokračovania filmu. Tento rozhodne fungoval. Ak máte náladu na romantickú komédiu, ktorá vás rozosmeje, toto je určite dobrá voľba. Čo som ale vnútorne ešte zhodnotil je aj to, že Zoška by si zaslúžila celkom slušne vynadané za to, čo svojim rodičom spravila. A z akého dôvodu vlastne? Hodnotenie: B+ ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vzdialene mi to pripomenulo osklivku Betty. Jeden namysleny kurevnik vs. puťka, ktorej sa nedarí v laske. Nakoniec ona opeknie a z neho sa stane mensi blbec, takze im uz nic nebude branit v ultimativnom happyende. Namet obohraty, ale aj tak som dufal, ze uvidim vkusnu romanticku komediu v britskom style. Namiesto toho som dostal vidlacku primitivnu komediu v americkom style s prepalenou stopazou. Jednu hviezdicku davam za pekne zenske ktorych je tu dost a druhu za dvoch hercov znamych z pecky Listy do M. Ale na dobry film to nestaci. 4/10. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Plán je takový - ufiknu mu koule, ty ho znásilníš a pak ho zabijeme." To je romantika. Polský holky se prostě nebojí ničeho. Já jsem se u toho z počátku docela dobře bavil, jenže pak se zábava přes dramatickej oblouk proměnila v moralizování a tam už se moc bavit neumím. Nicméně jsem rád, že mě při tom sexbomba Ola označila za ideálního partnera - normálního chlapa, kterej doma čumí na porno. To splňuju minimálně z padesáti procent a jsem na to hrdej. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Na komedii tohoto typu to má neúnosně dlouhou, přímo přepálenou stopáž. Taková komedie, aby byla úderná, musí mít nanejvýš sto minut. Jelikož mám od polských filmů velká očekávání a laťka je nastavena hodně vysoko, tři hvězdičky jsou možná až příliš. Smrdí to totiž hroznou schematičností a americkými vlivy. Sestříhat, vyostřit, opepřit a zamíchat více humoru. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Přiznávám na celé čáře, že mě Poláci se svým rom-komem dostali. A to jsem k celé Planetě singli přistupovala obezřetně jako k dvakrát zlevněnému sýru z Kaufu... Celou noc jsem přemýšlela, že tomu BUDU MUSET dát plný počet bodů, protože- ano, najdou se nějaké chybičky a občasné tlačení na pilu romantiky přes hranu mého vkusu, ale- ten konec, vážení, ten prostě nemá chybu. Tryskal ze mě smích ve všech jeho podobách (ano, doufám, že sousedi někam odjeli na wellness víkend) a Maciej Stuhr i Agnieszka Więdłocha si mě získali. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Film sa natáčal vo Varšave (Poľsko). (Arsenal83)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama