Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Discovery probíhá večírek, který je však přerušen pohotovostí. Na obzoru se objeví gormagangra, kterou trasportují do laboratoře. Uvnitř je skryt vetřelec, ze kterého se vyklube Mudd, se kterým kapitán strávil Lorca nějaký čas v klingonském vězení. Chce se mu pomstít, že ho nechal ve vězení... (TV Prima)

Recenze (32)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A já vůl jsem si myslel, že tak hrozně hloupé zápletky s časovou smyčkou bez jakéhokoliv vysvětlení a s romantickou linkou hodnou středoškolské komedie jsou nehodny star treku natočeného v 21. století. Třetí hvězdička za guilty plesure záporáka, navzdory ultratrapnému rozuzlení, jenž je s ním spojené. "I´m not mad... I´m Mudd" ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozích dvou průměrných epizodách jsem začal přemýšlet, jestli má smysl pokračovat ve sledování, a tento díl mé dilema krásně vyřešil, za což děkuji:-). S motivem časové smyčky se dají dělat velké věci (obvzlášt na Hromnice), ale tady se z něj nepodařilo vytěžit téméř nic, ba naopak působil spíš otravně, protože se kvůli němu neustále vracíme na párty, která mi hned od začátku připadala jako velice pitomý nápad. Doufal jsem, že aspoň z Michaelina tajemství, které má sloužit jako důkaz existence časové smyčky, se vyvrbí něco zajímavého, ale bohužel je to trapárna, která by navíc "v reálu" asi sotva splnila svůj účel. Také v závěru jsem pocítil malou naději na nějaké zajímavé rozuzlení, o to větší ale bylo zklamání. Záporák mi přišel neskutečně trapný, ale připouštím, že nejsem zas až takový expert na star trek, abych mohl ocenit jeho retro aspekt. ()

Reklama

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Retro? Spíš parazitování. Tohle téma už bylo jak v TNG, tak ve VOY (Coda), to by ale vůbec nevadilo, protože potenciál má, rozhodně největší z dosavadních epizod. Jenže oni zabijou třetinu epizody na stupidní párty, se zbytečným pokusem o romantiku (a dokonce homokydama). A udělat ale z Mudda masového vraha? A jak je možné, že je Mudd starší než v TOSce (ač má více vlasů), zatímco Stella výrazně mladší? S tím ať jdou někam. Proč nešel Stamets přímo za kapitánem? No aspoň, že jsem se konečně poprvé u DIS zasmál. A hned dvakrát (krom několikrát uvedeného jestě random communications officer man) ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

i přes odpor všech komentujících musím bohužel napsat, že tento díl, ať už je na tom s kvalitou jakkoliv, zapadá do klasických star treků mnohem víc, než předchozích 6 kousků... opravdu jsem překvapen, že zrovna tento díl je hodnocen nejníže... a jsem si celkem jistý, že kdyby byl tento díl v The Orville, tak ho tam budete vynášet do nebes... hmm... ()

cyphercz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A já myslel, že Orville má být ten komediální seriál... STD má tak neuvěřitelně stupidní scénáře, že je to až fraška - kdyby mi někdo před lety řekl, že bude epizoda Star Treku, kde zatímco posádka paří v baru jak parta nadržených teenagerů z American Pie, záporák "Zach Galifianakis" vypochoduje z vesmírnýho vorvaně v roztomiloučké helmě s tykadly, zabije 60x kapitána a půlku posádky nejrůznějšími brutálními způsoby, aby ho nakonec po dopadení ztrestali tak, že ho předají jeho ex a jejímu papá jakoby se vlastně nic moc nestalo a s úsměvem na rtu, tak si budu klepat na čelo ještě dalších 6 měsíců... Zkrátka odpad. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama