Reklama

Reklama

Zabiják & bodyguard

  • Česko Zabijákův osobní strážce (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejlepší bodyguard na světě dostane nového klienta, nájemného vraha, který musí svědčit u Mezinárodního soudního dvora. Aby se včas dostavili k soudnímu řízení, musí oba zapomenout na to, že jsou tak trochu jiní a že si možná až příliš lezou na nervy. (Vertical Entertainment)

Recenze (738)

HellsAngel 

všechny recenze uživatele

Ryan Reynolds už mnohokrát dokázal, že vie hrať i vážne úlohy, no všetci ho aj tak najviac milujeme v uletených záležitostiach, pri ktorých sa viac smejeme než premýšľame. The Hitman's Bodyguard je presne takýmto počinom. Presne vie, kde je jeho miesto a nesnaží sa tlačiť na miesta, kde na to nemá. Chémia medzi Reynoldsom a Jacksonom funguje skvelo a títo dvaja páni ozaj doručia špičkovú zábavu, pri ktorej sa ani na chvíľku nebudete nudiť. Miestami z filmu cítiť, že sa pracovalo s relatívne skromným rozpočtom, čo síce výslednému zážitku neuberá na kvalite, no bráni to filmu kopať za vyššie ligy. Btw, veta "Si užitočný asi ako kondóm v kláštore" je hláškou roku! ()

FOndra 

všechny recenze uživatele

Akční crazy-komedie s přesným hereckým obsazením. V rámci žánru to funguje výborně. Při takové dávce akce a humoru odpustíte i zaláskované naivní pasáže. 70% ()

RoseThrone 

všechny recenze uživatele

Týhle dvojice to celý film náramně klape a Samuel L. Jackson si svojí roli zabijáka užívá a o to víc si ji pak užijete i Vy. Ovšem to je tak nějak všechno. Klišé vedle klišé a pár milionů v rozpočtu tomu na pořádnou pecku chybělo. Škoda toho, našlápnuto to mělo dobře. ()

Bezejmený 

všechny recenze uživatele

Slušnej akční film s výbornou ústřední dvojkou a také jejich partnerkami. Právě rozdílnost přístupu Reynoldse a Jacksona je úžasná a otevírá dveře ke spoustě vtipů, hlášek, fuckování a také k velmi dobrým akčním scénám. K tomu připočíst super výběr písní a vychází z toho komedie roku zatím. A mimochodem trailer je perfektně sestříhán. ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Takřka 70 letý Džeksn zase po delší době dostal odpovídající roli a vznikla z toho naprosto oddechová akční jízda, která nás vrátila do období Smrtonosných zbraní a Posledních skautů, kdy se ulicemi proháněli neohrožení hrdinové, co kosili lumpy na potkání a trousili vtipné hlášky na požádání. Salma Hayek sice dostala roli o poznání menší, ale její scéna z baru byla zřejmě vrcholem celého filmu. A kdyby poněkud prkenný Reynolds nekazil můj umělecký dojem, zvažoval bych i pětihvězdičkovou palbu. ()

hufnagel 

všechny recenze uživatele

Akoby naschvál to celé pripomínalo staré béčkové filmy,ale vskutku som sa bavil .Hlavné postavy tomu veľmi pomohli,až na ten Jacksonov smiech,ktorý bol miestami veľmi násilný. ()

MartinReno 

všechny recenze uživatele

Moc, moc dobré. Jedna hláška za druhou a nabušené akcie ako za starých Gibsonovo-Willisových čias.Ani sekunda nudy a žiadné prepálenosti aké bývajú fčul zvykom.Určite kupujem originál DVD. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Skvělá připomínka zábavných akčních časů, kdy hlavní hrdinové trousili jednu hlášku za druhou, a nešetřilo se akcí a sprostými slovy. 75 % filmu jsem se smál a zbylých 25% si vychutnával akční scénky. Snad první film, který je vtipem a akcí srovnatelný (a možná i lepší) než Poslední skaut. ()

kacer4 

všechny recenze uživatele

Dej nie je veľmi výrazný a je celkom ľahko predvídateľný. Akčné scény sú niekedy mierne naťahované (strelba na čln). Najväčšie plus sú jednoznačne herci, zvlášť Samuel a Gary. Prvý tu má jazyk podzeraný až-až a pobaví asi v každej scéne. A Gary? To je záporák pomaly na Dark Knight. Celý film išiel z neho strach a hrôza. Jedna hviezda bola z dlhej chvíle pri niektorých akčných scénach. ()

MadyDollar 

všechny recenze uživatele

Nijak světobornej děj ani překvapivý plot twisty. Jedno je ale zaručený - dvouhodinovka nepřetržitýho smíchu. Nejvíc mě překvapil ale hereckej výkon Salmy (která by si s tím vzhledem mohla z fleku střihnout znovu roli Santonico)... TOP. ()

kokofek 

všechny recenze uživatele

Všichni kolem se smáli a já nevím čemu.Mrzí mě, že jsem přispěla k údajně nejvyšším tržbám za tento film. Raději bych přispěla na něco co by za to stálo. ()

oSiSko 

všechny recenze uživatele

Samuel L.Jackson nemá konkurencia, film dobrý, spĺňa presne to, čo od neho očakávate. Bavíte sa odzačiatku do konca a o nič iné tomu filmu nešlo, nechcel sa rozhodne tváriť vážne. ()

kyrysar 

všechny recenze uživatele

Zápletka byla celkem fajn. Drsný zabíjení, ale mohlo být daleko víc realističtější! Chvilkama bylo, ale to nestačí. Oldman byl drsný a nudný záporák. Reynolds si jel standartně svojí komediální vlnu, ale nepřeháněl to. Naštěstí jsem v něm vůbec neviděl Deadpoola. Čtyři hvězdy za velmi hodně legračního ,,superhrdinu'' Jacksona. :) Bavil jsem se suprově. ()

tchempi 

všechny recenze uživatele

Jo, pane, tak má vypadat akční komedie (byť béčková). Oba chlapi jsou boží, ale i přes menší prostor je s přehledem válcuje sexy fuckující Salma. Ta si navíc se Samem střihne nejromantičtější scénu od dob Duchova hrnčířského kruhu. P.S. Opakující se hláška „Zkurvená Praha!“ ve filmu určitě není náhodou. Hoši tam zjevně byli. ()

izolator 

všechny recenze uživatele

Ryan se Samuelem si krásně lezou na nervy. Skvěle natočené nápadité honičky s padouchy. Salma Hayek si zde vyšvihla parádní vedlejší roli. Na akční komedii docela dobré... ()

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Komediálny akčák na nedeľu, s humorom zo začiatku mierne sileným, no časom adaptívne do deja zapadajúci. Salma Hayek to dala na výbornú, Samuel L. Jackson čaroval úsmev od úsmevu a k tomu skvelá prehliadka amsterdamských uličiek. Nevadil ani brutálny product automobile placement, zastúpený snáď všetkými značkami. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Ano, Ano a Ano. Sranda, zábava, akce, krev, střílečky, romantika... vše co má správný film mít. na konci ji mohlo být té romantiky i více, ale jinak Ryan a Samuel to zahráli dokonale a vtipně. Skvělá dvojka a skvělý film. 80% ()

Související novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Zabiják & bodyguard dostanou pokračování

Zabiják & bodyguard dostanou pokračování

02.11.2018

Loňská akční komedie Zabiják & bodyguard se Samuelem L. Jacksonem (Skleněný) a Ryanem Reynoldsem (Deadpool) dostane pokračování. Snímek ponese v originálu název The Hitman’s Wife’s Bodyguard a… (více)

Zabiják a bodyguard se vrátí

Zabiják a bodyguard se vrátí

15.05.2018

Z malé akční komedie Zabiják & bodyguard se loni vyklubal solidní hit. Nikoho by tak nemělo překvapit, že se pracuje na dvojce, k níž by se měl vrátit celý vítězný tým. Scénář znovu sepíše Tom… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama