Reklama

Reklama

Zabiják & bodyguard

  • Česko Zabijákův osobní strážce (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Nejlepší bodyguard na světě dostane nového klienta, nájemného vraha, který musí svědčit u Mezinárodního soudního dvora. Aby se včas dostavili k soudnímu řízení, musí oba zapomenout na to, že jsou tak trochu jiní a že si možná až příliš lezou na nervy. (Vertical Entertainment)

Videa (17)

Trailer 8

Recenze (739)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Trailery ma navnadili, dokonca až tak, že som kvôli The Hitman's Bodyguard nakopol svoj dieselový motor, zaradil jednotku, nechal doma frajerku a vyrazil smer kino lebo toto vyzeralo fakt ako štýlová jazda, ale ako už vieme presne toto ukážky za úlohu majú. Určite to poznáte, že po namakanej ukážke ste nadržaný na film, prídete do kina a zrazu zamrznete. Mne sa to nestalo a nebolo to tým, že by nebola zapnutá klíma, ale kvôli tomu, že ten film si drží tu kvalitu s ukážky a ste doslova v jednom ohni (aj vďaka svižnému strihu). Fakt som sa už dávno nepristihol rehotať sa v kine nahlas, ale toto ma prekvapilo, bavilo, dostalo, ale nie až tak, že by ma brucho bolelo. Stručne a jasne od akčnej komédie zamotaný príbeh nečakajte, ten je dobrý a hlavne priamočiary ako od Ingy Lindströmovej, ale narozdiel od starej dobrej Ingy toto baví svojou kadenciou hlášok. Občas sa tu nejaký zásobník vystrieľa a akcie je prekvapivo dosť a je efektívna, ale to čo rozohrá Nick Fury (Jackson) a Deadpool (Reynolds), na to je radosť pozerať. Ešte by som spomenul aj hudbu, pretože ta to vie tiež dobre podporiť. Dlho som sa pri akčnej komédii takto nebavil. Obľúbený soundtrack: Hitman's Bodyguard, Broken Wing. 80% - 4* ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tvrdit, že Reynolds je schopný herec, je stejný nesmysl, jako kdybyste řekli, že je Salma náctiletá šereda nordického typu, ale naštěstí je tu jeden mothafucka element, který tu nevyrovnanou buddy movie drožku táhne koňskou silou. Vysvětlí mi někdo, jak to ten důchodce dělá, že je pořád ve stejné formě, jako když snídal Big Kahuna burgery?! Scény jako „Láska na první pohled za doprovodu Lionela Richieho“ (La Cucaracha Jackson při ní hází neuvěřitelné pohledy) či bitka v železářství dávají trochu zapomenout na pomalejší rozjezd, levně vypadající digiprotlak a pro zvolený styl poněkud nemístnou povahu teroru diktátora Oldmana (zabití dítěte, kamion v davu). Tím mísením nyní docela citlivých témat a ujeté nadsázky kola Hughesova povozu kapánek zaskřípala.. Apropo, kdyby to Whitney nepřeháněla s kokainem, mohl nyní čela hitparád okupovat hit „I will always hate you“.. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Skvela ukazka akcni buddy komedie, ktera se s nicim nesere, proste fajn pripominka devadesatek. Pribehove to sice neni nic objevnyho, proste presun z bodu A do bodu B a cestou rozstrileni nekolika desitek zabijaku, i kdyz se tvurci snazi tvarit jakoze to je neco vic, takze tu mame zapletku se svedectvim u soudu a Oldmana jako diktatora. Ten je sice herecky fajn, ale v podstate nezajimavej, takze je dobre, ze se dej vetsinu casu soustredi na hlavni dvojku. Reynolds je ocekavane za sympataka, i kdyz tu musi hrat trosku blbecka. No a film tahne ultimatni Samuel, kterej dostal dost mozna nejakcnejsi roli kariery a vychutnava si ji do posledni vteriny. Postavy ze sebe neustale sypou nejaky hlasky, i kdyz na druhou stranu, pobavi, ale neni to nic, co by si clovek pamatoval. No a hlavne okolo sebe neustale sypou naboje, takze neni pet minut aby tu nekdo nechcip. No a jelikoz se pro nejaky to fuckovani nebo krev nejde daleko, je to skvela jizda. Ale jakkoliv jsou Reynolds s Jacksonem skveli a chemie mezi nima funguje, o uroven vejs je tu Salma Hayek, ta je proste naprosto mega ultimatni. Takze ja jsem se bavil, obcas sice tempo trochu vazne, obcas nejakej forek nezafunguje, ale jako celek to je rozhodne fajn svizna a zabavna jizda. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jestli mě tady někdo chcete nechat zabít, řekněte prosím Samuelovi. A jestli tu někdo ví, že ho na mě už poslali, sežeňte mi prosím Ryana! Pak mi bude celkem jedno, jak to dopadne... Těmhle klukům to spolu klapalo víc, než kdy mně s nějakou holkou, a to si myslím, že tentokrát ani moc nepřeháním. Nějakou kritikou se vůbec nebudu zabývat, naštěstí mě ještě pořád neplatí za to, abych si nějakou vymýšlel. Nuda si ještě teď líže rány, jak dostala na zadek, protože když už na plátně nebyli ti dva božani, byla tam Šelma dokonalá anebo skvěle natočená akce vyvracející mýtus, že v ulicích Amsterdamu lze zažít jen jeden druh honičky. Zkrátka jízda jako když stojíš zády k černé sjezdovce a kamarád do tebe šťouchne hůlkou. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Půlnoční běh pro nové tisíciletí, jen nepočítejte s třeba jen trochu uvěřitelnou kriminální zápletkou nebo něčím podobným, protože o to tady vážně nejde. Jde o necelé dvě hodiny Samuela L. Jacksona a Ryana Reynoldse, o jejich nejen slovní přestřelky a takovou tu příjemnou "klid, všechno dobře dopadne" atmosféru. Filmu bych nicméně vytknul délku, protože necelé dvě hodiny si opravdu nezaslouží a například druhá velká akční scéna s automobilovou honičkou byla po tom skvělém útěku z Amsterdamu úplně nudná a zbytečná a zachránila ji pouze rvačka v železářství. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (19)

  • Natáčelo se v Anglii, Nizozemsku a Bulharsku. (Varan)
  • Po titulkoch nasleduje krátka scénka z natáčania. (barborasara)

Související novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Zabiják & bodyguard dostanou pokračování

Zabiják & bodyguard dostanou pokračování

02.11.2018

Loňská akční komedie Zabiják & bodyguard se Samuelem L. Jacksonem (Skleněný) a Ryanem Reynoldsem (Deadpool) dostane pokračování. Snímek ponese v originálu název The Hitman’s Wife’s Bodyguard a… (více)

Zabiják a bodyguard se vrátí

Zabiják a bodyguard se vrátí

15.05.2018

Z malé akční komedie Zabiják & bodyguard se loni vyklubal solidní hit. Nikoho by tak nemělo překvapit, že se pracuje na dvojce, k níž by se měl vrátit celý vítězný tým. Scénář znovu sepíše Tom… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama