Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vtipný a nonšalantní Samuel (Omar Sy) si užívá bezstarostný život na francouzské Riviéře. Jednoho dne ho však navštíví víkendový flirt Kristin (Clémence Poésy) a oznámí mu, že dítě, které drží v náručí, je jeho. Předá mu holčičku a uteče. Samuel vyráží s malou Glorií do Londýna, kde Kristin marně hledá. Nakonec mu nezbývá nic jiného než si najít práci a ve velkoměstě se usadit. Samuel se okouzlujícím způsobem pouští do výchovy malé Glorie. Během následujících osmi let se ukáže, že je nejen milující, ale i hodně netradiční táta. S humorem se vypořádává s nástrahami každodenního života osamělého Francouze v Londýně. Rodinná idylka se však záhy změní, když se zničehonic před jejich dveřmi objeví Kristin.... (Bohemia MP)

(více)

Videa (14)

Trailer 5

Recenze (364)

Pierre 

všechny recenze uživatele

Vtipný, milý, hřejivý i emotivní film, který prostě zahřeje na srdci.  Omar Sy je velký sympaťák a s tou holčičkou měl takovou přirozenou chemii. Hned jsem si je oblíbil. Takový idealistický vztah.  Není to žádné velké úmění, naopak spíše sázka na jistotu. Ale  nechybí tomu ani filmařské invenční nápady (autonehoda, ze které na konec vyleze pouhé natáčení filmu) a řekl bych, že je to dohromady moc pěkné i se na to pěkně divá. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Je málo filmů, za které jsem opravdu rád, že existují. Toto je jeden z nich. Není to kýč, ač se to může mnohým zdát. Je to silně emotivní příběh, nepřehnaný, plný života. Emotivnější pro ty kteří mají děti a ještě více pro ty, kteří mají děti v rozdělených rodinách. A jak řekl dokonalý představitel Samuela Omar Sy, nejsou dokonalí otcové a dokonalé matky. Jde pouze o improvizaci, jak nejlépe to my rodiče umíme. A to je fakt. Užívejte každé chvíle života a nepromarněte ani vteřinu. To je cítit i z tohoto filmu a ke konci se také dozvíme proč ten všechen mylný kýč. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

"Jasně, že nemá žádný kamarády, když jim dělá tohle." Příjemný film a milé překvapení. Mělo to vtip, švih, utíkalo to a obsazené to bylo celkem dobře, včetně malé Glorie, která působila naprosto přirozeně. Ač si myslím, že by se film obešel bez určitého dějového vývoje, ale jinak si nemůžu stěžovat. Francouzské filmy mi většinou moc nesednou, ale tohle se mi moc líbilo. 4* ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Asi to bude sportovní komentář se spoilerem, tak nečti, jestli chceš překvápko. I když teda... Pokud člověk viděl trailer, může ho překvapit leda tak vypnutý topení v sále, protože takhle nebonzovala ani Eliška od sousedů. Film prostoduchý jako Lojza, který nebojí vsadit na to, že si bělošská holka nepamatuje, s kolika černochama před devíti měsíci chrápala. Ovšem navzdory tomu, že příběh je stejnou rutinou, jako výsledky Zlatého slavíka v mužské kategorii během posledních padesáti let, dýchala na mě fajn atmosféra a ne urputná snaha vydělat si na zimní kabát. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Překrásný kus filmařiny, který přechází od černohumorné komedie k citlivému dramatu a zpět bez jakéhokoli viditelnějšího přechodu. Chemie mezi otcem (výborný Omar Sy) a dcerou (rozkošná Gloria Colston) je přímo ukázková, zato chudinku Clémence Poésy nemůžu po tomhle filmu už ani vidět. A že je to celé jen francouzsko-britskou verzí "Kramerová vs. Kramer"? V podstatě ano. Ale v dramatech nejde ani tak o příběh, jako o to, jak se divákovi naservíruje. A za sebe musím říct, že se mi "Demain tout commence" nejen líbilo, ale dokonce mi i chutnalo. (Nebýt těch posledních 5 minut, které na mě byly už opravdu moc patetické, bylo by to čistých 5*.) P.S.: Někteří tu srovnávají s "Nedotknutelnými"... U mě vede tohle.;-) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se od 21. září do 10. prosince 2015 v Londýně, Paříži a Nice. (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2016 na Filmovém festivalu v Arrasu (Francie). (BMW12)

Reklama

Reklama