Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že jeho pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta, ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou... (Freeman Ent.)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (282)

heyda 

všechny recenze uživatele

Tyto Vánoce jsem postahoval asi 20 různých vánočních filmů, komedií a pohádek, které jsem neznal. I ty s hodnocením kolem 50%, kam většinou neklesám, ale hledal jsem mezi nimi nějaký ztracený poklad, nějaký fajn Vánoční filmeček, který umí rozesmát nebo aspoň navodit příjemnou atmosféru. Bohužel ale ve většině případů jsem narazil a ukazuje se, že tématika Vánoc na poli filmů setsakramentsky selhává. A nejinak je to u této Pařby o Vánocích, jen pár dobrých fórků drží tento film nad propastí úplné zbytečnosti. 45% ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Byl jsem na to zvědavej v rámci komedií tohohle typu, ale musim říct, že v tomhle případě to dost pokulhávalo a chvilkama jsem se dost nudil, protože už to začíná bejt to samý pořád dokola.. parta bláznů uspořádá obrovskou párty a všichni se ožerou a zfetujou a dělaj blbosti.. nebylo tu nic co by mi utkvělo v paměti, ale scéna jak si chtěl hrát na Tarzana byla fajn.. ()

Reklama

Motinski 

všechny recenze uživatele

Priemerná komédia na skrátenie času. Polovičato sa inšpirujúca prvkami z Hangoverov a bez nejakých momentov čo by extra vybočovali zo štandardov. Zabavil som sa ale celkom dobre. Niekoľko krát sa prirodzene zasmial ajkeď ide o rýdzo stupídny humor. Na Oliviu Moon sa pekne pozerá a Batemam jej zdatne sekunduje v sympatiách, no ostatní moc vody nenamútia. (možno ešte Jennifer) Námet sám o sebe ale nemal veľké ambície, takže určite nemôžem hovoriť o sklamaní. Dokonca nebudem mať problém si film pozrieť v budúcnosti znovu. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Nepříliš výrazný film bez většího překvapení. Po usedlejší a zároveň vtipnější první části, kde se postupně rozkrývají charaktery hrdinů, nastane druhá půle, kde blázniviny nabírají na obrátkách; v těchto partech ale filmu dochází dech. Děj se sice zvrtne několika nepředvídatelnými odbočkami, přesto směřuje do bezpečného přístavu tak, jak se asi od komedie tohoto typu čekalo. Pařba o Vánocích nepřichází s něčím novým do žánru snímků o extravagantních party (který českej distributor po úspěchu Pařby ve Vegas donekonečna nazývá Pařba v...), dobré ale je, že až na několik maličkostí jako penis v 3D tiskárně chybí oplzlý humor, a vtipů vyvolávajících trapno místo smíchu je skutečně pomálu (prdící zaměstnankyně přes firemní korektnost je výjimkou). Co mi ale opravdu vadilo, byli hlavní hrdinové. Je těžký si film užívat, když bych hlavní postavy nejradši zbil do bezvědomí. Nejvíc T.J. Millera, ale i extra protivnou Anistonovou (ano, připomínala mi charakter Rachel z Přátel - a proto mi byla nesympatická) nebo správňáckýho Batemana. Takže výsledek? Film, co chce být divoký, ale je natolik opatrný, aby nikoho neurazil, až je zapomenutíhodný. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Už dlouho se mě nestalo, abych viděl komedii plnou tolikati nesympatických postav a trapného humoru. Už začátek je tak strašný, že jsem se málem poblil (chlápek se rozvádí a právník mu říká vyřídil jsem Vaši žádost bude Vás to stát všechny peníze a Váš barák a pak mu říká a zde je moje sazba). Kdyby to bylo celé o té pařbě dal bych aj 3 hvězdy, ale, že jsou do toho dávané ještě jakési prostitutky a cosi z internetem tak dávám jen 2 navíc nemám rád ničení bez důvodu. P.s. škoda, že se v těch autech všichni nezabili dal bych aj 5 hvězd. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (3)

  • Na konci natáčení v Atlantě se nábytek a rekvizity z filmu darovaly Nábytkové bance Metro Atlanta, organizaci, která bezplatně rozdává nábytek lidem, kteří se stěhují do stabilního bydlení a kteří byli dosud bez domova nebo byli oběťmi domácího násilí. (BMW12)

Reklama

Reklama