Reklama

Reklama

Můj soused zabiják 2

  • USA The Whole Ten Yards (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V pokračování populární krimi-komedie Můj soused zabiják si bývalý nájemný zabiják Jimmy Tulipán Tudeski (Bruce Willis) užívá poklidného života v Mexiku, nekonečně vzdálen od své předchozí rušné existence. Domáckému lenošení a manželce Jill (Amanda Peet) se může bez obav věnovat jen proto, že byl před čtyřmi lety oficiálně prohlášen za mrtvého díky svému kamarádovi, zubaři Nicholasi Ozovi Oseranskymu (Matthew Perry). Ten se však jednoho dne nečekaně objeví u Jimmyho dveří, aby udělal konec jeho pohodě. Ozovu manželku Cynthii (Natasha Henstridge) totiž unesla mafie, jako pomstu za nevyřízené účty z minulosti - kmotr Lazlo Gogolak (Kevin Pollak) Jimmymu nikdy nezapomněl, že připravil o život jeho syna. Jimmy Tulipán Tudeski, zabiják na odpočinku, naštěstí neztratil nic ze svých mimořádných schopností a jeho reflexy zabijáka vyvažují komickou ztřeštěnost neohrabaného Oze... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (292)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Jednička byla fajn černohumorná legrace a dvojka na ní sice v tomto duchu navazuje, ale vše už je vyhnáno trošku do absurdna a to co bylo v jedničce v pohodě je tady přehnané, ale i tak jsem se pořád ještě bavil, i když ne tolik. No a z Willisovy postavy už taky nešel takovej strach jako v jedničce :-) ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Slabší odvar parádní jedničky, ale díky Willisovi, Perrymu a obzvláště Kevinu "Lazlovi" Pollakovi a jeho přiblblé bandě je zase o zábavu dobře postaráno. Nenáročná oddychovka, která sice nepřekvapí ničím novým, ale spolehlivě pobavit by měla. Teda pokud na to nejdete koukat s tím vědomím, že to je blbost. ()

Reklama

Cejny 

všechny recenze uživatele

Pokračování této zabijáckovské komedie se vcelku povedlo. Nevim, ale pořád jsem se musel smát jak Willisovi, tak Perrymu, a to v dobrém slovasmyslu. U druhého jmenovaného herce mi už snad i připadá, že tu svou "vtipnou hloupost a naivitu" ani nehraje, ale že už je takový pořád. Hold prostě natáčení Přátel se na něm muselo nějak podepsat. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Jako pokračování jedničky uspokojivé, ale jinak? Perryho přehrané výstupy jsou někdy vtipné, jindy mi už začínají lézt krkem, ale Willis umí vždy a všude. K příběhu nemám nic. Nemůžu ho hanobit, ale ani pochválit (pokrčení ramen). Čekal bych, že se dvojka bude snažit jedničku strčit do kapsy, ale místo toho ji z kapsy vyndala a vytřepala z ní všechno zbylé, a že toho moc nezbylo. Takže bych řekl, že je to podobné, jako s jedničkou, i když trochu divočejší. 45% = 2/5 ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

To byla zase jednou tragedie... Willis jako komik-zabiják tentokrát není fajn, protože je spíš jako trapák-zkrachovalec. Já sice beru že je to součást role... pokud to má být ale jedna z rolí hlavních a je nesnesitelná přes akceptovatelnou mez nedá se nad tím přihlédnout oko. Obzvlášť ve srovnání s prvním počinem. Za sebe tedy říkám nikdy víc (a to jsem ochoten tolerovat ledasco) ()

Galerie (84)

Zajímavosti (14)

  • Když Jimmy (Bruce Willis) nachytá Jill (Amanda Peet) s Ozem (Matthew Perry), mrští s ním o zeď a on spadne na postel. Pak mu Jimmy mává dlaní před obličejem - zda je při vědomí - a Oz má otevřené oči. V následujícím záběru je ale má zavřené. (MrAldridge)
  • Tetování na ruce Jimmyho Tulipána (Bruce Willis) je logo produkční společnosti. (imro)
  • V čase 1:27:00 háže Jimmy (Bruce Willis) provaz Jill (Amanda Peet), ona ho chytá a pouští na zem. V dalším záběru však provaz drží v ruce - a poté ho opět nemá. (Iveet)

Reklama

Reklama