Reklama

Reklama

Můj soused zabiják 2

  • USA The Whole Ten Yards (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V pokračování populární krimi-komedie Můj soused zabiják si bývalý nájemný zabiják Jimmy Tulipán Tudeski (Bruce Willis) užívá poklidného života v Mexiku, nekonečně vzdálen od své předchozí rušné existence. Domáckému lenošení a manželce Jill (Amanda Peet) se může bez obav věnovat jen proto, že byl před čtyřmi lety oficiálně prohlášen za mrtvého díky svému kamarádovi, zubaři Nicholasi Ozovi Oseranskymu (Matthew Perry). Ten se však jednoho dne nečekaně objeví u Jimmyho dveří, aby udělal konec jeho pohodě. Ozovu manželku Cynthii (Natasha Henstridge) totiž unesla mafie, jako pomstu za nevyřízené účty z minulosti - kmotr Lazlo Gogolak (Kevin Pollak) Jimmymu nikdy nezapomněl, že připravil o život jeho syna. Jimmy Tulipán Tudeski, zabiják na odpočinku, naštěstí neztratil nic ze svých mimořádných schopností a jeho reflexy zabijáka vyvažují komickou ztřeštěnost neohrabaného Oze... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (292)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Jednička byla fajn černohumorná legrace a dvojka na ní sice v tomto duchu navazuje, ale vše už je vyhnáno trošku do absurdna a to co bylo v jedničce v pohodě je tady přehnané, ale i tak jsem se pořád ještě bavil, i když ne tolik. No a z Willisovy postavy už taky nešel takovej strach jako v jedničce :-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dvojka už tak dobrá nebyla. To se ale dalo očekávat. Jimmy Tudeski vydržel „být mrtvý“ jen čtyři roky a místo aby si užíval se svou novou ženskou v Ráji, musí ho zase začít otravovat smolař zubař Oz a jeho bývalka je v nepěkném průseru. Naštěstí ještě pořád nevyšel ze cviku, takže se mají mafiáni na co těšit. Nasrat Tulipána se totiž nevyplácí a díky tomu že má po ruce horlivého smolaře dočkají se diváci i několika vtipných situací a samozřejmě opět nebude chybět ani trocha humorných hlášek…40% ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Lepších 50%. Není to rozhodně tolik vtipné a nahláškované jako jednička, nicméně i přesto jsem se docela dobře pobavil. Pár hlášek tam bylo, Willis dokáže pobavit a několik vtipných situací se také objevilo. Co se týče příběhu, nic nového pod sluncem, jen kopie jedničky. Koukat se na to dá, pobaví to, ale jednička rozhodně lepší. Howgh! ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Klasický syndróm takmer všetkých filmov, ktoré nadväzujú na na predchádzajúci, v celku kvalitný snímok. M. Perry znovu opakuje to čo ho spravilo hviezdou. Klasické jeho gestá, pohyby, mimika z tváre. V jedničke sa dalo v pohode zvládnuť, ale to čo ho v seriály Priatelia preslávilo ho v tomto filme odpísalo. Už to nemalo taký cveng. Bruce Willis ma naopak oveľa viac dokázal pobaviť, hlavne scénka so sliepkami nemala chybu. Príbeh je ako obohraná platňa. Všetci vieme, ako to skončí. 3* zrejme zato, že som nemal náladu na žiadny vážny film. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Slabší odvar parádní jedničky, ale díky Willisovi, Perrymu a obzvláště Kevinu "Lazlovi" Pollakovi a jeho přiblblé bandě je zase o zábavu dobře postaráno. Nenáročná oddychovka, která sice nepřekvapí ničím novým, ale spolehlivě pobavit by měla. Teda pokud na to nejdete koukat s tím vědomím, že to je blbost. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (14)

  • Když Jimmy (Bruce Willis) nachytá Jill (Amanda Peet) s Ozem (Matthew Perry), mrští s ním o zeď a on spadne na postel. Pak mu Jimmy mává dlaní před obličejem - zda je při vědomí - a Oz má otevřené oči. V následujícím záběru je ale má zavřené. (MrAldridge)
  • Za 40 milionů dolarů natočený sequel během prvního víkendu (9.-11. 4. 2004) moc nevydělal a odnesl si z amerických kin jen 6,6 milionů USD. Pro Bruce Willise (Jimmy Tudeski) to byl nejhorší úvodní výdělek kariéry od propadáku Barva noci (1994), který debutoval stejnou sumou. Celkově si film odnesl z amerických kin jen něco přes 16 milionů, celosvětově pak 26,2 milionu, což při výše zmíněném rozpočtu nebylo radostné. (imro)
  • Když jsou Oz (Matthew Perry) s Jill (Amanda Peet) v motelu v koupelně, tak si její vlasy dělají co chtějí - v prvním záběru je má za uchem a ve druhém zase ne... (asdfasdf)

Reklama

Reklama