Reklama

Reklama

Můj soused zabiják 2

  • USA The Whole Ten Yards (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V pokračování populární krimi-komedie Můj soused zabiják si bývalý nájemný zabiják Jimmy Tulipán Tudeski (Bruce Willis) užívá poklidného života v Mexiku, nekonečně vzdálen od své předchozí rušné existence. Domáckému lenošení a manželce Jill (Amanda Peet) se může bez obav věnovat jen proto, že byl před čtyřmi lety oficiálně prohlášen za mrtvého díky svému kamarádovi, zubaři Nicholasi Ozovi Oseranskymu (Matthew Perry). Ten se však jednoho dne nečekaně objeví u Jimmyho dveří, aby udělal konec jeho pohodě. Ozovu manželku Cynthii (Natasha Henstridge) totiž unesla mafie, jako pomstu za nevyřízené účty z minulosti - kmotr Lazlo Gogolak (Kevin Pollak) Jimmymu nikdy nezapomněl, že připravil o život jeho syna. Jimmy Tulipán Tudeski, zabiják na odpočinku, naštěstí neztratil nic ze svých mimořádných schopností a jeho reflexy zabijáka vyvažují komickou ztřeštěnost neohrabaného Oze... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (292)

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle se teda vůbec nepovedlo, snaží se to navázat na první díl, ale bohužel úplně stupidně, dávat Willise jako domácí puťku, která strašně ráda uklízí, pere vaří atd se možná může zdát vtipný, ale vůbec to vtipný neni, první hodinu jsem se snad ani jednou nezasmál, kčemuž výrazně pomohl i Willisův trapnej výkon a přehrávání. Asi nejvtipnější tam byl Matthew Perry a to jenom tim že se furt tvářil jak kokot a nikdy nic nevěděl a všichni ho vosrávali, ty dvě ženský tam byly taky úplně zbytečný a i když tam měly několik možností ukázat kozy tak kamera se koukala zezadu a radši ukázala Willisovu prdel, která mě teda nezajímala a co se týče nějakýho kvalitního záporáka, tak o tom sem si mohl jenom nechat zdát. Fakt nevim proč se takhle Willis stupidně zesměšňoval. ()

Cejny 

všechny recenze uživatele

Pokračování této zabijáckovské komedie se vcelku povedlo. Nevim, ale pořád jsem se musel smát jak Willisovi, tak Perrymu, a to v dobrém slovasmyslu. U druhého jmenovaného herce mi už snad i připadá, že tu svou "vtipnou hloupost a naivitu" ani nehraje, ale že už je takový pořád. Hold prostě natáčení Přátel se na něm muselo nějak podepsat. ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jednička se mi hodně líbila, ale to co zplodili ve dvojce je minimálně výsměch divákům. Špatný děj, nelogické reakce hlavních postav a dementní gangsteři. Prostě trapas. Dvě hvězdy jen a pouze za krásné hlavní protagonistky. Bruce zase jednou šlápl hodně vedle. ... SA ... Souhlas s kleopatra ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

naozaj nepodarený scenár v nepodarenej americkej gume, groteskná postavička na každom rohu padajúceho zubára Oza a domácej paničky Jimmyho tulipána spolu s naozaj ukážkovým happyendom, kde sú všetci bohatí, milujúci sa a tehotní + hlúpi gangsteri a chaotické scénky, telenovely hodné rozuzlenie s laszlom gogolakom alias willisovým otcom a "úžasne rafinovaný" plán - to všetko vytvára film, ktorý sa možno vo svojich začiatkoch (nie, nemyslím prvé minúty filmu, myslím naozaj začiatky, keď sa ešte len scenárista s režisérom dohadovali) snažil uhrať to na bláznivú čiernu komédiu ale vyšlo niečo divné a také nejaké nijaké - jedinou vtipnou postavičkou, s ktorou boli spojené asi jediné vtipné scénky na ktorých som sa zasmial (zopár ich bolo, to musím uznať) a jedným z málička kladov filmu bol nahlúply dlháň Srabo (či ako sa vlastne volal) Gogolakov syn a epizódka v moteli bola celkom vtipná, ale to nestačí, páni, to vôbec nestačí ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si, odkázaný na sobotní večerní program v televizi, zkřížil poprvé cestu s letitou kriminální klasikou, která v srdcích milovníků komedií a příznivců Bruce Willise musí být produktem samotného ráje. Překousl jsem tedy všechny nesmyslnosti obsažené v jejích 90 minutách a nakonec jsem se i vskutku dobře pobavil. Abych měl splněný rest, odhodlal jsem se dnes i k druhému dílu. Ale musím uznat, že jsem se už hodně dlouho u výběru filmu tolik nespálil. The Whole Ten Yards je totiž regulérně jednou z nejhorších komedií, které jsem kdy viděl. Něco, co nezachrání ani sympaťák Bruce, který by se v komediálním měřítku měl držet jen děl jako jsou Pulp Fiction. Můj soused zabiják 2 je totiž fatální ránou do prázdna. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (14)

  • Tetování na ruce Jimmyho Tulipána (Bruce Willis) je logo produkční společnosti. (imro)
  • Když jsou Oz (Matthew Perry) s Jill (Amanda Peet) v motelu v koupelně, tak si její vlasy dělají co chtějí - v prvním záběru je má za uchem a ve druhém zase ne... (asdfasdf)

Reklama

Reklama