Reklama

Reklama

Můj soused zabiják 2

  • USA The Whole Ten Yards (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V pokračování populární krimi-komedie Můj soused zabiják si bývalý nájemný zabiják Jimmy Tulipán Tudeski (Bruce Willis) užívá poklidného života v Mexiku, nekonečně vzdálen od své předchozí rušné existence. Domáckému lenošení a manželce Jill (Amanda Peet) se může bez obav věnovat jen proto, že byl před čtyřmi lety oficiálně prohlášen za mrtvého díky svému kamarádovi, zubaři Nicholasi Ozovi Oseranskymu (Matthew Perry). Ten se však jednoho dne nečekaně objeví u Jimmyho dveří, aby udělal konec jeho pohodě. Ozovu manželku Cynthii (Natasha Henstridge) totiž unesla mafie, jako pomstu za nevyřízené účty z minulosti - kmotr Lazlo Gogolak (Kevin Pollak) Jimmymu nikdy nezapomněl, že připravil o život jeho syna. Jimmy Tulipán Tudeski, zabiják na odpočinku, naštěstí neztratil nic ze svých mimořádných schopností a jeho reflexy zabijáka vyvažují komickou ztřeštěnost neohrabaného Oze... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (292)

necisty 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jednička se mi hodně líbila, ale to co zplodili ve dvojce je minimálně výsměch divákům. Špatný děj, nelogické reakce hlavních postav a dementní gangsteři. Prostě trapas. Dvě hvězdy jen a pouze za krásné hlavní protagonistky. Bruce zase jednou šlápl hodně vedle. ... SA ... Souhlas s kleopatra ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Mafiánský kmotr Laszlo Gogolak (Kevin Pollak) je propuštěn z vězení, a nezajímá ho nic než pomsta Jimmymu Tulipánu Tudeskimu (Bruce Willis). Ten se ale někde ztratil, a jediný kdo může Gogolakovy zabijáky k Jimmymu zavést je zmatkářský zubař Oz (Matthew Perry), který navíc žije s Jimmyho ženou Cynthií (Natascha Henstridge). A tak Gogolak nechá Cynthii unést. Jenže Oz se dá s Jimmym opět se dohromady, a dle hesla nejlepší obranou je útok, postaví celé mafiánské rodině... Narozdíl od roztomile ztřeštěné jedničky dvojka už je jen ztřeštěná, kdy se autoři - dle hesla ve dvojce musí být všeho víc - do filmu napráskali co jim zrovna pod ruku přišlo. Takže Bruce Willis je zde za blázna, Matthew Perry za idiota, a holky to taky moc nevytrhnou (zvlášť Amanda Peet, co chudák holka komu udělala, že tu musela být za takovou blbku). Ale co už, asi dvakrát jsem se mírně pousmál, takže to bude za dvě hvězdičky, ať nežeru.. A doufám že nikoho v rámci tahání peněz z diváků nenapadne točit trojku.. ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Slabší odvar parádní jedničky, ale díky Willisovi, Perrymu a obzvláště Kevinu "Lazlovi" Pollakovi a jeho přiblblé bandě je zase o zábavu dobře postaráno. Nenáročná oddychovka, která sice nepřekvapí ničím novým, ale spolehlivě pobavit by měla. Teda pokud na to nejdete koukat s tím vědomím, že to je blbost. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

O  prvej časti som napísal, že nie je to zlé, ale nezdá sa mi to ani dobré. Je to také nemasné, neslané. No ešte stále sa o tom dá tvrdiť, že je to v pohode. Vidím to tak na tri malé hviezdičky. Metthew Perry sa snaží, čo mu sily stačia, ale rušivá nálepka Chandlera Binga z televízneho seriálu "Priatelia" mu pevne drží na chrbáte. Bruce Willis hrá spoľahlivo, no nijak zvlášť oslnivo. Videl som ho už v omnoho silnejších úlohách. Avšak oproti druhej časti, ktorá bola natočená o štyri roky neskôr, to má slušnú úroveň. Takže tým pádom som sa vlastne vyjadril aj ku tomuto titulu z roku 2004. Pokračovanie s názvom "Môj sused zabiják 2" je naozaj o pozananie slabšie a dosť nudnejšie ako jeho predchodca z roku 2000. Je len dobre, že nebola natočená aj časť s poradovým číslom tri. ** ()

otík 

všechny recenze uživatele

Tak jsem na rozpacích. Na jednu stranu celkem slušný příběh, i když je to vlastně nastavovaná kaše slušného prvního dílu, na straně druhé naprosté ztrapnění Bruce Willise. Těch šklebů, trapných obličejů a nářků je snad až moc. Akce skoro žádná, humoru celkem dost, nudit jsem se až zas tak nenudil, takže dávám šedesát procent, ale spíš z nostalgie na výtečný první díl. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (14)

  • Při natáčení scény, v níž se Oz (Matthew Perry) probudí v posteli s Jimmym (Bruce Willis), byl Willis pod dekou nahý. Matthew Perry nevěděl proč a prý se bál zeptat. (Cheeker)
  • V čase 1:27:00 háže Jimmy (Bruce Willis) provaz Jill (Amanda Peet), ona ho chytá a pouští na zem. V dalším záběru však provaz drží v ruce - a poté ho opět nemá. (Iveet)

Reklama

Reklama