Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic 2

  • USA Messengers 2: The Scarecrow (více)

Obsahy(1)

Farmář John Rollins (Norman Reedus) je obtěžkán celou řadou problémů - nedostatkem času na rodinu, dluhy a také vranami, požírajícími jeho nepříliš zdařilou úlohu. Kvůli nim vytáhne ze stodoly starého strašáka, který ho vran rychle zbaví, ale v jehož okolí také začnou umírat Johnovi nepřátelé. Samotný John se s každou takovou událostí také pomalu mění a ve chvíli, kdy se rozhodne strašáka zničit, je už možná příliš pozdě. (Elegnor)

(více)

Recenze (92)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Farmaření je řehole, a nebýt „slámového rabijáta“ v poli(zasázených slunečnic, avšak rašící kukuřice, mj. oblbovací tah), tak se ani nedozvím, jak se s problémy perou za Velkou Louží(z toho by mohli ledacos vytěžit čeští zemědělci). Ale jinak to jsou vyprahle se táhnoucí řádky, postrádající i jen nepatrnou spršku, rozproudivší se atmošky. I jako sonda do rozkolísaných manželských vztahů, zcela nezáživné(to bych si tam rovnou mohla navolit veřejnoprávní dvojku). !!! Zase jsem těm provokativcům skočila na „pukající popcorn.“ !!! ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Po příšerně přiblblé jednotce, které ještě více podkopávala nohy přítomnost Kristen Stewart, by si kdekdo řekl, že mu onen velmi špatný zážitek stačil a po dvojce by rozhodně nesáhl. Mě více než naivně přilákal dovětek Scarecrow v originálním názvu a doufal jsem, že by se mohl skutečný strašák stát hrozbou celého filmu. To by se ale nesmělo jednat o tuctově levné béčko, ve kterém se nestane vůbec, ale vůbec nic strašidelného. Prostě se jedná o ubohou zbytečnost. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Strašák byl dost hnusnej (v tom dobrém slova smyslu), ale to bylo asi tak všechno. Jinak prostě hodně podprůměrná klasika, plná všech možných klišé, která má s domem slunečnic společný snad jen ten název. Spíše to vypadalo jako další, zhruba patnácté, pokračování Children of the Corn. Zhruba od půlky jsem se zabýval jedinou myšlenkou – to se opravdu někomu do tohohle chce cpát peníze? ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že ma niekto podviedol. Slnečnice nikde, ani len vo vázičke v kuchyni, hororová atmosféra nikde, len nejaký strašiak (ten jediný za niečo stál) a samá kukurica. Čo má byť strašidelné na poli s kukuricou, to neviem, ale preventívne som si k filmu radšej popcorn nebral. Film je spichnutý v Bulharsku za 18 dní a tak to aj vyzerá. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl, tak podle hodnocení jsem to čekal o dost horší. Film byl celkově slušný. Párkrát jsem se i lekl a i napětí nechybělo. Sice do poloviny se nic moc neodehrálo a přišlo mi to spíše jako drama. Ale po polovině filmu to bylo už docela koukatelné. Víc jsem od tohoto filmu neočekával a proto jsem docela spokojen. Možná to je tím, že jsem byl připravený na horší film. Žádný zázrak to není, ale ani propadák. Spíše takový čistý střed. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen v Bulharsku. (Holina)
  • Natočeno za 18 dní. (Holina)

Reklama

Reklama