Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic 2

  • USA Messengers 2: The Scarecrow (více)

Obsahy(1)

Farmář John Rollins (Norman Reedus) je obtěžkán celou řadou problémů - nedostatkem času na rodinu, dluhy a také vranami, požírajícími jeho nepříliš zdařilou úlohu. Kvůli nim vytáhne ze stodoly starého strašáka, který ho vran rychle zbaví, ale v jehož okolí také začnou umírat Johnovi nepřátelé. Samotný John se s každou takovou událostí také pomalu mění a ve chvíli, kdy se rozhodne strašáka zničit, je už možná příliš pozdě. (Elegnor)

(více)

Recenze (92)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Z Prokletí domu slunečnic si pamatuju všehovšudy jednu lekačku a moc pěknou hlavní hrdinku. A obávám se, že z Prokletí domu kukuřic (© - distributore, jestli to tak nazveš, davaj mi nějakou odměnu, že jsem to za tebe vymyslel :-D) si toho za čas budu pamatovat ještě méně. Lekačky tu totiž nejsou žádné, tedy minimálně žádné takové, které by měly nějaký účinek, a mladá hrdinka tentokrát pouze ve vedlejší roli a mnohem méně krásná. Nemůžu říct, že by mě finále s naštvaným strašákem nebavilo, ale tu hodinovou zívačku předtím filmu prostě neodpustím. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádnej filmovej ombucman a záchranář hodnocení zdejších sraček, ale už po několikáté se rád nějakého filmu zastanu. Prokletí domu slunečnic 2 je dost blbej název a film jako pokračování / prequel je též hodně mimo. Jenomže původní film s áčkovými ambicemi je u mě provar a k tomuhle jsem přistupoval bez jakýchkoliv očekávání, což byly ty nejlepší předpoklady pro menší příjemný překvapení. Není to kdovíjak děsivá záležitost, lekačky taky nepatří k těm nejlepším, ale jako celek to má takovou příjemně znepokojivou hororově-dramatickou atmosféru a nepřišlo mi, že by příběh sklouzával do nějakých absurdit a zoufalosti. Od začátku mě to vtáhlo do děje, Reedusovu postavu jsem si hodně oblíbil, stejně tak prostředí a strašák se také povedl. Po půlnoci pěkně po tmě v pohodlí křesla se sluchátkama na uších a hrnkem čaje v ruce mě to zkrátka nenudilo a zabavilo. Souhlasím s doposavaď všemi komentáři kolegů, kteří dali 3, jeden dokonce 4*, a hodnotím též třemi, i když slabšími. Znám o hodně horší video filmy s názvem staršího a známěnšího předchůdce. [5.5/10 listopad 2010] ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

To JE INÝ ODRB !!!!!!!!!!!!! Kliatba domu slnečníc 2?A v čom je to akože dvojka?S jednotkou to ma spoločne asi len tie vrany a nič viac.To ešte aj ten názov ma nasiera domu slnečníc,keď dom sa nachádza pri kukuričnom poli,niekto tu dobré ojeb....Tento film je asi o največšom smoliarovi vo farmárskych radoch,ale od kedy vytiahol starého strašiaka na pole tak sa mu začalo dariť a všetko mu začalo vychádzať a ešte aj jeho nepriatelia začali zomierať.Ten strašiak je strašne škaredý a ide s neho strach.Lakačky žiadne alebo som ich nepostrehol.V jednotke bola za hviezdu K.Stewart a tu N.Reedus. ()

mala_kea odpad!

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem neviděl, takže nelze srovnávat, ale po shlédnutí této stupidity ani snad nelituji. Film byl ještě jakštakš podprůměrný, ale jakmile strašák oživne stane se z díla céčko jako prase. Není snad nic, čím bych mohl alespon hodnocení trochu vylepšit, protože otázky, které jsou třeba zodpovědět ke konci rapidně vroste a divák se jen marně snaží alespon část rozluštit podle vlastní fantazie. Ruce pryč od tohoto, naprostá ztráta času, která nesahá ani na hranice céčkových filmů ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Pole, kukuřice (žádný slunečnice!), vrány, strašák, kukuřice (stále žádný slunečnice!!!), běhání v kukuřici... S pangovic Massengers to nemá společnýho vůbec nic (ani ty posr*** slunečnice) a ty 2* sou asi fakt jen za závěrečný 2 minuty filmu (každá * za 1 minutu :) ). Radši zkusim nový Kukuřičný děti... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Natočeno za 18 dní. (Holina)
  • Film byl natočen v Bulharsku. (Holina)

Reklama

Reklama