Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic 2

  • USA Messengers 2: The Scarecrow (více)

Obsahy(1)

Farmář John Rollins (Norman Reedus) je obtěžkán celou řadou problémů - nedostatkem času na rodinu, dluhy a také vranami, požírajícími jeho nepříliš zdařilou úlohu. Kvůli nim vytáhne ze stodoly starého strašáka, který ho vran rychle zbaví, ale v jehož okolí také začnou umírat Johnovi nepřátelé. Samotný John se s každou takovou událostí také pomalu mění a ve chvíli, kdy se rozhodne strašáka zničit, je už možná příliš pozdě. (Elegnor)

(více)

Recenze (92)

pankreminek 

všechny recenze uživatele

Jednička byla naprostá vykrádačka ale dalo se to, tohle už je aspoň malinko originální. Bohužel film je uplně o ničem a skoro po celou dobu jsem se hrozně nudil. Další věc je že s Messengers to nemá nic společnýho a von vůbec ten českej název "Prokletí domu slunečnic 2" je uplně mimo, mělo by se to jmenovat Prokletí kukuřičného pole nebo tak nějak. Na druhou stranu jestli chcete u něčeho uplně vypnout tak tohle se na to perfektně hodí. Přece jenom ten strašák se fakt povedl :) Lepší dvě hvězdičky. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Jednotka bratov Pangovcov z roku 2007 sa mi svojho času dosť páčila. Dobrí herci, dobrá atmosféra a perfektné prostredie odohrávania – rozľahlá farma uprostred polí. Ja som bol spokojný a nebyť poslabšieho scenára, šiel by som asi na 80%. Dvojka nemá s jednotkou v podstate nič spoločné a ide o mix Kukuričných detí, Jeepers Creepers a Osvietenia. Občas sa objaví náznak atmosféry a prostredie farmy uprostred polí (tentoraz kukuričných) nie je zlé, ale proste je to klasické béčko určené rovno na video. Najviac zo všetkých sa snaží Norman Reedus a už ani on sa moc nesnaží :-) ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Po příšerně přiblblé jednotce, které ještě více podkopávala nohy přítomnost Kristen Stewart, by si kdekdo řekl, že mu onen velmi špatný zážitek stačil a po dvojce by rozhodně nesáhl. Mě více než naivně přilákal dovětek Scarecrow v originálním názvu a doufal jsem, že by se mohl skutečný strašák stát hrozbou celého filmu. To by se ale nesmělo jednat o tuctově levné béčko, ve kterém se nestane vůbec, ale vůbec nic strašidelného. Prostě se jedná o ubohou zbytečnost. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se všude uvádí, že je to předfilm filmu Messengers z roku 2007, s tímto filmem to opravdu nemá nic společného. Pouze reklamní tah a "PODVOD". Žádná spojitost !!! Jinak dobré herecké výkony, strašák vypadá hnusně....ale to je tak asi všechno. Spíše slabší průměr. Prequel (předfilm) k filmu "Messengers" z roku 2007. Vypráví o Johnu Rollinsovi, farmáři z prvního filmu, který usiluje o udržení farmy a rodiny. Když postaví strašáka na poli, začíná se mu dařit. Ale na oplátku ho může posednout šílenství...... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Do staré kukuřičné farmy se nastěhuje farmář John Rollins se svojí rodinou. Jenže nic nejde tak dobře, jak by si představoval. Pole sužuje nesnesitelné sucho, zbytky úrody pojídají vrány, manželka je až příliš vlídná na jednoho ze sousedů, a na dveře klepe bankovní exekutor. Ve chvíli, kdy ale John najde ve stodole starého strašáka, začíná se karta obracet. Vrány jsou odehnány, úroda se zdá být zachráněna, a exekutor i soused jsou nalezeni mrtví. Až příliš pozdě si John uvědomuje, že strašák by také mohl zničit jeho rodinu ... Po celý film jsem se musel pochechtávat, jak dobře vyje*ali autoři tohoto filmu s českým distributorem. První díl si český distributor přejmenoval na Prokletí domu slunečnic, a tak v druhém díle nechali farmáře natruc pěstovat kukuřici. Jenže to je asi tak všechno, čím je tento film zajímavý - oproti prvnímu dílu, kde byla aspoň sympatická Kristen Stewart, zde není vůbec nic (až na toho správně ošklivého strašáka). ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen v Bulharsku. (Holina)
  • Natočeno za 18 dní. (Holina)

Reklama

Reklama