Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lucas, Mike a Dustin se snaží domluvit s dívkou, kterou našli v lese. Hopper zpovídá ustaranou Joyce kvůli znepokojivému telefonátu. (Netflix)

Recenze (48)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Chlapci nájdu čudné dievča v lese. Hopper je na stop, ktorá ho privedie až k plotu štátneho laboratórneho zariadenia. Joyce má veľkú spotrebu telefónov. Nancy sa snaží o prvé sexuálne pokusy. Prevedenie: Opäť z toho až smrdia 80. roky a nostalgia. Atmosféra bohužiaľ nie je nijak epicky vystavaná a až posledných 5 minút núti diváka si zapnúť ďalšiu časť. Ale aj napriek tomu je to lepšie ako pilot. Pocity: Snažím sa empaticky sa vcítiť aspoň do nijakej postavičky v deji ale zatiaľ sa mi to nedarí. Zatiaľ sa mi najviac pozdáva Hooper. 60% ()

wolverine 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem říkal, tento seriál vnímám úplně jinak napoprvé než napodruhé. Napoprvé jsem neměl rád většinu postav, ale teď jsem si to maximálně užil. Zjistil jsem, že první série je úplně jiná než třetí série. Každá je úplně o něčem jiném, a proto nejde řict která je lepší. V té třetí je mnohem víc akce, ale v té první je to spíš kriminálka. Třeba v tomto díle nebyla žádná akční scéna, mě to vůbec nevadilo. Užívám si atmosféru Stranger Things na maximum. Druhá kapitola mi přišla o trochu slabší než první. Doporučuju ke zhlédnutí. ()

Reklama

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tempo oproti minulé epizodě trochu zvolnilo a přibylo několik nicneříkajících pasáží. I tak je to pořád nadprůměr a ty čtyři hvězdy jsou hodně blízko u pěti. Především herečka ztvárňující El zde ukázala něco ze svého obrovského hereckého talentu. Na to, že tý holce je 12, tak herecky válí. Zaujala mě postava Barb, takže mě mrzí, že už nedostane o moc víc prostoru. Jinak konec epizody nebyl takový cliffhanger jako minule a hororové atmosféry bylo také méně, pořád je ale ta napínavá atmosféra hustá a občas by mohla konkurovat lecjakému thrilleru. A mě ten seriál stále skvěle baví. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vypadá to na seriál (ano, vím, že jsem pozadu), který divák musí sjet za pár dní/večerů. Kdo nebude kamarádce přát postelové dobrodružství, špatně skončí. Tři kamarádi se dál snaží najít čtvrtého do party a přitom skrývají holčičku, na které je divné snad úplně vše. Do toho údajná sebevražda a brzy další záhadné zmizení. Na tenhle zapadákov je toho už krapet hodně. Holt před Rusáky je třeba mít se neustále na pozoru. Bratrské duo Matt a Ross Dufferovi na nás postupně nakládá dravou mysteriózní atmosféru, dokáže parádně míchat žánry, nespočet podobností a odkazů všechny fandy dokonale uspokojí. Zatím jsem nicméně opatrnější. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je moc fajn, že informace (nové) se dávkují s pravidelnou přesností. Chvilku se žvaní (abychom se jako seznámili s postavami) a pak přijde nějaká ta "wow" pecka (jak moc "wow" a jak moc spíš "wtf" nechám na každém zvlášť). Opravdu přesně akorát abych se nezačal nudit. Je to ale celkem tenká hranice... Kdo mě začíná doslova rozčilovat je Winona Ryder. Hraje neskutečně otravně (ne že by někdy hrála skutečně neotravně, ale tohle se snáší zle). Mimochodem, ET z toho na mě dýchnul tentoktát mnohem více než "kluci na kole" minule... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • V epizodě několikrát zazní píseň „Should I Stay Or Should I Go“ od skupiny The Clash. (Duoscop)
  • Když se kluci v suterénu baví s Eleven (Millie Bobby Brown), Dustin (Gaten Matarazzo) nosí tričko s nápisem „Drama Club“. Gaten Matarazzo je ve skutečnosti velkým fanouškem divadla a není tedy divu, že svou kariéru začal hraním a zpíváním na Broadwayi. (HellFire)
  • Při rozhovoru kamarádů padne jméno Michael Myers, postavy maskovaného zabijáka z hororové filmové série Halloween (od r. 1978). (Duoscop)

Reklama

Reklama