Reklama

Reklama

VOD (1)

Léto je tu a s ním i nová práce a začínající láska. Nálada se ale mění ve chvíli, kdy Dustinovo rádio zachytí vysílání v ruštině. Will cítí, že něco není v pořádku. (Netflix)

Recenze (63)

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsme se konečně dočkali! První díl třetí série do mě zase vdechl zpátky tu úžasnou osmdesátkovou mood a hned jsem měl chuť si otevřít Coke. Stejná parta dětí, co dětí, teenagerů, nová dobrodružství. A když diváka už nebaví hlavní a opakující se zápletka, tak tu máme aspoň roztomilou Eleven cicmající se s Mikem. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dávka nostalgie je zpět a v plné síle. Linka se vztahem a "tatíkem" Harbourem naprosto luxusní. Z nadpřirozené části jsme toho moc neviděli a mě by ve skutečnosti vůbec nevadilo, kdyby jsme se jednou dočkali nějaké"spin-off" série, kde by se řešily jen vztahy mezi postavami, jelikož o ty jde ve Stranger Things především. Každopádně svižný začátek, který spolehlivě nabudí. ()

Reklama

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalejší rozjezd série, ale rozhodně ne špatný i když většina stopáže se točí okolo vztahů děcek. V každém případě ruskej úvod byl parádní i když dělat padouchy z Rusů už je trochu ohraný, ale uvidíme co se z toho vyklube. No a závěr byl opět super, slušná atmosféra a výborně navnadil na další díl. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto bezchybnej úvod, který je energický, optimistický, a který geniálně kombinuje komedii a vztahové melodrama. Ať už jde o Hoppera v roli otcovské figury (jakožto muž říkám že jeho knír je nejvíc sexy věc co kdy uvidíte), milostnou chemii mezi Jonathanem a Nancy, trable Joyce jakožto matky samoživitelky (flashback s Bobem perfektně zahrál na emoční strunku) anebo eskapády naší milovaný dětský party, to vše tvoří báječnou letní limonádu, která prostě nemá chybu. No a Billyho flirtování s Mrs. Wheelerovou je totální comedy gold. Již dlouho jsem se tak extrémně nenasmál. Víc takových feel-good epizod! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní epizoda měla pomalé tempo zřejmě proto, aby se divák po roční pauze aklimatizoval, uvědomil si, kdo je kdo, kdo je s kým, a kde vlastně všichni jsou. Mrzí mě ale, že se tvůrci nedokázali vyhnout staronovému módnímu trendu, takže už zase můžou za všechno ti odporní Rusové (t.č. Sověti)- hanba jim! Hmm, trochu laciné... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • Když se Dustin Henderson (Gaten Matarazzo) vrátí z tábora smutný, že přátelé zapomněli na jeho návrat, po pokoji se mu díky schopnostem Eleven (Millie Bobby Brown) rozutíkají všemi směry hračky za zvuků známého soundtracku ze snímku Gremlins (1984). (Kacitr)
  • V úvodu zazní z rádia píseň „Never Surrender“ od Coreyho Harta. (Kacitr)

Reklama

Reklama