Reklama

Reklama

VOD (1)

Léto je tu a s ním i nová práce a začínající láska. Nálada se ale mění ve chvíli, kdy Dustinovo rádio zachytí vysílání v ruštině. Will cítí, že něco není v pořádku. (Netflix)

Recenze (63)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní epizoda měla pomalé tempo zřejmě proto, aby se divák po roční pauze aklimatizoval, uvědomil si, kdo je kdo, kdo je s kým, a kde vlastně všichni jsou. Mrzí mě ale, že se tvůrci nedokázali vyhnout staronovému módnímu trendu, takže už zase můžou za všechno ti odporní Rusové (t.č. Sověti)- hanba jim! Hmm, trochu laciné... ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalejší rozjezd série, ale rozhodně ne špatný i když většina stopáže se točí okolo vztahů děcek. V každém případě ruskej úvod byl parádní i když dělat padouchy z Rusů už je trochu ohraný, ale uvidíme co se z toho vyklube. No a závěr byl opět super, slušná atmosféra a výborně navnadil na další díl. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak asi takto. Baví mě způsob, jakým Dufferovci pracují s postavami, napětím, humorem; užívám si, že s postavami stále pracují, posouvají je a budují vztahy i přesto, že už jsou krásně vyprofilované. To je obrovský rozdíl oproti patlalům, kteří se snaží šokovat a překvapovat, neumí pracovat se zkratkou.... Stručně řečeno...Dufferovi jsou skvělí filmaři. A tímto stylem, ve slušivém retro kabátku a se sympatickými postavami, bych si nejspíš užil jakýkoliv žánr, pro který by se rozhodli. A protože si vybrali směs žánrů, které jsou mou krevní skupinou...není asi moc šance, že bych tady nadával. Sleduji nízká hodnocení tady na CSFD a ušklíbám se. Tato epizoda byla vtipná(Hopper mě vysloveně nadchnul, i když uznávám, že jeho proměna je ...velká), ale současně se schyluje k událostem, které jistě vygradují v podobně působivé finále, jako ve druhé řadě. Jsem tedy maximálně spokojený...jako otvírák funguje tato epizoda ukázkově. Normálně bych dal 4*, ale koriguju jednohvězdná paka, která nepochopila, že jde o retropoklonu subžánrům, které se nikdy nebraly tak úplně vážně. Je to jako pustit si Duran Duran a stěžovat si, že je to nemoderní. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už epilóg pred úvodnými titulkami dáva jasne najavo, akým smerom sa bude tretia séria uberať. Ide o klasickú uvádzaciu časť série, kde sme iba navnaďovaní na ďalší priebeh, vrátane cliffhangeru na konci. Každopádne som rád, že opäť má seriál trochu odlišnú atmosféru, než predchádzajúce dve série, kde bol ten rozdiel medzi nimi cítiť, čo ma osobne nijako neiritovalo. Takto na začiatok ťažko hodnotiteľné nejakými percentami, celok bude dôležitejší... ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zrejme je publikum tohto serialu o hodne mladsie, ako som si myslel. Ked teda totalne cringe "vztahovku" mladuckych deti hodnoti tak neskutocne vysoko (82%). Pribeh ani mystery sa okrem 2och kratuckych scen vobec nevyvija. A nespravi to ani zaverecna asi 30sekundova "tahacka" nadrzaneho plavcika. Klise ruskeho tovarenskeho ekvivalentu tiez nestaji za nic, hoci zrejme bude dominantny v dalsich castiach.  Velmi slabe...30% snad sa to niekam posunie v dalsom dieli..toto malo nulovu atmosferu. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • V Sovětském svazu můžeme vidět ruský vrtulník Mil Mi-8, jehož sériový výroba byla zahájena v roce 1965. Patří mezi nejvíce vyráběné helikoptéry. Bylo vyrobeno přibližně 17 000 kusů. (J.F.B.)
  • Když se Dustin Henderson (Gaten Matarazzo) vrátí z tábora smutný, že přátelé zapomněli na jeho návrat, po pokoji se mu díky schopnostem Eleven (Millie Bobby Brown) rozutíkají všemi směry hračky za zvuků známého soundtracku ze snímku Gremlins (1984). (Kacitr)

Reklama

Reklama